JM does not take responsibility for the translation
/ 6
 • Kommune: Os
 • Område: Osøyro
 • Antall rom: 3 - 4
 • Areal: 54 - 119 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Hamnevegen 22
  5200 Os
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2022 (Foreløpig)
 • Boliger: 58

Oselvo vil bestå av ca. 58 stilrene 3-4-roms leiligheter med nærhet til alt man trenger for et godt og komfortabelt liv. Leilighetene ligger i Osøyro som er et bygdesentrum i vekst. Her får du en enkel hverdag med alt du trenger en kort spasertur unna.

I Oselvo skal vi skape boliger som gjør din hverdag enkel og komfortabel. Boliger som er tilpasset det livet du ønsker å leve. Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er derfor bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør.

Dette tar vi nå med oss inn i utformingen av Oselvo. Alle våre innredningsdetaljer vil være velkomponert, som vil gi deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover. En fordel med å velge nybolig er at man også har mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak med tilvalg. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

Vi har også lagt vekt på smart utnyttelse av boligens areal enten du velger 3, eller 4-roms. Med bolig i Oselvo får du også en leilighet som ikke krever vedlikehold, som er praktisk og lettstelt. Bilen parkerer du i felles parkeringsanlegg under byggene. 

KORT OM LEILIGHETENE

 • Moderne 3- til 4-roms leiligheter
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Gjennomgående eikeparkett 
 • Syd-vestvendte balkonger - mange med flott utsikt
 • Svanemerket leilighet med lave driftskostnader og godt inneklima
 • Flotte fellesarealer og hageanlegg
 • Garasjeplass i kjeller

FORDELER MED SVANEMERKET BOLIG

Alle boligene i Oselvo produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Boliger - Oselvo

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Som VIP-medlem får du forkjøpsrett. Blir du medlem nå øker dine sjanser for at du får velge akkurat den boligen du har mest lyst på.

VIP-SALGSSTART

Prisliste og mulighet for å legge inn kjøpetilbud er kun tilgjengelig for våre VIP-kunder. Perioden varer i 10 dager og boligene tildeles ut fra din ansiennitet som VIP-medlem.

Dersom du er interessert i mer enn en bolig, kan du legge inn kjøpetilbud på flere boliger i prioritert rekkefølge. Du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

OFFENTLIG SALGSSTART

De resterende leilighetene åpnes opp for offentlig salg. Her er det førstemann-til-mølla som gjelder.

VIP-medlemskap koster kr 100 per år.

TRYKK HER FOR Å LESE MER OG BLI VIP-MEDLEM

 

 

 

 

Baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.
Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.


INTEGRERTE HVITEVARER

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak. Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Gjennomgående eikeparkett

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Oselvo Dronefilm - September 2019

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerket bolig i Drammen

Om området

Osøyro - Natur og kultur

Leilighetene ligger på Osøyro som har vokst fra å være et strandsted til et moderne bygdesentrum med livlig handel, brygge- og kulturaktiviteter.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer