JM does not take responsibility for the translation
Sandalshagen
I salg 18 ledige boliger

Bergen / Nesttun

Sandalshagen

Stilrene leiligheter i naturskjønne omgivelser

I Sandalshagen får du alle boligønskene dine oppfylt på en gang - moderne og stilrene vestvendte leiligheter med utsikt til Nesttunvannet, store flotte naturområder rett utenfor stuedøren, og kort avstand til både bybane, butikker og servicetilbud på Nesttun.

Sandalshagen ligger tilbaketrukket som en skjult perle i hjertet av Nesttun. Her skal vi bygge moderne og spennende leiligheter med fokus på trivsel og komfort. Her kan du velge mellom vestvendte leiligheter fra 49 til 183 kvadratmeter.

Leilighetene får en gjennomgående god standard med kvalitetskjøkken fra Marbodal med integrerte hvitevarer inkludert, enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom, og spotter på baderom og i entré.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og stilrene leiligheter med vestvendte balkonger
 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Enstavs eikeparkett
 • Flislagt bad med lys innredning
 • Spotter på baderom og i entré
 • Heis, parkeringskjeller og sportsbod
 • Umiddelbar nærhet til flott natur
 • Gangavstand til Nesttun og bybanen 
 • 10 minutter kjøreavstand til Flesland flyplass

Fantastiske leiligheter. Et sted å bli glad i.

Leilighetene i Sandalshagen er designet med tanke på trivsel og muligheter for et enkelt og godt liv. Bilen eller sykkelen parkerer du trygt i garasjeanlegget og med heisen kommer du deg enkelt til din etasje.

I Sandalshagen vil du føle deg hjemme og finne roen, med store lyse oppholdsrom, fantastisk utsikt og gjennomgående smarte løsninger. På den romslige og solrike balkongen kan du slappe av etter dagens aktiviteter og gjøremål. Det er dette som er det gode liv!

Fantastisk utsikt

Fra din egen balkong får du fantastisk utsikt over det grønne landskapet rundt Nesttunvannet. Store grønne arealer rett utenfor stuedøren, inviterer til rekreasjon og lek og moro for liten og stor -  året rundt.

Nærhet til butikker og bybane

Sandalshagen blir en favoritt for alle som ønsker en landlig lettstelt leilighet med nærhet til butikker, servicetilbud og bybane til Flesland flyplass og Bergen sentrum.

Boligperlen i hjertet av Nesttun

Etter to år på boligjakt gleder Wenche og Kjell Nygaard seg til å realisere sin boligdrøm i idylliske Sandalshagen. Les hele artikkelen i vår prosjektlogg 

Estimert ferdigstillelse 2. kvartal 2019.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Situasjonsplan

Boliger - Sandalshagen

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Derfor elsker Benedikte Sandalshagen

   

  Benedikte Kristoffersen er oppvokst i Sandalen og entusiastisk over at hun endelig kan bosette seg i sitt barndoms paradis - Sandalshagen.

  - Jeg er veldig begeistret. At det bygges boliger i Sandalshagen er en drøm som nå går i oppfyllelse, sier hun.

  Gå til artikkelen

  Lyse leiligheter med vestvendte balkonger

  Leilighetene får store vindusflater som gir lys og god romfølelse. Alle leilighetene blir levert med integrerte hvitevarer, baderom med lys innredning og gjennomgående enstavs eikeparkett.

  Les mer om boligene

  Om boligprosjektet

  I Sandalshagen er det lagt vekt på trivsel og gode løsninger med enkel og sikker adkomst, fine uteområder, parkeringsanlegg og heis.

  Les mer om boligprosjektet

  Grønne og solrike fellesarealer

  I Sandalshagen er det lagt til rette for et godt bomiljø med flotte, grønne fellesarealer med utsikt til Nesttunvannet.

  Du kommer til å trives i Sandalshagen

  Leilighetene har så mange kvaliteter at vi med hånden på hjertet kunne ha gitt det ”trivselsgaranti”. Området og beliggenhet taler for seg selv. Utsikt til grønn natur rundt Sandalselven og Nesttunvannet skaper en flott atmosfære både sommer og vinter.

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen