JM does not take responsibility for the translation
Granitten
Kommende

Oslo / Høybråten

Granitten

   Granitten

   Boligprosjektet Granitten vil bestå av lyse, moderne 2- til 4-roms leiligheter med egen balkong eller terrasse. Området vil opparbeides med fine, grønne fellesarealer og dagligvareforretning.

   Leilighetene i Granitten vil bli en del av en større boligutvikling som vil bestå av totalt ca. 630 leiligheter, en dagligvare, og det er lagt planer om barnehage. Ca. 400 av boligene blir selveierleiligheter. De øvrige boligene planlegges som seniorboliger og utleieboliger.

   Leilighetene i Granitten vil få en fin beliggenhet mellom Furuset, Høybråten og Ellingsrudåsen/Karihaugen. Tomten ligger skrånende mot vest og nord, med friareal i nord. Mange av leilighetene vil således få fint, grønt utsyn.

   Kort om prosjektet:

   • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
   • Balkong eller terrasse
   • Gjennomgående eikeparkett
   • Flislagt baderom med vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne
   • Parkeringskjeller
   • Heis

   Gran barneskole, den nye Granstangen ungdomsskole og skulpturhage, Furuset senter og Verdensparken ligger i kort gangavstand fra boligprosjektet. Området har flere grønne lunger og et nett av gang- og sykkelveier tett på tomten. Tur- og friluftslivsområdet Østmarka er i sykkelavstand.

   Offentlig kommunikasjon

   Fra Granitten kommer du deg enkelt med t-bane eller buss til Oslo sentrum. Furuset T-banestasjon ligger 300 meter fra boligprosjektet. Bussforbindelsen er god med jevnlige avganger mot sentrum og Ellingsrudåsen fra Granstangen holdeplass, som ligger i umiddelbar nærhet av boligprosjektet.


   MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

   I nærheten

   Se reisetider

    Innhold i JM bolig

    Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

     Les mer

    Fordeler med ny bolig

    Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

     Les mer

    FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

    Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

     Les mer om bransjekåringen