JM does not take responsibility for the translation
Grefsen Stasjon Hus 21
I salg 3 ledige boliger

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon Hus 21

Grefsen Stasjon Hus 21

Salget av nye, flotte leiligheter på Grefsen Stasjon er i full gang! Hus 21 består av lyse og arealeffektive leiligheter, alle med bilfri og rolig beliggenhet inne på området. Antatt ferdigstillelse i løpet av 4. kvartal 2018.

Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et bomiljø med grønne lunger, planter og frukttrær, gjør Grefsen Stasjon til et unikt bo-tilbud.

Her kan du velge mellom å bo høyt og fritt og nyte panoramautsikt over Oslo, fjorden og Holmenkollen – eller å komme tettere på de flotte uteområdene med hyggelig beplantning, belysning, pergola og grønn plen. De aller fleste leilighetene vil få gode solforhold.

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

VISNINGSSENTER

På vårt visningssenter i Hans Nielsen Hauges gate 50 vil du få en grundig presentasjon av prosjektet, se modeller og tegninger av bygget, samt muligheten til å vurdere de ulike leilighetsløsningene. Her kan du føle på den unike utsikten, se innredningsvalg og få anledning til å stille våre meglere spørsmål du måtte ha.

Utomhusplan.

Boliger - Grefsen Stasjon Hus 21

  • Ledig

  • Reservert

  • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider