JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Hordaland / Frekhaug

Løypetona 2 - leiligheter Utsolgt :

Leilighet på landet

 • Kommune: Meland
 • Område: Frekhaug
 • Antall rom: 2 - 3
 • Areal: 88 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Løypetona 36
  5918 Frekhaug
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Boliger: 37

Idylliske Meland byr på frisk luft og fantastisk sjøutsikt. Alle leilighetene i Løypetona 2 er ferdigstilt og utsolgt. Er du på jakt etter en ny bolig i området, har vi flotte leiligheter igjen i trinn 3.

I salgstrinn 3 får du moderne leiligheter med fantastisk sjøutsikt! Les mer om Løypetona 3 - trinn 1

20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum finner du selve indrefileten på Frekhaug, nemlig boligfeltet Løypetona. Her bygger JM leiligheter på landet, for å gi deg det beste av to verdener! Ikke må du male, måke og beise, men du har utsikten og beliggenheten til en enebolig. 

I Løypetona får du gjennomgående leiligheter med effektiv plassutnyttelse og fleksibel planløsning. Alle leilighetene har romslige balkonger med flott utsikt innover mot Nordhordlandsbroen og båtlivet på Salhusfjorden. Garasjeanlegg i kjelleren med heis til alle leilighetene. Store felles grøntarealer og umiddelbar nærhet til fine turområder.

Hvorfor bygger JM på Løypetona?
Den flotte sydvendte beliggenheten gir godt med formiddagssol, og sammen med den unike sjøutsikten kan vi nesten ikke se for oss et bedre sted å bo. Området er rolig og barnevennlig, og skjermet fra hovedvei og trafikk.

Er du lei av byens kjas og mas er en tur til Løypetona som balsam for sjelen.

 • Prosjektplanlegging

 • Byggestart

 • Salgsstart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Løypetona 2 - leiligheter

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

De fleste er enige i at neset som utgjør Løypetona er et av de fineste nye boligområdene nord for Bergen sentrum. Området ligger sydvendt og har svært gode sol- og utsikts forhold mot Askøy og Byfjorden.

To tredjedeler av tomten er omkranset av sjø. Her er landlig idyll, og en av Europas fineste golfbaner. Kommunesenteret på Frekhaug når du med bil på under 30 minutter. Kort vei til skoler og servicetilbud.

LEILIGHET PÅ LANDET

Gjennomlyste leiligheter med avgjørende vekt på effektiv plassutnyttelse og fleksibel planløsning. Muligheter for ekstra soverom. 

Garasjeanlegg i kjelleren med heis til alle leilighetene. Store felles grøntarealer og umiddelbar nærhet til fine turområder.

Uteplass med panoramautsikt

Alle leilighetene får romslige balkonger med flott utsikt innover mot Nordhordlandsbroen og båtlivet på Salhusfjorden. 

Moderne kvalitetsboliger med store lyse rom, terrasser, utsikt og flotte uteområder byr på nærkontakt med naturen og fjorden. Det blir lett å trives på Løypetona.

Nærområdet

Løypetona skal bebygges med 150 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter. 

Med Bergen som utgangspunkt ligger Meland kommune på nord-siden av Nordhordlands-broen. Nye veiprosjekter krymper stadig avstanden til Vestlandets hovedstad. 

 Les mer om nærområdet

Hver enkelt leilighet leveres komplett med høykvalitets kjøkken med integrerte hvitevarer, baderomsinnredning og vegghengt klosett, eikeparkett, hvitmalte vegger, Altibox og mye mye mer. 

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

Matlaging og husarbeid skal være enkelt og hyggelig. Kjøkkenet fra Marbodal er hvitt og stilrent med slette fronter. Skuffene er utstyrt med dempere og har fullt uttrekk for maksimal utnyttelse og tilgjengelighet. 

I et kjøkken fra JM er overflatene lettstelte og holdbare. Den sterke laminatoverflaten på arbeidsbenken fra JM Original er enkel å tørke av og motstår de daglige påkjenningene. 

DITT NYE BAD

Helfliset bad med varmekabler, hvit baderoms-innredning, vegghengt klosett samt dusj og blandebatteri er klart til du flytter inn. Her er det kun til å ta med tannbørsten!

I tillegg leveres badene på Løypetona med praktisk CristalGuard® dusjhjørne. CristalGuard® forsegler porene i glassflaten, og lar deg lettere holde dusjen ren.

GJENNOMTENKTE OPPBEVARINGSLØSNINGER

I leilighetene på Løypetona er det godt med oppbevaringsplass. På hovedsoverommet setter vi inn Vista Plain med hvit front og avrundede aluminiums-hjørner med seksjoner inni. Slagdørsgarderobe blir levert til de andre soverommene i boligen. 

DET LILLE EKSTRA - PERSONLIGE TILVALG

Vil du sette ditt helt egne preg på boligene din? Det finnes flere attraktive tilvalg til JM Original - du har mange spennende muligheter innen kjøkkenfronter, håndtak og benkeplate og baderomsinnreding. 

Er du tidlig med i prosessen vil det også være mulighet for å endre på planløsningen.

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Frekhaug

  Frekhaug ligger i Meland kommune. Meland kommune ligger på nord-siden av Nordhordlandsbroen og har i dag ca. 7000 innbyggere. Den største bebyggelsen er konsentrert rundt Frekhaug med skoler, butikker og servicetilbud.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer