JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Buskerud / Hotvet

Elvekvartalet Utsolgt :

Sentralt og idyllisk ved elvepromenaden

 • Kommune: Drammen
 • Område: Hotvet
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 41 - 113 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Øvre Storgate 124
  3018 Drammen
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar (Foreløpig)
 • Boliger: 121

Elvekvartalet er utsolgt. Beboerne i oppgang C og B flyttet inn i april og oppgang H blir innflyttningsklar i juni. Oppgang G, F og E blir innflyttningsklare i løpet av høsten og alle skal ha tatt over innen årsskifte. Vi ønsker alle beboere hjertelig velkommen til sine leiligheter som er omgitt av store grøntområder.

På Elvekvartalet bor du i en lettstelt leilighet, sentralt beliggende på Hotvet med gangavstand til Drammen sentrum og et stort kollektivtilbud. Med Elvepromenaden og Drammenselva som nabo, blir Elvekvartalet et flott sted å bo.

Kort om prosjektet:

 • Lyse og stilrene leiligheter med eikeparkett på gulvene
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse
 • Felles takterrasse med utsikt over Drammenselva
 • Heis og parkeringskjeller
 • Elvepromenaden i umiddelbar nærhet
 • Gode kollektivmuligheter
 • Estimert overlevering (eget dokument)

Vi er nå i gang med forhåndsbefaring og overleveringer av oppgang B og C.

Ferdigstillelse av samtlige boliger i løpet av 4. kvartal 2018. 

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Elvekvartalet

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

I Elvekvartalet bygger vi 121 nye, funksjonelle selveierleiligheter fordelt på tre hus – alle med hver sin balkong, markterrasse eller takterrasse. Det blir også felles takterrasser med gode solforhold. De aller fleste uteplassene er solrike og i retning Drammenselva.

Her er det rom for å skape seg sitt eget fristed med blomster og utemøbler, i rolige omgivelser på Hotvet. Et koselig, grønt tun i midten av de tre husene danner hyggelige møteplasser for naboer, familie og venner, med sitteplasser, lekeanlegg for de små og sykkelparkering utenfor hovedinngangen. 

I ny leilighet i Elvekvartalet sparer du tid på hagearbeid, snømåking og vedlikehold av boligen. Tid du kan bruke på hytte og båt, venner og familie, jobb og fritidsaktiviteter, eller kanskje urtehage på egen balkong?

Store vindusflater, lyse innredningsdetaljer og praktiske løsninger skaper et tidløst og moderne hjem – med vekt på funksjonalitet og kvalitet i alle ledd. Bilen kan parkeres trygt i parkeringskjelleren, med heis rett opp til leiligheten.

 

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Åpen stue- og kjøkkenløsning

I de aller fleste leilighetene har vi valgt en åpen, eller delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne formen mener vi bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Praktisk er det også.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Baderom

Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter. 

Romslig entré

I Elvekvartalet har vi hatt fokus på Smarte Kvadrat, det vil si smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. 

Private uteplasser og felleshage

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. Nyt en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, eller ta middagen på balkongen.

Betalingsbetingelser

1) Det forutsettes at 10 % av kjøpesum betales innen 7 dager etter at garanti er stilt i samsvar med Bustadoppføringsloven § 12 (jfr. kjøpekontrakt NS3427). Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ingen pant i den leiligheten som kjøpes. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøte er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven§ 47.
2) Eventuelle tilleggsbestillinger betales etter nærmere avtale med Salgsleder i JM Norge.
3) Resterende del av kjøpesummen inkl. omkostninger betales uoppfordret senest 2 dager før overtakelse.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen betaler kjøper omkostninger som dokumentavgift og tinglysing av skjøte. Ved kjøp av bolig som ikke er tatt i bruk, beregnes 2,5 % dokumentavgift kun av andel tomteverdi. Dokumentavgiften av tomteverdi utgjør cirka kr 120,- pr. kvm. BRA. For tinglysing av skjøte betaler kjøper tinglysningsgebyr med kr 525,-. For pantedokumenter som kjøper skal tinglyse på seksjonen i forbindelse med lån, påløper kr 731,- i omkostninger pr. pantedokument. I tillegg skal kjøper betale andel kostnader for etablering av sameiet, kr 410,- pr leilighet. Se prisliste for omkostninger pr. leilighet. Ved kjøp av parkeringsplass påløper dokumentavgift som kan utgjøre inntil kr 5.500,-. Kjøper har risiko for endringer i omkostningsbeløpene. Se prisliste for omkostninger pr. leilighet.
Det gjøres oppmerksom på at det i tillegg til ovennevnte skal innbetales 2 måneders fellesutgifter til sameiet som utfaktureres direkte fra forretningsfører og dermed holdes utenfor oppgjøret. Dette for å sikre sameiet likviditet ved oppstart.

Garasjeplasser / Sportsbod /Felleskostnader

1 stk. garasjeplass er inkludert i alle 3- og 4-romsleilighetenes leilighetspris, verdi er satt til kr 220.000,- pr. plass. Ved senere kjøp av garasjeplass (les: etter kontraktsignering av leilighetskjøp) er prisen kr 250.000,- pr plass. Det vil være mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass såfremt vi har ledige plasser (kfr. Salgsleder).
Se prislisten for nærmere oversikt for de leiligheter som har garasjeplass inkludert.

Alle leilighetene har bruksrett til en sportsbod på cirka 5 kvm i kjeller eller øvrig fellesareal. Stipulert driftskostnad for garasjeplass cirka kr 100,- pr. måned. Selger forbeholder seg retten til å kunne fordele boder og garasjeplasser.

Felleskostnader er estimert til kr 30,- pr kvm. Dette inkluderer normal drift og vedlikehold i et sameie. I tillegg er det estimert et beløp på kr 439,- for tv/bredbånd pr leilighet. Vann og avløpsavgifter kommer i tillegg. Se vedlegg til kjøpekontrakt Sameiebudsjett for mer informasjon.

Om området

Hotvet

Drammen er byen som har alt! Nærhet til marka, et livlig sentrum, enkel adkomst til hovedstaden og historiske Drammenselva – som én gang skilte handelsstedene Bragernes og Strømsø. I dag knytter den byen sammen.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer