JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Hordaland / Loddefjord

Leidarkollen H5 Utsolgt :

Flott utsikt over Bergen Vest

 • Kommune: Bergen
 • Område: Loddefjord
 • Antall rom: 3 - 5
 • Areal: 59 - 105 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Lyderhornslien
  5178 Loddfjord
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 21

Leidarkollen H5 består av lyse og moderne 3-, 4- og 5-roms leiligheter. Alle leilighetene får sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest. Umiddelbar nærhet til flott natur.

Alle leilighetene i Leidarkollen er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. På balkongen kan du tilbringe lange sommerkvelder og nyte den flotte utsikten. 

Kort om leilighetene:

 • Lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene
 • Alle leiligheter får egen balkong
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Heis og parkeringskjeller
 • Umiddelbar nærhet til flott natur
 • Gangavstand til Vestkanten storsenter
 • Kort vei til Bergen sentrum og 20 minutter til Flesland flyplass

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde. I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og service-tilbudene vest for byen.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET 

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Leidarkollen H5

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Totalt skal det i boligprosjektet Leidarkollen bygges 175 leiligheter, trinn 1 som består av H1 og H2, er under oppføring. Det er også etablert et visningslokale på tomten.

Leidarkollen H5 vil bestå av 21 leiligheter og gå over 3 etasjer. I øverste etasje blir det romslige toppleiligheter med fantastiske private terrasser. Leidarkollen H5 får en flott beliggenhet på tomten med fritt utsyn over Bergen vest fra alle etasjer.  Leilighetene i Leidarkollen H5 vil variere i størrelse fra 59 til 105 kvm, 3- til 5-roms. Alle leilighetene får egen balkong med fantastisk utsikt, lyse rom med store vindusflater og gode planløsninger.

Lyderhorn - nytt og spennende utbyggingsområde

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et spennende utbyggingsområde. Bergens storsatsning på nye tuneller, ny ringvei og innfartsåre fra sør og vest, gir lettere kommunikasjon inn og ut av byen. Smidig kommunikasjon, kombinert med fantastisk natur, gjør Lyderhorn til et godt sted å bo.

Flotte uteområder

Fine, grønne uteområder i hjertet av boligprosjektet inviterer til lek og rekreasjon. Uteområdene blir opparbeidet med grøntanlegg og trygge lekeområder for de minste. Med Lyderhorn som nærmeste nabo får du også et unikt turområde rett utenfor stuedøren.

Bil- og sykkelparkering

Bil- og sykkelparkering vil finnes i garasjekjelleren. Fra garasjen blir det heis/trapper til alle leilighetsetasjene.

Fantastisk utsikt

Her vil du få en helt fantastisk utsikt - ikke gå glipp av denne unike muligheten!

Kort avstand til det du trenger

I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Les mer om området

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

TILVALGSMULIGHETER

Når du kjøper bolig fra JM får du mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

INTERNETT OG KABEL-TV 

Alle leilighetene i Leidarkollen H5 blir levert med kabel-tv og bredbånd via fibernett. Det blir tegnet abonnement med Altibox for internett og innholdstjenester.

Moderne Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert

Leilighetene i Leidarkollen H3 leveres med et moderne og stilrent kjøkken. Kjøkkenet som er valgt som standard har slette, hvite fronter og integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. På kjøkkenvegg leveres det lyse fliser.

Delikat baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Baderommene får moderne, lys baderomsinnredning og fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulvet gir en lun stemning. Baderommet leveres forøvrig med plassbesparende vegghengt WC og praktiske dusjvegger.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

Gjennomgående parkett

Eik er tradisjonelt og slitesterkt materiale. Leilighetene i Leidarkollen leveres med gjennomgående eikeparkett som standard.

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag.

Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak.

Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Fantastisk balkong

Sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest.

Toppleiligheter med fantastiske private terrasser

Se hvordan det ser ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Se reisetider

  Om området

  Leidarkollen

  I Loddefjord, i naturskjønne omgivelser ved Lyderhorn, er vi i gang med byggingen av leilighetene i boligprosjektet Leidarkollen. Totalt skal det bygges 175 leiligheter på området. Alle får flott utsikt over Bergen vest.  Nedenfor ser du de ulike salgstrinnene vi har for salg.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer