JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Hordaland / Loddefjord

Leidarkollen H1 Utsolgt :

Utsikt som tar pusten fra deg

 • Kommune: Bergen
 • Område: Loddefjord
 • Antall rom: 2 - 3
 • Areal: 57 - 84 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Søndre Lyderhornslien 62
  5178 Loddefjord
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2018 (Foreløpig)
 • Boliger: 40

I Leidarkollen bygger vi lyse og moderne 2- og 3-roms leiligheter. Alle leilighetene får vestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest. Med Lyderhorn som nærmeste nabo, får du dessuten et unikt turområde rett utenfor stuedøren.

Alle leilighetene i Leidarkollen er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. Utsikten mot vest blir fantastisk og på terrassen kan du nyte solen fra morgen til kveld.

Kort om leilighetene:

 • Lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene
 • Alle leiligheter får vestvendt balkong
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Heis og parkeringskjeller
 • Umiddelbar nærhet til flott natur
 • Gangavstand til Vestkanten storsenter
 • Kort vei til Bergen sentrum og 20 minutter til Flesland flyplass

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde. I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og service-tilbudene vest for byen.

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Leidarkollen H1

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Enkel tilkomst med bil, og unik beliggenhet på åskammen.
Panorama utsikt over Bergen vest fra veranda.
Store lysflater og gjennomgående eikeparkett i alle rom.
Unik beliggenhet på lavere platå på Lyderhornsfjellet.
Idylliske Kjøkkelvik - en liten kjøretur unna.
Kort vei til Byfjellene - her er nok av turmuligheter.
Alle tjenester du kan tenke deg finner du rundt Vestkanten, her er både shopping og velvære.
Plantasjen har fin beliggenhet rett før Drotningsvik, og nåes enkelt med bil.
Fristelser hos Lie Nielsen på Vestkanten.
Kjøkkelvik barneskole er en gåtur unna.
Ungdomsskolen i Kjøkkelvik er også innen gåavstand.
Herlig stemning i den lille kiosken i Kjøkkelvik. Her kan en også legge til med båt.
Mange spennende kulturtilbud i Bergen Vest.
Gå til toppen av Lyderhorn og nyt utsikten!
Pittoreske Alvøen med både majestetisk hovedgård og ridesenter er vel verdt et søndagsbesøk.
En utsikt mange vil bli misunnelig på!
Områdekart

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Leidarkollen – som ligger på vestsiden av Bergens mest populære fjell og turområde, kommer til å bli et av byens mest attraktive boområder. Her skal JM nå starte utbyggingen av totalt 350 boliger. Første byggetrinn består av 175 leiligheter på 57m2 til 84m2. 

Alle leilighetene i Leidarkollen er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. Utsikten mot vest blir fantastisk og på terrassen kan du nyte solen fra morgen til kveld.

I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og service-tilbudene vest for byen.

Unik utsikt

Alle leilighetene får romslige balkonger med flott utsikt over hele Loddefjord. Her er det lov å være litt høy i hatten!

Shopping

Fra Leidarkollen er du bare et par minutter unna Vestkanten Storsenter. På et av Norges største kjøpesenter finner du et rikholdig utvalg av spesialbutikker, matbutikker, apotek, vinmonopol og alle typer servicetilbud. Shopping i Bergen er kun ti minutter unna med bil, det samme gjelder for Sartor og Drotningsvik senter.

Skoler & barnehage

Som beboer i Leidarkollen kan du velge mellom flere barnehager, barneskoler og ungdomsskoler. De fleste ligger mindre enn en kilometer fra boligfeltet.

Turområder & friluftsliv

Rett utenfor stuedøren finner du det majestetiske Byfjellet Lyderhorn. Lyderhorn ble for kort tid siden kåret til Bergens mest populære fjell, med mange spennende turløyper. Ønsker du hav og skjærgård er Sotra og storhavet i vest en kort kjøretur unna.

Idrett

Både sentrum og Vestkanten kan tilby et stort utvalg av idrettsanlegg og treningssentre. I Loddefjord finner du også Iskanten, en stor ishall og Vannkanten – et stort innendørs badeanlegg med spennende aktiviteter for både små og store.

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem. Et hjem som er attraktivt og fungerer hver dag året rundt. Du kan også la deg inspirere av våre spennende tilvalgsmuligheter for å skape ditt drømmehjem. 

Slik foregår innredningen av din nye bolig:
Når byggestart er besluttet vil du som kjøper bli kontaktet av vår innredningsansvarlig, som vil kalle deg inn til et innredningsmøte. Da gjennomgår vi vårt innredningssortiment JM Original og tilvalgssortimentet som du kan velge. Sammen skal vi planlegge din nye bolig!

Alle leilighetene blir levert med kabel-tv og bredbånd via fibernett. Det blir tegnet abonnement med Altibox for internett og innholdstjenester. Automatisk brannsikring med sprinkleranlegg og callinganlegg mellom felles gatedør og leilighet. Det leveres sportsbod til hver leilighet.

Kvalitets kjøkken

Hakke, kutte, steke, bake - vi leverer kvalitetskjøkken fra Marbodal eller tilsvarende i din nye leilighet. Siden kjøkkenet stiller store krav til funksjonalitet glir skuffene stille igjen, vasken er underlimt og oppvaskmaskinen integrert. Mer praktisk kan det ikke bli. Fint er det også!

I leilighetene på Leidarkollen er standardkjøkkenet hvitt, og du kan velge mellom ulike dørhåndtak. Kjøl/frys er også inkludert. Da gjenstår det kun å invitere til middag i din splitter nye leilighet. 

Moderne bad

Flisene du alltid har ønsket deg, avslappende hvite flater og praktisk vegghengt toalett. Dusjhjørne kan du folde inn for å frigi plass. Uttak for vaskemaskin er også på plass.

Et nytt bad er en luksus av en annen verden - hva med et duftlys eller to, og kanskje en standhaftig plante? Når alt funker, gjenstår det morsomste av alt - innredningen!

Rom for det meste

Har du opplevd følelsen av å ikke ha plass til alt? Kanskje at ting ramler ut når du åpner skapdøren? JM gjør alt for å skape funksjonelle hjem med god oppbevaringsplass.

I tillegg til mulighet for skyvedørsgarderobe i entreè, salgdørsgarderobe som standard på hoved- og gjestesoverom og innvendig bod, har du egen sportsbod i 1.etasje.

Om området

Leidarkollen

I Loddefjord, i naturskjønne omgivelser ved Lyderhorn, er vi i gang med byggingen av leilighetene i boligprosjektet Leidarkollen. Totalt skal det bygges 175 leiligheter på området. Alle får flott utsikt over Bergen vest.  Nedenfor ser du de ulike salgstrinnene vi har for salg.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer