JM does not take responsibility for the translation
I salg 28 ledige boliger

Fjell / Kolltveit

Brurasteinane Leiligheter 2

Naturskjønne omgivelser

Sommervisninger
Det er mulighet for privatvisning i sommer. Ta kontakt med Mai Svelund Fjellbirkeland på e-post: mai.svelund@dnbeiendom.no eller tlf: +47 982 39 691.

Moderne leiligheter med fantastisk beliggenhet på Kolltveit. Trinn 2 vil bestå av 28 leiligheter med store vindusflater og romslig balkong eller uteplass.

Drømmer du om fantastisk natur, nærhet til storhavet, gode bo- og oppvekstsvilkår, et moderne lokalmiljø og nærhet til Bergen, er vårt nye boligområde Brurasteinane, på Kolltveit i Fjell kommune, et godt valg. Brurasteinane har alt du kan tenke deg av det gode liv for barn og voksne, og ligger kun 15 minutter fra Bergen sentrum.

Alle leilighetene får store vindusflater og åpen kjøkkenløsning, som gir en lys og sosial leilighet. Leilighetene i 2. etasje vil få en særdeles romslig og luftig atmosfære med 3,5 meter takhøyde. I 1. etasje vil leilighetene få en fin og romslig privat uteplass.

Kort om prosjektet:

 • Kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Balkong eller uteplass
 • Biloppstillingsplass
 • Gode bo- og oppvekstvilkår
 • Kun 15 minutter fra Bergen sentrum
 • Moderne lokalmiljø

Uteområdene blir opparbeidet med grøntanlegg og trygge lekeområder for de minste. Flott og variert turterreng i umiddelbar nærhet.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Utomhusplan Brurasteinane leiligheter 2.

Se reisetider

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  Kjøkken i JM boliger

  Alle JM boliger leveres med et tidløst kjøkken fra Marbodal, med integrerte hvitevarer. Praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer som f.eks dempere på alle skuffer og dører, og kildesorteringssystem i skuff.

   Les mer om kjøkken i JM boliger

  De mest fornøyde kundene i Norge 2014-2016

  For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig.

   Les mer om bransjekåringen