JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Buskerud / Åssiden

Eplegården Atrium - Hus 58 og 60 I salg : 22 ledige boliger

 • Kommune: Drammen
 • Område: Åssiden
 • Pris: kr 2 790 000 - 8 490 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 52 - 107 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Buskerudveien 64
  3024 Drammen
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 54

Et steinkast unna Drammenselva bygger vi lyse og moderne leiligheter. I Eplegården Atrium kan du velge mellom 2- til 4-roms med romslige vestvendte balkonger. Her får du kort vei til både sentrum, elva og marka. Boligene skal også svanemerkes. Det er godt for miljøet, men også for deg som kjøper bolig av oss.

I Eplegården Atrium ligger alt til rette for et praktisk og godt liv. De fleste leilighetene vil vende inn mot et rolig atrium, som vil skape en god atmosfære. Det vil bli opparbeidet et pent, felles parkanlegg som bidrar til å gjøre hverdag enkel og trivelig.

Med bolig i Eplegården Atrium bor du sentralt, men også med nærhet til natur og friluftsaktiviteter. Det er kort avstand til en rekke butikker, skoler, barnehager, kollektivforbindelser og fritidstilbud. Her får man Drammenselva i umiddelbar nærhet, kort vei til sentrum og marka like ved. 

For deg som pendler eller liker å reise, så er Oslo bare 30 minutter unna med tog og det er enkelt å komme seg til Gardemoen eller Torp Flyplass.

Kort om leilighetene: 

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Eikeparkett på gulv
 • Flislagt baderom
 • Bilen parkerer du trygt i garasjeanlegget

Friluftsliv hele året rundt

I Eplegården Atrium bor du idyllisk til ved elvebredden med fantastiske turmuligheter i nærområdet. Drammenselva er rustet opp og er en populær elv for fritidsfiske. Like ved finner du også Drammensmarka, som er et nydelig friluftsområde med aktiviteter for store og små hele året rundt. Her finner du flotte turløyper, aktivitetspark og skisenter. 

På vinteren finnes det lysløyper for deg som ønsker å stå på langrenn. For deg som foretrekker slalåm kan man ta en tur i bakken på Drammen skisenter. Her er det fire kilometer med flombelyste løyper og et eget parkanlegg for som og store ski- og snowboardkjørere. 

På sommeren kan man ta turheisen opp i marka og utforske de fantastiske turløypene på toppen av Drammen, eller barna kan svinge seg rundt i klatreparken. Ønsker man seg en kort søndagstur kan man også like nedenfor Eplegården Atrium ta en spasertur langs elven. Her er det sammenhengende turvei med både lekeplass og ballslette.

Fordeler med svanemerket bolig

Alle boligene i Eplegården Atrium produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Les mer om JMs svanemerkede boliger >

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Eplegården Atrium - Hus 58 og 60

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Baderom

Vil du ha et effektivt bad der du raskt kan dusje og børste tenner før jobben? Eller ønsker du deg et bad for nytelse og følelse av spa - et rom hvor tiden lett flyter av sted. I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er skreddersydd for deg uansett boligstørrelse.

Velger du en stor bolig har du ofte både bad og eget WC. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. Utvalget av gulv- og veggfliser hos JM er satt sammen for å gi et harmonisk, varig og elegant uttrykk. I sortimentet finnes flere spennende varianter som gir deg mulighet til å velge den kombinasjonen du ønsker.

KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner til å gjøre lekser med barna.
Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer. Velger du et JM-kjøkken får du alt dette.

KVALITETSKJØKKEN FRA MARBODAL

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.


INTEGRERTE HVITEVARER

JM Original gir deg i utgangspunktet et komplett og velutstyrt hjem. Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

Oppbevaring

I din nye JM-bolig har vi vektlagt effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod for oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. Boligene leveres normalt med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, som går fra gulv til tak. Det finnes også smarte innredninger til garderobene som kan bygges på ved tilvalg, og hjelper deg med å holde orden i sakene.

Gjennomgående eikeparkett

Leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

Sollys er viktig for trivsel. Vi har derfor laget en virtuell solstudie som viser deg hvordan solens posisjon på døgnet påvirker lysforholdene.  hvilke lysforhold du kan forvente deg gjennom døgnet i ulike årstider.

Trykk her for å gå til vår virtuelle solstudie!

Se hvordan det ser ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Augmented Reality (AR), eller uttvidet virkelighet betyr at virkeligheten kombineres med det digitale.. Med den ser du verden omkring deg med et datagenerert bilde som legger seg over den fysiske verden du ser rundt deg. Nå kan du se Eplegården Atrium med AR på din mobil eller nettbrett.

For å gjøre det må du laste ned appen "AR Nybyggnation" i Google Play eller App Store. 

Trykk her for å laste ned app eller se AR-visning

Du kan også laste ned app og se visning ved å scanne QR-koden under:

 

AR-visning av våre nye leiligheter i Drammen

 

1. Etter å ha lastet ned appen, scan QR-koden igjen som anvist i appen når det står «scanning for marker»

2. Eventuelt kan du søke opp "Eplegården" ved å klikke nederst i venstre hjørne som vist på bilde 1.

3. Klikk “3D View”

4. Rett mobil/nettbrett mot en overflate som et bord eller gulv, som gjerne har litt tekstur. Klikk på skjerm for å vise prosjektet.

Bevegelsen «swipe» roterer prosjektet. Bevegelsen «pinch» zoomer inn. Du kan også bevege deg fritt rundt med mobilen/nettbrettet.Instruksjon for hvordan man bruker AR-visning

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerket bolig i Drammen

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Drammens nest største bydel

  Åssiden er Drammens nest største bydel med 11 497 innbyggere (1. januar 2011), og grenser mot Nedre Eiker i vest og Drammenselva i sør. Bebyggelsen på Åssiden består av eneboliger, rekkehus og leiligheter. I tillegg er det en del forretnings- og industrilokaler. Langs elva ligger Elveparken, en sammenhengende turvei med plenområde, lekeplass og ballslette. I åsen ligger det turløyper og Aronsløypa skisenter(Drammen skisenter).

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer