JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Hordaland / Kolltveit

Skorafjellet I salg : 11 ledige boliger

Fjell og skog som nærmeste nabo

 • Kommune: Fjell
 • Område: Kolltveit
 • Pris: kr 4 250 000 - 4 450 000
 • Antall rom: 4 - 5
 • Areal: 127 - 129 kvm
 • Boligtype: Eneboliger
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Skorafjellet
  5360 Kolltveit
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 13

Familievennlige og lyse eneboliger i flotte omgivelser, nær skog og fjell, på Kolltveit. Her blir det fint å bo for barna, med masse tumleplass og lekekamerater i nærheten.

Skorafjellet består av 13 eneboliger i rekke. Her skal vi bygge 2 ulike hustyper; Aina som er 127 kvm BRA og Petra som er 129 kvm BRA. Alle boligene er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. Mange av boligene får flott utsikt mot natur i vest og Hjeltefjorden i nord.

Som utbygger har vi fokus på godt bomiljø, store lekearealer, og ikke minst trygge og effektive løsninger i en moderne bolig. Vi håper å se deg på Skorafjellet!

Les mer om hustypene vi tilbyr på Skorafjellet

Inkludert i din nye bolig:

 • Kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer
 • Moderne bad med brede fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne og baderomsmøbel
 • Romslig skyvedørsgarderobe og slagsdørsgarderobe på soverom
 • Kabel-TV og fibernett
 • Leke- og grøntområder blir utarbeidet i takt med utbyggingen

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Skorafjellet

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Selv om JM leverer alt du trenger, er det mange spennende valgmuligheter i din nye leilighet. Sikrer du deg en bolig tidlig kan du også bestemme alt fra parkett til benkeplater, garderobeløsning og kjøkkenfronter. 

Moderne og stilrent kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra Marbodal. Kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres med skap og skuffer med dempere.

Lys stue med utgang til terrasse/altan

Begge hustypene får romslig stue med utgang til hyggelig terrasse eller altan. I Aina-husene leverer vi loftsstue i andre etasje, perfekt til TV-stue eller lekerom.

Flislagte baderom med komfortvarme i gulv

Badene innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, og toalettet leveres med Geberit Monolith utenpåliggende sisterne. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra INR. Gulvet støpes med varme i gulv og har matte fliser. En bred servant med to skuffer under servanten, gir oppbevaringsmuligheter for toalettsaker, håndklær og andre nødvendigheter.

Eget flislagt vaskerom (Hustype PETRA)

Har du småbarn er det praktisk med et eget vaskerom. I hustype Petra har vi lagt til rette for et effektivt familieliv med et eget vaskerom i husets 1. etasje. For hustype Aina ligger vaskerommet like ved entréen. 

Vaskerommet (Petra) leveres med god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Her har du også plass til å tørke våte barneklær.

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Begge hustypene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom, vaskerom og entré. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Lyse og fine soverom

Aina leveres med tre gode soverom i husets 2.etasje. Mot et tillegg i pris så kan man også lukke igjen TV-stuen dersom man ønsker et 4.soverom.

I hustypen Petra har vi laget en soveromfløy i husets 1. etasje. Her finner man 3 soverom, bad og vaskerom. Det fjerde soverommet ligger i husets 2. etasje. 

For begge hustypene leveres hovedsoverom med stor garderobe med skyvedører eller som walk-in.  

Ditt hjem - ditt valg

Etter byggestart inviterer vi deg til et innredningsmøte hvor vi presenterer vårt innredningsprogram,  JM Original.  I tillegg vil du få anledning til å gjøre en rekke tilvalg, slik at du kan tilpasse boligen etter smak og behov. I Innredningsguiden finner du en presentasjon av JM Original, samt hvilke tilvalgsmuligheter som finnes for Skorafjellet.

Gå til innredningsguide

Hustype Aina

BRA 127 m² inkl. sportsbod 5 m², P-rom 123 m²

Nye-eneboliger-Fjell-Kolltveit-Skorafjellet-fasader-uteomrader-barn-NY.jpg

Hustype AINA er en arealeffektiv familiebolig. Med 2 stuer, kjøkken med spiseplass, bad, vaskerom/wc og 3 soverom (hovedsoverommet har walk-in garderobe), er dette et hus som innfrir behovet for både fellesskap og privatliv. Hustypen har store vindusflater.

Hustype AINA har entré med plass til garderobe og oppbevaring. En egen avdeling med kjøkken og spisestue har utgang til uteplass. Det er utgang til uteplass fra stua. I 2. etasje møtes man av en koselig stue som innbyr til aktiviteter eller TV-titting.

Se plantegning for hustype Aina

Hustype Petra

129 m² BRA inkl. utebod, P-rom 125 m²

Nye eneboliger Skorafjellet

Hustype PETRA er en stilig familiebolig. Med en meget romslig hall, et stort og luftig kjøkken med spiseplass og åpen himling, gir dette huset deg umiddelbart en god følelse. Fra stua er det utgang til stor balkong over carporten.

Forøvrig inneholder hustypen separat vaskerom, 2 bad og 4 soverom, bod og sportsbod. Hustype PETRA innfrir behovet for både samvær og privatliv.

Se plantegning for hustype Petra

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Fra storby til storhav på under en halv time

  Fjell kommune, et moderne og pulserende øysamfunnet rett vest for Bergen.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer