JM does not take responsibility for the translation
Frekhaug

Frekhaug

Meland

   Frekhaug

   Frekhaug ligger i Meland kommune. Meland kommune ligger på nord-siden av Nordhordlandsbroen og har i dag ca. 7000 innbyggere. Den største bebyggelsen er konsentrert rundt Frekhaug med skoler, butikker og servicetilbud.

   Kommunen har et variert næringsliv med arbeidsplasser innen industri, servicenæring, jordbruk og offentlige tjenester. Kommunen har også et godt utbygget kultur- og næringsliv. Nærhet til flott natur og fjord er ideelt for rekreasjon og båtliv. I tillegg kommer Meland Golfbane som tiltrekker seg spillere fra nært og fjernt.

   Prosjekt i området

   Utsolgte prosjekter

   Se reisetider

    Landlig idyll

    Idylliske Løypetona

    Området rundt Løypetona byr på flotte turmuligheter og en flott badeplass. Her kan man også utøve litt sportslige aktiviteter som strandvolleyball. Det finnes også en badestrand ved Håøy og Håøytoppen. Håøy er et svært populært turmål. Fra Håøytoppen er det en fantastisk utsikt over regionen.

    Service og kommunikasjon

    I kommunesenteret finner man et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Her er det blant annet apotek, frisør, bokhandel, blomster og interiør, byggservice, dagligvare, jernvare, klesbutikker, musikk og sport. Det er også bibliotek. Finner du ikke det du trenger her, ligger Knarvik senter bare 10 minutter kjøring unna og huser 60 butikker i tillegg til en rekke andre servicetilbud. Frekhaug Skysstasjon har hyppige avganger mellom Frekhaug og…