JM does not take responsibility for the translation
Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon

Oslo

Grefsen Stasjon

Grefsen Stasjon er et knutepunkt for å nå ut til opplevelsene som gir deg økt livskvalitet – marka, sentrum, kultur, shopping, caféer, eller parker. Vi kaller det kortreiste opplevelser. Nettopp fordi begivenhetene bare er en spasertur, noen trikkestopp eller en sykkeltur unna.

Boligprosjektet Grefsen Stasjon er godkjent for utbygging av ca. 1000 boliger. Utbyggingen startet nærmest Storo i nordvest, og skjer i en trinnvis kvartalsstruktur som åpner seg mot den fremtidige Stasjonsparken og mot Torshov i sørøst. 

Grefsen Stasjon byr på moderne leiligheter med egen balkong eller uteplass. Mange av leilighetene får også en flott utsikt over Oslo by. 

Prosjekt i området

Utsolgte prosjekter

I nærheten

Se reisetider

  • Grønne og fine uteområder.
  • Sittebenker og pergola gir hyggelige, sosiale møteplasser.
  • Hyggelige uteområder.
  • På Storo er det et bredt kollektivtilbud med t-bane, trikk, buss og tog.
  • Fra Grefsen Stasjon er det mange daglige togavganger. Se ruter.no for oppdaterte rutetabeller.
  • Et bredt utvalg av butikker og restauranter finner du på Storo Storsenter.
  • Soria Moria byr på kulturopplevelser og konserter, i tillegg rommer bygget restauranten/utestedet Hva Skjer.
  • Torshovdalen er et populært park- og turområde.
  / 8

  bo nær gode opplevelser

  Tenk deg en lørdagsmorgen: Solen skinner, og du ser Oslofjorden glitre fra stuevinduet. Ditt lille stykke Oslo venter på deg, og har det du trenger for å gjøre dagen fin. Restauranter, shopping, natur og kultur – alt er innen rekkevidde. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser. Grip dagen!

  Er du urban og liker å bo sentralt med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet? Eller liker du best å ha det grønt og fritt med turterreng like ved hjemmet ditt? Eller kanskje du helst vil ha i både pose og sekk – ja takk begge deler? Da er Grefsen Stasjon stedet for deg. Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et grønt og rikt bomiljø, gjør Grefsen Stasjon til et unikt boligtilbud i storbyen.

  Grefsen stasjon - moderne, grønt og luftig

  Grefsen stasjon er mer enn bare leiligheter, det er et gjennomtenkt prosjekt med gode uteområder og hvor det er lagt vekt på å skapet et hyggelig og effektivt liv. Leilighetene vi tilbyr er lyse, moderne og gjennomtenkte, alle med egne balkonger. I Grefsen stasjon bor det alt fra førstegangskjøpere, til smbåbarnsfamilie, til voksne som har flyttet fra eneboligene sine. Vi mener det gir et unikt naboskap og bidrar til trivsel. 

  Les mer om Grefsen Stasjon på våre referansesider

  Barnehage på området

  Har du små barn kan det være viktig å velge bosted nær en barnehage, slik at hverdagskabalen går opp. Bor du i Grefsen Stasjon får du fortrinnsrett til den nye barnehagen som finnes på området. Kort vei betyr mindre stress og enklere hverdag. I tillegg er det hyggelig for barna med lekekamerater som bor i samme område.  

   

  Les mer om Espira Grefsen Stasjon barnehage