JM does not take responsibility for the translation
Grefsen Stasjon Hus 19
I salg 32 ledige boliger

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon Hus 19

Grefsen Stasjon Hus 19

Grefsen Stasjon Hus 19 består av lyse og arealeffektive leiligheter. Flere av leilighetene får balkonger med flott utsikt over Oslo. Kort vei til offentlig kommunikasjon på Storo. Antatt ferdigstillelse i løpet av 2. kvartal 2019.

Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et bomiljø med grønne lunger, planter og frukttrær, gjør Grefsen Stasjon til et unikt bo-tilbud.

Her kan du velge mellom å bo høyt og fritt og nyte panoramautsikt over Oslo, fjorden og Holmenkollen – eller å komme tettere på de flotte uteområdene med hyggelig beplantning, belysning, pergola og grønn plen. De aller fleste leilighetene vil få gode solforhold.

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

Illustrasjon av soverom.

Boliger - Grefsen Stasjon Hus 19

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Moderne leiligheter med solrik balkong

  I Grefsen Stasjon får du moderne og lyse leiligheter. Leilighetene leveres med moderne, hvitt kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert, flislagt baderom med komfortvarme i gulv og gjennomgående eikeparkett.

  Les mer om leilighetene

  Grefsen stasjon - moderne, grønt og luftig

  Grefsen stasjon er mer enn bare leiligheter, det er et gjennomtenkt prosjekt med gode uteområder og hvor det er lagt vekt på å skapet et hyggelig og effektivt liv. Leilighetene vi tilbyr er lyse, moderne og gjennomtenkte, alle med egne balkonger. I Grefsen stasjon bor det alt fra førstegangskjøpere, til smbåbarnsfamilie, til voksne som har flyttet fra eneboligene sine. Vi mener det gir et unikt naboskap og bidrar til trivsel. 

  Les mer om Grefsen Stasjon på våre referansesider

  Grefsen Stasjon - sentralt og grønt

  Grefsen Stasjon er et spennende boligprosjekt som tilbyr moderne leiligheter med kort vei til alt. Fine, grønne fellesarealer med lekeplass, pergola, sittebenker og petanque-bane. Eget sykkelverksted og smørebod for skientusiaster. Her er alt lagt til rette for et godt liv.

  Les mer om Grefsen Stasjon