JM does not take responsibility for the translation
Banktorget
I salg 1 ledig bolig

Skedsmo / Strømmen

Banktorget

Med sol og utsikt fra egen balkong

Banktorget

Kan du tenke deg å bo høyt og luftig midt i Strømmen sentrum? Når Banktorget står ferdig vil 85 moderne og funksjonelle leiligheter være bygget, og du som bor her har alt du trenger i umiddelbar nærhet fra boligen.

En moderne fasade over åtte etasjer gjør bygget til en arkitektonisk sjeldenhet i hjertet av Strømmen. Du får både balkong, utsikt og solrike forhold og bor både sentralt, høyt og usjenert. Det er fortsatt noen flotte leiligheter igjen. Ta for eksempel en liten titt på denne toppleiligheten >> 

Er  det shopping på storsenteret, forelesningen på biblioteket, utflukten i marka eller togturen til Oslo som ligger foran deg, så er det gangavstand til alt fra leilighetene på Banktorget.

 • Alle gjenværende leiligheter har balkong
 • Fortsatt toppleilighet med takterrasse i åttende etasje
 • Hyggelig felles takterrasse til alle beboere i Banktorget
 • Parkeringshus i kjeller hvorav 50% av plassene er tilrettelagt for lading av elbil og tre heiser fra garasjen til leilighetsnivåene
 • Pris på parkeringsplass er kr. 250.000,- (begrenset antall plasser)

Velkommen til din egen oase midt i sentrum, i en leilighet skapt for deg og dine.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

Utomhusplan

Boliger - Banktorget

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Etasjene ligger høyt og luftig, med utsikt og solrike forhold. Hver leilighet får balkong, med unntak av tre leiligheter som får fransk balkong. Med tilvalgsmuligheter fra JM, har du mulighet til å sette ditt eget personlige preg på boligen. Det blir felles takterrasse i 6. etasje og parkeringsplass i kjeller, med adkomst via heis.

   Les mer om boligene

  Ønsker man seg nærmere naturen, er markas uendelige turmuligheter en kort gåtur unna. Lysløyper tilrettelegger for både ski- og sykkelturer. 

  I to minutters gange fra Banktorget ligger Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter. Her finner man uendelige shoppingmuligheter blant 200 butikker, spisesteder og tjenester. Skedsmo bibliotek er samlingspunktet for bokmøter, lesesirkler og kunstutstillinger. Kollektivmulighetene er gode, med umiddelbar nærhet til busstopp og Strømmen…

   Les mer om Strømmen

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen

  Lavenergibolig

  Lavenergiboliger har et lavere behov for energi til oppvarming enn en standard bolig.