JM does not take responsibility for the translation
Grefsen Stasjon Hus 19
I salg 40 ledige boliger

Oslo / Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon Hus 19

Grefsen Stasjon Hus 19

Grefsen Stasjon Hus 19 består av lyse og arealeffektive leiligheter. Flere av leilighetene får balkonger med flott utsikt over Oslo. Kort vei til offentlig kommunikasjon på Storo. Antatt ferdigstillelse i løpet av 2. kvartal 2019.

Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et bomiljø med grønne lunger, planter og frukttrær, gjør Grefsen Stasjon til et unikt bo-tilbud.

Her kan du velge mellom å bo høyt og fritt og nyte panoramautsikt over Oslo, fjorden og Holmenkollen – eller å komme tettere på de flotte uteområdene med hyggelig beplantning, belysning, pergola og grønn plen. De aller fleste leilighetene vil få gode solforhold.

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

VISNINGSSENTER

Velkommen til en virtuell visning av boligprosjektet på vårt visningssenter i Hans Nielsen Hauges gate 50. Her kan du møte megler, se innredningsvalg og oppleve den flotte utsikten over Oslo som du får fra mange av leilighetene våre.

Illustrasjon av soverom.

Boliger - Grefsen Stasjon Hus 19

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  Innhold i JM bolig

  Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

   Les mer