JM does not take responsibility for the translation

Hordaland / Loddefjord

Leidarkollen H4 I salg : 32 ledige boliger

Attraktiv beliggenhet i høyden med kveldssol og utsikt

 • Kommune: Bergen
 • Område: Loddefjord
 • Pris: kr 2 690 000 - 8 250 000
 • Antall rom: 2 - 5
 • Areal: 50 - 135 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Søndre Lyderhornslien
  5178 Loddefjord
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2022 (Foreløpig)
 • Boliger: 45

SALGET ER I GANG!!

Leidarkollen H4 består av lyse og arealaffektive 2-, 3-, 4 og 5-roms leiligheter. Alle leilighetene får sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest. Umiddelbar nærhet til flott natur.

Alle leilighetene i Leidarkollen er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. På balkongen kan du tilbringe lange sommerkvelder og nyte den flotte utsikten. 

Kort om leilighetene:

 • Lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene
 • Alle leiligheter får egen balkong
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Heis og parkeringskjeller
 • Umiddelbar nærhet til flott natur
 • Gangavstand til Vestkanten storsenter
 • Kort vei til Bergen sentrum og 20 minutter til Flesland flyplass

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde. I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Leidarkollen H4

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Sentral, vestvendt beliggenhet med flott utsikt. Leidarkollen H4 består av lyse og moderne 2-5-roms leiligheter fra 50 til 135 kvadratmeter. Umiddelbar nærhet til uteområder og den flotte naturen rundt Leidarkollen.

LYDERHORN - NYTT OG SPENNENDE UTBYGGINGSOMRÅDE

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et spennende utbyggingsområde. Bergens storsatsning på nye tuneller, ny ringvei og innfartsåre fra sør og vest, gir lettere kommunikasjon inn og ut av byen. Smidig kommunikasjon, kombinert med fantastisk natur, gjør Lyderhorn til et godt sted å bo.

Kort vei til alt du trenger

I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

BIL- OG SYKKELPARKERING

Bil- og sykkelparkering vil finnes i garasjekjelleren. Fra garasjen blir det heis/trapper til alle leilighetsetasjene.

UTEOMRÅDER

Uteområdene blir opparbeidet med grøntanlegg og trygge lekeområder for de minste. Med Lyderhorn som nærmeste nabo får du også et unikt turområde rett utenfor stuedøren.

Trykk her for å lese mer om området

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

SVANEMERKEDE BOLIGER

Som eneste utbygger i Norge er alle våre boliger Svanemerket. Det er din garanti for at både byggeprosess, materialvalg og energiløsning følger de strengeste miljøkravene.

TILVALGSMULIGHETER

Når du kjøper bolig fra JM får du mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

INTERNETT OG KABEL-TV 

Alle leilighetene i Leidarkollen H4 blir levert med kabel-tv og bredbånd via fibernett. Det blir tegnet abonnement med Homenet for internett og innholdstjenester.

MODERNE KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.

Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket. 

Det leveres laminatplate eller maling som standard. Fliser er tilvalg.

INTEGRERTE HVITEVARER FRA WHIRLPOOL

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi er opptatt av kvalitet, derfor bruker vi Whirlpool hvitevarer. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Delikat baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Baderommene får moderne, lys baderomsinnredning og fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulvet gir en lun stemning. Baderommet leveres forøvrig med plassbesparende vegghengt WC og praktiske dusjvegger.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

Gjennomgående parkett

Eik er tradisjonelt og slitesterkt materiale. Leilighetene i Leidarkollen leveres med gjennomgående eikeparkett som standard.

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag.

Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak.

Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Solstudie viser hvordan solen faller under forskjellige tider på døgnet i toppetasjen i bygg A, og viser hvordan solen faller klokken 09:00, 12:00, 16:00 og 02:00. Solstudie er en simulering og kan skille seg fra virkeligheten. Se bildene under.

Solstudie fra terrassen i toppetasjen i bygg A, kl. 09:00:

Solstudie fra terrassen i toppetasjen, bygg A kl. 12:00:

Solstudie fra terrassen i toppetasjen, bygg A kl. 16:00:

Solstudie fra terrassen i toppetasjen, bygg A kl. 20:00:

Som VIP-medlem får du forkjøpsrett. Blir du medlem nå øker dine sjanser for at du får velge akkurat den boligen du har mest lyst på.

VIP-SALGSSTART

Prisliste og mulighet for å legge inn kjøpetilbud er kun tilgjengelig for våre VIP-kunder. Perioden varer i 10 dager og boligene tildeles ut fra din ansiennitet som VIP-medlem.

Dersom du er interessert i mer enn en bolig, kan du legge inn kjøpetilbud på flere boliger i prioritert rekkefølge. Du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

OFFENTLIG SALGSSTART 17. OKTOBER (FORELØPIG)

Når VIP-perioden er avsluttet vil det skje en fordeling av boligene. Derettter legger vi ut de resterende boligene for salg. Vi vil informere om dette på våre nettsider og via nyhetsbrev. Etter at VIP-perioden er avsluttet er det førstemann-til-mølla som gjelder.

HVA BØR DU GJØRE NÅ? 

TRYKK HER FOR Å BLI VIP-MEDLEM dersom du ønsker å være blant de første som får kjøpe. Melder du deg inn nå spanderer vi det første året ved bruk av kampanjekode LEIDAR19JM.

Sjekk om du har gyldig finansieringsbevis. Dersom du ikke har dette, ta kontakt med banken din. Evt. oppgi navn og direkte telefonnummer til din bankrådgiver.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med vår salgsleder:

Dyveke Advocaat Wigand
Salgsleder
JMNorge AS
+4741107584

 

 

 

 

SALGSSTART DELES OPP I TO DELER

VIP-SALGSSTART 7. OKTOBER

I denne perioden vil det kun være mulig for medlemmer å se prislisten og legge inn kjøpetilbud. Du vil også få mulighet til å delta på våre VIP-visninger. 
For å være blant de første som får kjøpe bolig logger du deg inn som VIP-medlem, leser salgsdokumentasjonen og sender inn kjøpetilbud direkte på jm.no. Merk at kjøpetilbudet er bindende. Du kan fylle inn flere boligønsker i skjemaet, men du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

Fordeling av boliger vil skje i løpet av 17. oktober. Dersom det er flere som ønsker samme bolig, vil den med lengst ansiennitet (datoen og klokkeslettet du meldte deg inn som VIP-medlem hos oss), få tildelt boligen.

For at du skal få tilslag på kjøpetilbudet må du ha gyldig finansieringsbevis.

OFFENTLIG SALGSSTART 17. OKTOBER 

Når VIP-perioden er avsluttet vil det skje en fordeling av boligene. Deretter legger vi ut de resterende boligene for salg. Vi vil informere om dette på våre nettsider og via nyhetsbrev.
Etter at VIP-perioden er avsluttet er det førstemann-til-mølla som gjelder.

HVA BØR DU GJØRE NÅ?

Bli VIP-medlem her dersom du ønsker å være blant de første som får kjøpe. Melder du deg inn nå spanderer vi medlemskapet det første året ved bruk av kampanjekode LEIDAR19JM.

Sjekk om du har gyldig finansieringsbevis. Dersom du ikke har dette, ta kontakt med banken din. Evt. oppgi navn og direkte telefonnummer til din bankrådgiver.

LURER DU PÅ NOE? 

Ta kontakt med en av våre salgsledere: 

Dyveke Advocaat Wigand
Salgsleder
JM Norge AS

+4741107584

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerkede boliger

Se hvordan det ser ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

Se reisetider

  Om området

  Leidarkollen

  I Loddefjord, i naturskjønne omgivelser ved Lyderhorn, er vi i gang med byggingen av leilighetene i boligprosjektet Leidarkollen. Totalt skal det bygges 175 leiligheter på området. Alle får flott utsikt over Bergen vest.  Nedenfor ser du de ulike salgstrinnene vi har for salg.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer