JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon Hus 19 I salg : 3 ledige boliger

 • Kommune: Oslo
 • Område: Grefsen Stasjon
 • Pris: kr 3 450 000 - 10 990 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 44 - 125 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Hans Nordahls gate 36-38
  0481 Oslo
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 77

Grefsen Stasjon Hus 19 består av lyse og arealeffektive leiligheter. Flere av leilighetene får balkonger med flott utsikt over Oslo. Kort vei til offentlig kommunikasjon på Storo. Antatt ferdigstillelse i løpet av 2. kvartal 2019.

Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et bomiljø med grønne lunger, planter og frukttrær, gjør Grefsen Stasjon til et unikt bo-tilbud.

Her kan du velge mellom å bo høyt og fritt og nyte panoramautsikt over Oslo, fjorden og Holmenkollen – eller å komme tettere på de flotte uteområdene med hyggelig beplantning, belysning, pergola og grønn plen. De aller fleste leilighetene vil få gode solforhold.

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

Boliger - Grefsen Stasjon Hus 19

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Flotte, Grønne fellesarealer

I Grefsen Stasjon er det opparbeidet fine felles grøntarealer med kirsebærtrær og epletrær, lekeplass, pergola og sittebenker. I Grefsen Stasjon bor rolig og med fine grøntarealer rundt deg, samtidig som du bor sentralt.

Drueplanter vil dekke pergolaene over benkene og lage et naturlig tak for de som sitter og ser ut over de grønne plenene eller følger med på barna som leker. Vi har også egen petanque-bane.

Garasjekjeller

I Grefsen Stasjon finnes et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din bolig med heis. Merk at det kan være restriksjoner på hvilke leiligheter som kan kjøpe plass.

I prislisten er det markert hvilke leiligheter som har mulighet for kjøp av garasjeplass.

Se prislisten

Sykkelverksted og smørebod

I tillegg til at hver leilighet selges med egen bod, er det også felles sykkelverksted samt felles smørebod for skientusiaster. Her kan du rengjøre og preppe skiene før du tar turen ut i Oslo-marka. 

Bildelingsordning

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? Bor du i Grefsen Stasjon kan du knytte deg opp til en Bilpool-løsning. Du bestiller og bruker bil når du trenger det, og betaler deretter.

Les mer på bilkollektivet.no

Kjøkken

Et lekkert og funksjonelt kjøkken setter preg på deg og din bolig.

I tillegg til at det ser flott ut, er det viktig at alle elementer er gjennomtenkte og funksjonelle. Vi opptatt av kvalitet og design og har valgt svanemerkede Marbodal, som leverandør, og integrerte hvitevarer fra Siemens – for at du skal få et pent og varig kjøkken.

Baderommet

Moderne og tidløs innredning med nøytrale farger, gjør det enkelt for deg å sette preg på ditt nye bad. Praktiske dusjvegger til å slå inn, romslig servantskap og stikkontakt plassert i skuffen, skaper et ryddig og rent inntrykk. Du kan også velge mellom flere spennende varianter av fliser, for å få det uttrykket du ønsker.

Egen balkong

Balkongen blir det forlengede rommet i leiligheten, når du ønsker det. Her kan du skape din egen atmosfære, tilpasset de ulike årstidene. Ditt eget, lille uterom i byen gjør utelivet kortreist, enkelt og behagelig. Kanskje vi kan inspirere deg med noen av våre forslag til løsninger på balkongen?

Oppbevaring

Smart utnyttelse av plass er viktig i en leilighet. Det har vi løst med skyvedørsgarderober og innredning fra Elfa/Lumi med gode oppbevaringsmuligheter. Her kan du komplettere innredningen etter dine behov. Alle leiligheter har en tilhørende bod for oppbevaring av ting du ikke behøver tilgang til hver dag.

Ditt hjem - ditt valg

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter slik at du kan tilpasse hjemmet etter dine behov.

Se innredningsguide

Slik gjør du dine innredningsvalg

Du kan få undertekster på norsk eller engelsk ved å klikke på tekst ikonet. ( To view with English og Norwegian subtitles, click the subtitle icon.)

Bildet oppdateres hvert hvert 10. minutt på dagtid, 07:00 – 17:00, mens resten av døgnet oppdateres bildet en gang i timen. 

SE LIVE BILDE FRA BYGGEPLASS HER

Om området

Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer