JM does not take responsibility for the translation
Grefsen Stasjon Hus 24
I salg 25 ledige boliger

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon Hus 24

Kortreiste opplevelser

Grefsen Stasjon Hus 24

Vi bygger videre! I Oslos nye bydel, Grefsen Stasjon, kommer Hus 24 for salg! 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter, bilfritt beliggende inne på tunet - der alle får romslig balkong og mange vil få svært god utsikt over Oslo by!

Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et bomiljø med grønne lunger, planter og frukttrær, gjør Grefsen Stasjon til et unikt botilbud på Storo.

I Grefsen Stasjon får du:

 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Eikeparkett på gulv
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
 • Sykkelparkering og smørebod
 • Gangavstand til trikk, t-bane, buss og tog
 • Mulighet for parkering
 • Bildelingsordning

Kortreiste opplevelser

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet  marka, sentrum, kultur, shopping, kaféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.  

Gode uteområder gir trivsel

Det er ikke bare leilighetene, men også miljøet rundt som er viktig for trivsel. Derfor har vi brukt mye tid med å planlegge og utforme uteområdene rundt husene. På Grefsen Stasjon er det opparbeidet flotte uteområder med hyggelig beplantning, belysning, pergola og grønn plen. Er du en skientusiast kan du smøre skiene dine ut i smøreboden og ta turen i marka. 

Bildelingsordning

I Grefsen Stasjon er det en egen bildelingsordning. Dette gjør at du enkelt kan leie deg bil når behovet melder seg, noe som er både er bra for lommeboken og miljøet.

Besøk vår visningsleilighet 

Vi har en egen visningsleilighet i hus 12 hvor vi arrangerer jevnlige visninger. Leiligheten er møblert og gir et godt inntrykk av prosjektet og hva som leveres i våre leiligheter. Les mer om visningsleiligheten

Utomhusplan

Boliger - Grefsen Stasjon Hus 24

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


I nærheten

Se reisetider

  Visningsleilighet

  Rosa gang? Følg trenden, bruk farger på vegger og skap ditt eget hjem. Besøk vår visningsleilighet og få inspirasjon til hvordan du kan innrede ditt nye hjem.

   Les mer om vår visningsleilighet

  Grefsen stasjon - moderne, grønt og luftig

  Grefsen stasjon er mer enn bare leiligheter, det er et gjennomtenkt prosjekt med gode uteområder og hvor det er lagt vekt på å skapet et hyggelig og effektivt liv. Leilighetene vi tilbyr er lyse, moderne og gjennomtenkte, alle med egne balkonger. I Grefsen stasjon bor det alt fra førstegangskjøpere, til smbåbarnsfamilie, til voksne som har flyttet fra eneboligene sine. Vi mener det gir et unikt naboskap og bidrar til trivsel. 

  Les mer om Grefsen Stasjon på våre referansesider

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  Innhold i JM bolig

  Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

   Les mer

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen