JM does not take responsibility for the translation
Hovinbekken III
Utsolgt

Oslo / Ensjø

Hovinbekken III

SOSIALT og Sentrumsnært

Hovinbekken III

Hovinbekken III er utsolgt og boligene er under innflytting. Hovinbekken III er det tredje boligprosjektet som JM utvikler i Ensjøbyen og består av flotte selveierleiligheter med smarte planløsninger.

Alle leilighetene har gjennomgående god standard med integrerte hvitevarer på kjøkken, romslige bad og ekstra dype balkonger eller markterrasser.

På Ensjø klarer du deg fint uten bil, men det er selvsagt mulig å kjøpe garasjeplass i kjelleren, med heis direkte opp til alle etasjer. Det er også to solrike takterrasser til felles glede. 

Her er alt lagt til rette for hyggelig naboskap med lekeplass og pent beplantede møteplasser for beboere i alle aldre, samtidig som du har din egen balkong å trekke deg tilbake til.

Ensjø er bilbyen som nå forvandles til en av Oslos grønneste bydeler, med store parker og grøntdrag der du kan gå eller sykle til koselige Kampen, trivelige Tøyenparken og livlige "Løkka". Legg til ny, moderne skole, gode fritidstilbud, leiligheter med romslig balkong og stort, felles uterom, så får du livskvalitet! 

Vi ønsker alle våre nye beboere velkommen til Hovinbekken og et enklere liv med mer tid til å nyte gledene i hverdagen! 

Veien til vår visningsleilighet: 
Kommer du med bil finnes det korttidsparkering på Hasle Torg eller gateparkering i området.
Kommer du med offentlig kommunikasjon: Busstopp St. Jørgens vei - nr 21, 28, 153 Busstopp Hasle kirke - nr 60, 67, 105, N5 T-bane Hasle - nr 5 Togstasjon Tøyen - nr L3

Se reisetider

  vi bygger hus du trives i

  JM Norge håndterer hvert eneste steg i byggeprosessen, helt fra vi velger ut tomten til bygging og oppfølging av innflyttede hus og leiligheter. 

  Følg fremdriften i vår prosjektlogg. 

  Les mer i vår prosjektlogg

  Hovinbekken III i Ensjøbyen

  Nyinnflyttede boligkjøpere på Hovinbekken forteller om hvorfor de har valgt JM som boligleverandør og viser frem innholdet i boligen.

   Se video og les hele intervjuene her

  Om boligene

  Badet er romslig nok til å forvandles til ditt private spa når du føler for litt luksus. Grå gulvfliser og hvite, store fliser på veggene er innbydende og praktisk, og store skuffer under vasken rommer alle de praktiske små og store tingene som hører hjemme her. Dusjveggen i glass øker romfølelsen, og som tilvalg kan du få vegghengt håndklevarmer og hvitevarer fra Siemens.

  Uterommene

  Takterrassene på nesten 330 kvadratmeter er de perfekte samlingsstedene for naboene i lyse sommerkvelder. Her blir det fint å nyte solnedgangen!

  Trives du i grønne omgivelser, men vil ha kort vei til jobb og opplevelser i Oslo sentrum? På urbane Ensjø bygger vi store familieleiligheter for dere som hater bilkø og heller vil ha masse lekekamerater til ungene enn egen hage.

   Les mer om Ensjø

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen