JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Hordaland / Loddefjord

Leidarkollen H3 I salg : 13 ledige boliger

Kveldssol og utsikt mot Bergen vest

 • Kommune: Bergen
 • Område: Loddefjord
 • Pris: kr 2 590 000 - 7 490 000
 • Antall rom: 3 - 5
 • Areal: 63 - 133 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Lyderhornslien
  5178 Loddefjord
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 3, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 49

Svanemerket

Leidarkollen H3 er et av de første prosjektene som blir svanemerket i JM Norge. Det betyr at du kan være trygg på at du kjøper en miljøvennlig og bærekraftig bolig.

Det er mange fordeler med å velge en svanemerket bolig for deg som boligkjøper. I tillegg til at du får en bolig med lave driftskostnader, godt lysinnslipp, god isolasjon og som har bra ventilasjon, så bidrar du til en bærekraftig fremtid. 

LES MER OM SVANEMERKET HER

Leidarkollen H3 består av 49 lyse og moderne 3- til 5-roms leiligheter. Alle leilighetene får sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest. Umiddelbar nærhet til flott natur.

Alle leilighetene i Leidarkollen er designet med store lyse rom, effektiv planløsning og nærkontakt med uteområder og natur. På balkongen kan du tilbringe lange sommerkvelder og nyte den flotte utsikten. 

Kort om leilighetene:

 • Lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene
 • Alle leiligheter får egen balkong
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Heis og parkeringskjeller
 • Umiddelbar nærhet til flott natur
 • Gangavstand til Vestkanten storsenter
 • Kort vei til Bergen sentrum og 20 minutter til Flesland flyplass

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et nytt, spennende og sentralt utbyggingsområde. I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Leidarkollen H3

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Sentral beliggenhet og med en utsikt sydvestover du knapt har sett maken til fra alle de 49 leilighetene. Her har JM startet utbyggingen av totalt 175 boliger. Leidarkollen H3 består av lyse og moderne 3- og 4-roms leiligheter på 60 til 125 kvadratmeter. Umiddelbar nærhet til uteområder og den flotte naturen rundt Leidarkollen.

LYDERHORN - NYTT OG SPENNENDE UTBYGGINGSOMRÅDE

Lyderhorn har i mange år vært regnet som et spennende utbyggingsområde. Bergens storsatsning på nye tuneller, ny ringvei og innfartsåre fra sør og vest, gir lettere kommunikasjon inn og ut av byen. Smidig kommunikasjon, kombinert med fantastisk natur, gjør Lyderhorn til et godt sted å bo.

Uteområder

Uteområdene blir opparbeidet med grøntanlegg og trygge lekeområder for de minste. Med Lyderhorn som nærmeste nabo får du også et unikt turområde rett utenfor stuedøren.

Bil- og sykkelparkering

Bil- og sykkelparkering vil finnes i garasjekjelleren. Fra garasjen blir det heis/trapper til alle leilighetsetasjene.

Kort avstand til det du trenger

I tillegg til flott natur, utsikt og gode solforhold, ligger Leidarkollen ideelt plassert midt mellom Bergen sentrum og alle butikk- og servicetilbudene vest for byen.

Les mer om området

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

TILVALGSMULIGHETER

Når du kjøper bolig fra JM får du mulighet til å tilpasse innredningen etter din personlige smak. Våre innredningskonsulenter kan veilede og gi gode råd i tilvalgsprosessen.

INTERNETT OG KABEL-TV 

Alle leilighetene i Leidarkollen H3 blir levert med kabel-tv og bredbånd via fibernett. Det blir tegnet abonnement med Altibox for internett og innholdstjenester.

Moderne Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert

Leilighetene i Leidarkollen H3 leveres med et moderne og stilrent kjøkken. Kjøkkenet som er valgt som standard har slette, hvite fronter og integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. På kjøkkenvegg leveres det lyse fliser.

Delikat baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Baderommene får moderne, lys baderomsinnredning og fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulvet gir en lun stemning. Baderommet leveres forøvrig med plassbesparende vegghengt WC og praktiske dusjvegger.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

Gjennomgående parkett

Eik er tradisjonelt og slitesterkt materiale. Leilighetene i Leidarkollen leveres med gjennomgående eikeparkett som standard.

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag.

Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak.

Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Fantastisk balkong

Sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over Bergen vest.

Se hvordan det ser ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle leilighetene i Leidarkollen H3 skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

Om området

Leidarkollen

I Loddefjord, i naturskjønne omgivelser ved Lyderhorn, er vi i gang med byggingen av leilighetene i boligprosjektet Leidarkollen. Totalt skal det bygges 175 leiligheter på området. Alle får flott utsikt over Bergen vest.  Nedenfor ser du de ulike salgstrinnene vi har for salg.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer