JM does not take responsibility for the translation
24

onsdag

oktober

2018

Salget er godt i gang på Damsgård Brygge trinn 3

Etter en spennende VIP-periode er nå salget åpent for alle!

HISTORISK VIP-START I BERGEN

- De første spente VIP-kundene ble tatt imot på den aller første visningen søndag 7. oktober klokken 13.00 i våre lokaler i Damsgårdsveien, forteller Dyveke A. Wigand, avd. dir. for salg- og marked i JM i Bergen.  - Stemningen var meget hyggelig, for dette er for mange et etterlengtet nytt byggetrinn i Damsgårdsveien. Våre to foregående byggetrinn ble raskt utsolgt.

Hele prosjektteamet fra JM var tilstede, og det ble servert mat og drikke. Etter en grundig presentasjon av JM, prosjektteamet og sist men ikke minst, dagens VIP-hedersgjest Damsgård Brygge trinn 3, var det mulighet for å stille individuelle spørsmål. Noe de fremmøtte boligkundene benyttet anledningen til.

- Dette var første gang vi har salgsstart med forkjøpsrett for en gruppe kunder, forteller Mai S. Fjellbirkeland, salgsleder i JM i Bergen. - De VIP-medlemmene som leverte et bindende kjøpetilbud innenfor 10-dagersperioden ble tildelt ønsket leilighet ut i fra ansiennitet.

NÅ ER SALGET ÅPENT FOR ALLE!

Salget av leilighetene i trinn 3 har kommet godt i gang, og per i dag har vi solgt 13 leiligheter. Vi holder fortløpende visninger, følg med her på nettsiden hvor nye tidspunkt kommer opp. Ta gjerne kontakt med Dyveke eller Mai for avtale om privatvisning om ønskelig.