JM does not take responsibility for the translation
/ 17

Akershus / Langhus

Langhus Gård - Utsikten 1 & 2 I salg : 27 ledige boliger

Der det nye livet begynner

 • Kommune: Ski
 • Område: Langhus
 • Pris: kr 2 590 000 - 8 990 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 44 - 114 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Noråsveien 1
  1405 Langhus
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2021 - Kvartal 1, 2022 (Foreløpig)
 • Boliger: 57

Langhus Gård blir et nytt og yrende boligområde med varierte boligtyper og mennesker i alle aldre. Når området er ferdig vil det bestå av en blanding av leiligheter og rekkehus. Med togstasjon, barnehage og skole i gangavstand, og et lokalt senter rundt hjørnet, er vi sikre på at du vil trives her.

Sønnafor Kolbotn og nordafor Ski kommer det nå et nytt sted å sette røtter. Langhus Gård. Med nennsom hånd skal vi snart plante spennende og varierte boliger på åskammer, i skogkanten og langs åker og eng, i respekt for det mangfoldet og særpreget som har rådet grunnen gjennom generasjoner.  

Her skal det bli godt å vokse opp. Her skal det bli godt å leve. Langhus Gård skal bli et sted hvor du får dekket dine behov for samvær, aktivitet og hvile i nabolaget og i naturen omkring. Dessuten er det ikke mer enn noen hundre rolige skritt til Langhus stasjon, og en kort kjøretur til Ski Storsenter. VIP-salget er i gang på de første svanemerkede leilighetene, med vidt utsyn mot både det ene og det andre. I våre hus skrives historie, pleier vi å si. Så ikke bli sittende på gjerdet for lenge - meld interesse nå. 

Prosjektet er godkjent!

Torsdag 13. juni ble rammesøknaden godkjent av Ski kommune. 

Først ut: Utsikten 1 & 2

Det første byggetrinnet på Langhus Gård vil bestå av 57 leiligheter fordelt på to hus. Det har fått navnet Utsikten, som er representativt for husenes plassering på området. Med beliggenhet på den høyeste toppen på vår tomt, blir det god utsikt over Dalskleiva og omgivelsene rundt fra de øverste leilighetene, eller flott utsyn mot de vakre grønne tretoppene i lia nedenfor. Alle leilighetene får gjennomgående lys, ingen gjenboere og private uteplasser.

Alle boligene på Langhus Gård blir svanemerket

Her kan du lese mer om hva dette betyr.

Vi planlegger for disse kvalitetene i boligene:

 • Gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Parkering i garasjekjeller
 • Heis i leilighetsbyggene
 • Gode oppbevaringsmuligheter
 • Miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk
 • Gode uteplasser
 • Luftige naturområder
 • Ny dagligvareforretning rett i nærheten
 • Raust med sykkelplasser

Vil du holdes oppdatert? 
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Langhus Gård - Utsikten 1 & 2

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

INKLUDERT I LEILIGHETENE: 

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
 • Gjennomgående lys 3-stavs eikeparkett
 • Vestvendt balkong eller markterrasse
 • Skyvedørsgarderober i alle leiligheter

PLANLØSNINGEN ER FLEKSIBEL - VI ER FLEKSIBLE

Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd med romløsningen i din nye leilighet. Vil du for eksempel ha større stue og ett soverom mindre, så kan vi i noen tilfeller endre planløsningen uten ekstra kostnad for deg. Se de alternative planløsningene med fravalgsvegg i noen av leilighetene. 

Gode uteplasser

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen vestvendt balkong eller markterrasse med vidt utsyn. Her kan du spise kveldsmat på balkongen med familien, mens solen går ned i horisonten. Eller hva med en helt privat takterrasse? (OBS! Dette er det kun én heldig kjøper som får.) 

Moderne kjøkken

Det svanemerkede kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra Marbodal. Kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere. 

Illustrasjonen viser JM Original-kjøkken i en av 2-roms leilighetene.

Baderom

Badene innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og vegghengt toalett. Lys baderomsinnredning med god plass til dine toalettsaker. Gulvet leveres med matte fliser og komfortvarme. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og andre nødvendigheter. Vi leverer arbeidsbenk over vaskemaskin og tørktrommel, samt overskap, i flere av leilighetene. 

Ditt valg

Vi har erfarne og kunnskapsrike innredningsansvarlige som hjelper deg på veien til drømmeboligen. Etter at du har kjøpt bolig av oss vil innredningsansvarlig invitere deg til et innredningsmøte hvor dere går gjennom hva som leveres av innredning innenfor JM Original, og hvilke tilvalg som er mulig. 

Kanskje du ønsker å bytte til en annen type parkett eller kanskje du vil ha en annen benkeplate? Mulighetene er mange, og sammen med innredningsansvarlig finner dere løsningen - vi følger deg gjennom hele prosessen. 

Augmented Reality (AR), eller utvidet virkelighet betyr at virkeligheten kombineres med det digitale. Her kan du se et datagenerert bilde av boligprosjektet som legger seg over den fysiske verden du ser rundt deg, for eksempel en bordplate. Nå kan du se Utsikten 1 & 2 i AR på din mobil eller nettbrett.

For å gjøre det må du laste ned appen "AR Nybyggnation" i Google Play eller App Store. 

Trykk her for å laste ned app eller se AR-visning

Instruksjon for hvordan man bruker AR-visning

AR-visning

Du kan også laste ned app og se visning ved å scanne QR-koden. 

1. Etter å ha lastet ned appen, scan QR-koden igjen som anvist i appen når det står «scanning for marker»

2. Eventuelt kan du søke opp "Langhus Gård" ved å klikke nederst i venstre hjørne som vist på bilde 1.

3. Klikk “3D View”

4. Rett mobil/nettbrett mot en overflate som et bord eller gulv, som gjerne har litt tekstur. Klikk på skjerm for å vise prosjektet.

Bevegelsen «swipe» roterer prosjektet. Bevegelsen «pinch» zoomer inn. Du kan også bevege deg fritt rundt med mobilen/nettbrettet.

Solstudiet viser hvordan sollyset faller på husene på forskjellige tider på døgnet den 26. juni. Solstudiet er kun en simulering, og kan skille seg fra virkeligheten. Vegetasjonen vil være høyere enn vist på bildet. 

Gå til solstudie for Utsikten 1 & 2.

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle boligene skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

Spesielle muligheter for vanlige folk

Blir du medlem allerede nå øker du dine sjanser for at nettopp du får kjøpe din drømmeleilighet på Langhus Gård. Som VIP-kunde får du nemlig forkjøpsrett. Det betyr at du kan legge inn kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Som medlem får du også tilgang til prislisten og boligvelgeren før alle andre.

Det lønner seg å melde seg inn tidlig. Dersom det er to VIP-medlemmer legger inn kjøpetilbud på samme bolig er det nemlig ansienniteten som avgjør hvem som får kjøpe.

VIP-medlemskap koster kr 100 per år.

Trykk her for å bli VIP-medlem

 

 

 

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Innhold i en JM bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

 

Les mer

Om området

Langhus

Langhus ligger i Ski kommune i Akershus og har ca 15 000 innbyggere. Langhus dekker områdene Bøleråsen, Stenfelt, Langhus og Vevelstad.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer