JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Buskerud / Åssiden

Eplegården Atrium I salg : 38 ledige boliger

 • Kommune: Drammen
 • Område: Åssiden
 • Pris: kr 2 790 000 - 8 490 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 52 - 107 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Buskerudveien 64
  3024 Drammen
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 54

Et steinkast unna Drammenselva bygger vi lyse og moderne leiligheter. På Eplegården Atrium kan du velge mellom 2- til 4-roms med romslige vestvendte balkonger. Her får du kort vei til både sentrum, elva og marka. Boligene skal også svanemerkes. Det er godt for miljøet, men også for deg som kjøper bolig av oss.

På Eplegården Atrium ligger alt til rette for et praktisk og godt liv. De fleste leilighetene vil vende inn mot et rolig atrium, som vil skape en god atmosfære. Det vil bli opparbeidet et pent, felles parkanlegg som bidrar til å gjøre hverdag enkel og trivelig.

Med bolig på Eplegården Atrium bor du sentralt, men også med nærhet til natur og friluftsaktiviteter. Det er kort avstand til en rekke butikker, skoler, barnehager, kollektivforbindelser og fritidstilbud. Her får man Drammenselva i umiddelbar nærhet, kort vei til sentrum og marka like ved. 

For deg som pendler eller liker å reise, så er Oslo bare 30 minutter unna med tog og det er enkelt å komme seg til Gardemoen eller Torp Flyplass.

Kort om leilighetene: 

 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Eikeparkett på gulv
 • Flislagt baderom
 • Bilen parkerer du trygt i garasjeanlegget

Friluftsliv hele året rundt

På Eplegården Atrium bor du idyllisk til ved elvebredden med fantastiske turmuligheter i nærområdet. Drammenselva er rustet opp og er en populær elv for fritidsfiske. Like ved finner du også Drammensmarka, som er et nydelig friluftsområde med aktiviteter for store og små hele året rundt. Her finner du flotte turløyper, aktivitetspark og skisenter. 

På vinteren finnes det lysløyper for deg som ønsker å stå på langrenn. For deg som foretrekker slalåm kan man ta en tur i bakken på Drammen skisenter. Her er det fire kilometer med flombelyste løyper og et eget parkanlegg for som og store ski- og snowboardkjørere. 

På sommeren kan man ta turheisen opp i marka og utforske de fantastiske turløypene på toppen av Drammen, eller barna kan svinge seg rundt i klatreparken. Ønsker man seg en kort søndagstur kan man også like nedenfor Eplegården Atrium ta en spasertur langs elven. Her er det sammenhengende turvei med både lekeplass og ballslette.

Fordeler med svanemerket bolig

Alle boligene i Eplegården Atrium produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle.

Les mer om JMs svanemerkede boliger >

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Eplegården Atrium

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

SALGSSTART DELES OPP I TO DELER

VIP-SALGSSTART 6. MAI

I denne perioden vil det kun være mulig for medlemmer å se prislisten og legge inn kjøpetilbud. Du vil også få mulighet til å delta på våre VIP-visninger. 
For å være blant de første som får kjøpe bolig logger du deg inn som VIP-medlem, leser salgsdokumentasjonen og sender inn kjøpetilbud direkte på jm.no. Merk at kjøpetilbudet er bindende. Du kan fylle inn flere boligønsker i skjemaet, men du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

Fordeling av boliger vil skje etter 15. mai. Dersom det er flere som ønsker samme bolig, vil den med lengst ansiennitet (datoen og klokkeslettet du meldte deg inn som VIP-medlem hos oss), få tildelt boligen.

For at du skal få tilslag på kjøpetilbudet må du ha gyldig finansieringsbevis.

OFFENTLIG SALGSSTART FRA 16. MAI

Når VIP-perioden er avsluttet vil det skje en fordeling av boligene. Deretter legger vi ut de resterende boligene for salg. Vi vil informere om dette på våre nettsider og via nyhetsbrev.
Etter at VIP-perioden er avsluttet er det førstemann-til-mølla som gjelder.

HVA BØR DU GJØRE NÅ?

Bli VIP-medlem her dersom du ønsker å være blant de første som får kjøpe. Melder du deg inn nå spanderer vi medlemskapet det første året ved bruk av kampanjekode JMEPLE19.

Sjekk om du har gyldig finansieringsbevis. Dersom du ikke har dette, ta kontakt med banken din. Evt. oppgi navn og direkte telefonnummer til din bankrådgiver.

LURER DU PÅ NOE? 

Ta kontakt med en av våre salgsledere: 

Ida Kristine Johansen
Salgsleder
JM Norge AS
40833003

Anita Ekeberg Gibbons
Salgsleder
JM Norge AS
+4799294808

Sollys er viktig for trivsel. Vi har derfor laget en virtuell solstudie som viser deg hvordan solens posisjon på døgnet påvirker lysforholdene.  hvilke lysforhold du kan forvente deg gjennom døgnet i ulike årstider.

Trykk her for å gå til vår virtuelle solstudie!

Augmented Reality (AR), eller uttvidet virkelighet betyr at virkeligheten kombineres med det digitale.. Med den ser du verden omkring deg med et datagenerert bilde som legger seg over den fysiske verden du ser rundt deg. Nå kan du se Eplegården Atrium med AR på din mobil eller nettbrett.

For å gjøre det må du laste ned appen "AR Nybyggnation" i Google Play eller App Store. 

Trykk her for å laste ned app eller se AR-visning

Du kan også laste ned app og se visning ved å scanne QR-koden under:

 

AR-visning av våre nye leiligheter i Drammen


Når prosjektet er åpnet klikk «3D VIEW». Rett mobil/nettbrett mot en overflate som et bord eller gulv. Klikk på skjerm for å vise prosjektet. Bevegelsen «swipe» roterer prosjektet. Bevegelsen «pinch» zoomer inn. Du kan også bevege deg fritt rundt med mobilen/nettbrettet.

Instruksjon for hvordan man bruker AR-visning

Spesielle muligheter for vanlige folk

Blir du medlem allerede nå øker du dine sjanser for at nettopp du får kjøpe din drømmebolig på Eplegården Atrium. Som VIP-kunde får du nemlig forkjøpsrett. Det betyr at du kan legge inn kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Som medlem får du også eksklusiv tilgang til fakta, plantegninger, priser og tilgang til våre VIP-visninger.

Det lønner seg å melde seg inn tidlig. Dersom det er to VIP-medlemmer legger inn kjøpetilbud på samme bolig er det nemlig ansienniteten som avgjør hvem som får kjøpe. 

 

TRYKK HER FOR Å BLI VIP-MEDLEM

 

 

 

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerket bolig i Drammen

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Drammens nest største bydel

  Åssiden er Drammens nest største bydel med 11 497 innbyggere (1. januar 2011), og grenser mot Nedre Eiker i vest og Drammenselva i sør. Bebyggelsen på Åssiden består av eneboliger, rekkehus og leiligheter. I tillegg er det en del forretnings- og industrilokaler. Langs elva ligger Elveparken, en sammenhengende turvei med plenområde, lekeplass og ballslette. I åsen ligger det turløyper og Aronsløypa skisenter(Drammen skisenter).

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer