JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen stasjon Hus 23 I salg : 44 ledige boliger

Kortreiste opplevelser

 • Kommune: Oslo
 • Område: Grefsen Stasjon
 • Pris: kr 3 190 000 - 10 550 000
 • Antall rom: 2 - 5
 • Areal: 39,5 - 108,6 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Hans Nordahls gate 26-30
  0481 Oslo
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 84

Velkommen til Oslos nye bydel, Grefsen stasjon. Hus 23 blir en del av det siste kvartalet som skal bygges på Grefsen stasjon. Hus 23 vil bestå av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter. Alle leilighetene får romslig balkong eller markterrasse, mange med svært god utsikt over Oslo by! Kort avstand til knutepunktene Storo og Sinsen som gjør det enkelt å oppleve alt Oslo har å by på.

Er du en av de som elsker å stikke innom en hyggelig kafé og bli servert deilig kaffe av en barista? Shoppe spontant om du går forbi en lekker butikk og ha kort vei til dine favorittsteder? Når helgen kommer, har du kanskje lyst på en pause fra bylivet og dra opp i marka, kjenne duften av furu, mose og nyte stillheten. 

Hus 23 består av 10 etasjer med totalt 84 leiligheter. Alle leilighetene har balkong eller markterrasse. Det vil være mulighet for parkering i garasje under bakken, med heis til hvert etasjeplan. Utenfor leilighetene er et bomiljø med bilfritt tun, grønne lunger, planter, frukttrær og trebenker. De minste beboerne vil få fine dager hos Espira barnehage som tilbyr fortrinnsrett til alle på Grefsen Stasjon.

I Grefsen Stasjon får du:

  • Kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Eikeparkett på gulv
  • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
  • Sykkelparkering og smørebod
  • Gangavstand til trikk, t-bane, buss og tog
  • Mulighet for parkering
  • Bildelingsordning

Gode uteområder gir trivsel

Det er ikke bare leilighetene, men også miljøet rundt som er viktig for trivsel. Derfor har vi brukt mye tid med å planlegge og utforme uteområdene rundt husene. På Grefsen Stasjon er det opparbeidet flotte uteområder med hyggelig beplantning, belysning, pergola og plen. 

Nær det meste du trenger

Grefsen Stasjon er et glimrende utgangspunkt når du vil bo sentralt i Oslo og ha kort vei til det meste. Kollektivtransport som trikk, buss, T-bane og tog er i gangavstand. Butikker, kaféer, bakerier, treningssentere m.m., ligger knappe 1 kilometer unna. Har du lyst på en tur opp i marka, går det trikk opp til Kjelsås – eller en kort kjøretur med bil. Og har du ikke har bil, har vi bilpool.

De beste historiene skapes i hverdagen. Start ditt neste kapittel på Grefsen Stasjon.

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Grefsen stasjon Hus 23

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Hus 23 består av 80 leiligheter over 10  etasjer. 

Flotte, Grønne fellesarealer

I Grefsen Stasjon er det opparbeidet fine felles grøntarealer med kirsebærtrær og epletrær, lekeplass, pergola og sittebenker. I Grefsen Stasjon bor rolig og med fine grøntarealer rundt deg, samtidig som du bor sentralt.

Drueplanter vil dekke pergolaene over benkene og lage et naturlig tak for de som sitter og ser ut over de grønne plenene eller følger med på barna som leker. Vi har også egen petanque-bane.

Garasjekjeller

I Grefsen Stasjon finnes et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din bolig med heis. Merk at det kan være restriksjoner på hvilke leiligheter som kan kjøpe plass. 

Sykkelverksted og smørebod

I tillegg til at hver leilighet selges med egen bod, er det også felles sykkelverksted samt felles smørebod for skientusiaster. Her kan du rengjøre og preppe skiene før du tar turen ut i Oslo-marka. 

Bildelingsordning

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? Bor du i Grefsen Stasjon kan du knytte deg opp til en Bilpool-løsning. Du bestiller og bruker bil når du trenger det, og betaler deretter.

Les mer på bilkollektivet.no

Din nye bolig er preget av skandinavisk design, med tregulv og overflater som hovedsakelig består av naturmaterialer. Dette gir boligen en identitet du kan spinne videre på ved valg av tekstiler som gardiner, tepper, puter og kanskje tapeter. Ved å tenke helhet og harmoni når det gjelder farger og innredning skaper du din egen, personlige stil.

Kjøkken

Et lekkert og funksjonelt kjøkken setter preg på deg og din bolig.

I tillegg til at det ser flott ut, er det viktig at alle elementer er gjennomtenkte og funksjonelle. Vi opptatt av kvalitet og design og har valgt svanemerkede Marbodal, som leverandør, og integrerte hvitevarer fra Siemens – for at du skal få et pent og varig kjøkken. 

Muligheter for å velge tre ulike fronter kostnadsfritt, som tilvalg. Les mer i vår innredningsguide >>

Baderommet

Moderne og tidløs innredning med nøytrale farger, gjør det enkelt for deg å sette preg på ditt nye bad. Praktiske dusjvegger til å slå inn, romslig servantskap og stikkontakt plassert i skuffen, skaper et ryddig og rent inntrykk. Du kan også velge mellom flere spennende varianter av fliser, for å få det uttrykket du ønsker.

Balkong eller markterrasse

Balkongen blir det forlengede rommet i leiligheten, når du ønsker det. Her kan du skape din egen atmosfære, tilpasset de ulike årstidene. Ditt eget, lille uterom i byen gjør utelivet kortreist, enkelt og behagelig. 

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Oppbevaring

Smart utnyttelse av plass er viktig i en leilighet. Det har vi løst med skyvedørsgarderober og innredning fra Elfa/Lumi med gode oppbevaringsmuligheter. Her kan du komplettere innredningen etter dine behov. Alle leiligheter har en tilhørende bod for oppbevaring av ting du ikke behøver tilgang til hver dag.

Usikker på hva du skal velge?

Vi vet at det kan være vanskelig å velge, derfor har vi erfarne og kunnskapsrike innredningsasvarlige som kan hjelpe deg på veien til drømmeboligen. Etter at du har kjøpt bolig av oss vil innredningsansvarlig for prosjektet invitere deg til et innredningsmøte. På møtet går dere gjennom JM Original, og hvilke tilvalg som er mulig. 

Kanskje du ønsker å bytte til en annen type parkett eller kanskje du vil ha en annen benkeplate? Mulighetene er mange, og sammen med innredningsansvarlig finner dere løsningen.  

Les mer i vår innredningsguide

Slik gjør du dine innredningsvalg

Du kan få undertekster på norsk eller engelsk ved å klikke på tekst ikonet. ( To view with English og Norwegian subtitles, click the subtitle icon.)

Bildet oppdateres hvert hvert 10. minutt på dagtid, 07:00 – 17:00, mens resten av døgnet oppdateres bildet en gang i timen. 

SE LIVE BILDE FRA BYGGEPLASS HER

Om området

Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer