JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Hordaland / Fana

Fanarosen Kommende

Kort avstand til alt

 • Kommune: Bergen
 • Område: Fana
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 45 - 110 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Kvernslåttvegen
  5237 Rådal
 • Status: Kommende
 • Ferdigstillelse: Kvartal 1, 2024 (Foreløpig)
 • Boliger: 179

Status i prosjektet

Prosjektet ligger nå for behandling i kommunen. Forventet salgsstart primo 2019.  Meld interesse i dag så holder vi deg oppdatert. 

Svanemerket

Fanarosen er et av de første prosjektene som blir svanemerket i JM Norge. Det betyr at du kan være trygg på at du kjøper en miljøvennlig og bærekraftig bolig.

Det er mange fordeler med å velge en svanemerket bolig for deg som boligkjøper. I tillegg til at du får en bolig med lave driftskostnader, godt lysinnslipp, god isolasjon og som har bra ventilasjon, så bidrar du til en bærekraftig fremtid.

LES MER OM SVANEMERKET HER

Lyse og moderne 2- til 4-roms leiligheter i Steinsviken kommer for salg. Leilighetene får flott beliggenhet, ved den gamle planteskolen, og kort vei til Bybanen og Lagunen kjøpesenter.

Rett ved den gamle planteskolen i Fossdalen og Nordahl Grieg Videregående skole - i retning Råstølen - planlegger vi å bygge 179 leiligheter. Dette er et område som har hatt en formidabel utvikling de siste årene. 

Leilighetsmiks

Prosjektet vil bestå av totalt 179 leiligheter fordelt på 6 bygg. I første byggetrinn legger vi ut 2 bygg som får en sørvestvendt beliggenhet.  

Leilighetene leveres med:

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
 • Gjennomgående eikeparkett
 • Sørvestvendt balkong eller terrasse

Nabolaget

Steinsviken har blitt et svært attraktivt og populært boligområde for mange barnefamilier. Med bybanen et steinkast unna er det også sentralt og tilgjengelig for de fleste. Kanskje kunne du tenke deg en leilighet her for å flytte nærmere familie og for en enklere hverdag? I selve prosjektet legger vi vekt på å skape et trivelig bomiljø hvor vi bevarer en del naturtomt, samt vi opparbeider trivelige fellesarealer med grøntområder og møteplasser.

Fanarosen vil bli et prosjekt som passer for alle. I området er det generelt stor miks av aldersgrupper. De minste leilighetene vil få areal på ca. 40 kvadratmeter og vil egne seg godt for førstegangskjøpere. Det vil også bli større leiligheter som er godt egnet for familier.

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Innredningsvalg

 • Byggestart

 • Ferdigstillelse

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle leilighetene i Fanarosen skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

Se reisetider

  Om området

  Fana – en grønn og blomstrende bydel

  Fana bydel har rundt 42.240 innbyggere, og var egen kommune frem til 1972, da området ble innlemmet som bydel i Bergen kommune.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer