JM does not take responsibility for the translation
08

onsdag

mars

2017

Derfor elsker Benedikte Sandalshagen

Benedikte Kristoffersen er oppvokst i Sandalen og entusiastisk over at hun endelig kan bosette seg i sitt barndoms paradis - Sandalshagen.

- Jeg er veldig begeistret. At det bygges boliger i Sandalshagen er en drøm som nå går i oppfyllelse, sier hun.

Benedikte er glad for at prosjektet endelig realiseres og at flere får oppleve å bo i det hun betrakter som en unikt kulturlandskap. 53-åringen har vært en av prosjektets fremste frontfigurer og har kunnskap på detaljnivå om området. Hun kan fortelle deg når solen står opp og går ned, fra hvilken vinkel utsikten er best, hvilke blomster som blomstrer først, alt du måtte lure på, egentlig.

REN IDYLL

Etter 27 år på Nordås, er Sandals-kjenneren svært glad for å komme tilbake til barndomstraktene. Hun er tydelig på at det ikke er nostalgi som driver henne.

- For meg er Sandalshagen et paradis med ro og harmoni, samtidig som jeg kan spasere bort til bybanen på Nesttun.

Sandalen er et av byens fineste kulturlandskap. Alle de fire årstidene forsterkes.

- Det er som å leve i et postkort som viser ren idyll, smiler hun.

VENTETIDEN ER OVER

Benedikte og søsteren var grunneier av tomten og har vært med på å utvikle det som nå blir Sandalshagen.

- Ventetiden har vært lang og krevende, men nå har kommunen godkjent de siste søknadene. Det er en lykke at dette blir virkeliggjort, sier hun.

HANDLER OM LIVSSTIL

De 44 leiligheter skal bygges like ved Nesttunvannet. Størrelsene varierer fra 49 til 193 kvadratmeter. De fleste som allerede har sikret seg leilighet er enslige og par i +50 alderen.

Mange av kjøperne bor allerede i området Nesttun, Lagunen og Rådal, og en klar fellesnevner er at disse ønsker å erstatte enebolig med en moderne og lettstelt leilighet med kvalitet i uteområdene. 

Leilighetene forventes ferdigstilt i løpet av 2. kvartal 2019. 

---

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET