JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Akershus / Lillestrøm

Lundkvartalet ­ Hus C I salg : 7 ledige boliger

Kort vei til alt

 • Kommune: Skedsmo
 • Område: Lillestrøm
 • Pris: kr 3 050 000 - 7 750 000
 • Antall rom: 2 - 4
 • Areal: 42 - 103 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Storgata 41
  2000 Lillestrøm
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 4, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 58

Vi er godt i gang med byggingen!
Er du spent på å se hvor langt vi har kommet? Se vår prosjektlogg for bilder og oppdateringer fra byggeplass.

HUSBANKFINANSIERING.

Flere av leilighetene i Lundkvartalet kan finansieres med svært gunstig Husbankfinansiering med inntil 80% av kjøpesum til en meget gunstig rente f.t. på 1,51%. Det er også mulig med avdragsfrihet på inntil 8 år samt løpetid opptil 30 år.

Ønsker du å benytte deg av Husbankens tilbud så vil megler bistå med utfylling av lånesøknaden og sørge for behandling av denne. Husbanken gjør en kredittvurdering av deg som kjøper på lik linje med hva øvrige finansinstitusjoner gjør. Kontakt gjerne megler om du har praktiske spørsmål vedr. dette

Les mer her.  

 

Kunne du tenke deg en ny, moderne og lettstelt leilighet i Lillestrøm sentrum med kort vei til alt den sjarmerende byen har å tilby?

Storgata, Gjerdrumsgata, Nannestadgata og Brøtergata utgjør kvartalet som i dag består av småhusbebyggelse. Her skal JM bygge totalt 120 leiligheter med butikklokaler i 1. etasje, et hyggelig gårdsrom mellom husene og et åpent torg ut mot Storgata. Her finner du alt du trenger i gangavstand fra egen leilighet!

Kort om leilighetene:

 • Moderne leiligheter med heis til alle etasjer
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Alle leiligheter får gode uteplasser i form av balkong eller terrasse. Noen leiligheter får egne takterrasser
 • Flotte felles takterrasser inndelt i ulike soner
 • Noen leiligheter får takhøyde på ca. 3 meter
 • Miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk

Oversikt over salgstrinnene:

Hus C -  1. salgstrinn
58 leiligheter (i salg)
Se ledige leiligheter i Hus C

Hus B - 2. salgstrinn
42 leiligheter (i salg)
Se ledige leiligheter i Hus B

Hus A - 3. salgstrinn
20 leiligheter (i salg)
Se ledige leiligheter i Hus A

Vil du holdes oppdatert?
MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Lundkvartalet ­ Hus C

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Lundkvartalet innbyr til det gode liv. Her finner du 1-, 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på 4-8 etasjer. Alle leilighetene får egen balkong og sportsbod. I kjelleren er det mulighet for biloppstillingsplass med heis rett opp til leilighetsetasjene. Sykkelen kan du sette fra deg i garasjen eller i gårdsrommet.  Det vil også bli mulighet for å lading av elbil og -sykkel.

Hyggelig gårdsrom og flotte takterrasser

Kvartalet omslutter et felles beplantet gårdsrom. Både her og på takterrassene kan du være sosial med naboene eller bruke en av sonene på takterrassen for å nyte en mer privat atmosfære. På takterrassene vil det også bli en lun og hyggelig lounge, utekjøkken og opplegg for utekino. Her blir det hyggelig å oppholde seg varme sommerkvelder! 

Oppvarming

Fjernvarme i form av vannbåren oppvarming i baderomsgulv og ellers i radiatorer kombinert med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, gir et lunt og behagelig inneklima og er vennlig mot miljøet.

 

Lyst og moderne boligkvartal

Det lyse, moderne boligkvartalet mellom Storgata, Gjerdrumsgata, Nannestadgata og Brøtergata har leiligheter fordelt på 4-8 etasjer. Bygningene omkranser delvis et opparbeidet gårdsrom med gangpassasjer mellom Nannestadgata og Brøtergata. Bygningene er høyest mot Storgata og trapper seg ned med lavest høyde mot nabobebyggelse på østsiden av Brøtergata.

Fellesarealer som lar deg velge

På takterrassene kan du nyte solfylte dager eller kikke på stjernehimmelen på klare netter. En av takterrassene har utekjøkken som gjør det enkelt å samle gjengen til et hyggelig måltid ute i solen. Eller hva med en kveld med utekino på taket sammen med naboene. Mulighetene er mange. Soneinndeling på takterrassene gir en fin avskjerming hvis du vil være for deg selv med dine venner.

Ønsker du mer bakkekontakt, kan du slå av en prat med naboen på en benk i det store gårdsrommet – eller slappe av med en god bok, kun forstyrret av lydene fra småbyen utenfor det åpne torgområdet mot gaten.

Plass til egen bil

I garasjeanlegget i kjelleren er det biloppstillingsplasser for en del av leilighetene. I tillegg er det sykkelparkering både ute og inne, og muligheter for lading av elsykkel og elbil. 

Beliggenhet

Lundkvartalet ligger til Storgata litt nord for Lillestrøm kirke i et område som beskriver overgangen mellom en tydelig bystruktur i sør, og småhusområdet som strekker seg mot nord og øst. Området er en del av forbindelsesaksen mellom sentrum og forskningsparken på Kjeller. 

Les mer om Lillestrøm

Innredningen som følger med leilighetene, som f.eks. kjøkken med hvitevarer, garderober i soverommene og baderomsinnredning er av høy kvalitet og ment å vare lenge. Utførelse i stil og farger skaper en harmonisk atmosfære i de nye leilighetene. Og smarte, åpne planløsninger gir et luftig preg med god romfølelse, enten leiligheten er en 1-, 2-, 3- eller 4-roms. Eikeparketten på gulvene, lyse vegger og downlights på badet og i entréen er med på å skape god atmosfære – et godt sted å leve.  

Interiøret har en elegant og minimalistisk stil med en balansert blanding av naturmaterialer som gjør det enkelt å finne roen hjemme. Det er lagt vekt på design i lyse farger og smarte løsninger som gir en følelse av enkelhet og frihet.

Sosialt med åpen løsning

De fleste leilighetene vil ha åpne løsninger, eller delvis åpner løsninger mellom stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen er i en klassisk og stilren modell fra Marbodal (eller tilsvarende). Kjøkkenet leveres komplett med integrerte hvitevarer, benkeplate og plater på vegg. Her kan du lage de deiligste retter mens du er sosial med gjestene dine i stuen eller spisestuen.

Kjøkkenet kommer komplett med: 

 • Benkeplate 
 • Plater på kjøkkenvegg
 • Platetopp
 • Komfyr
 • Oppvaskmaskin
 • Kombinert kjøl/frys 

Gode og praktiske løsninger

Her er det tenkt på løsninger som skal fungere godt i det daglige, og som legger et grunnlag for å skape det hjemmet du ønsker deg. Innvendige vegger er av gips, med unntak av vegg mot naboleilighetene som er av betong. Alle vegger males hvite. Gangen og baderommet er opplyst av downlights, som gir en behagelig og moderne lyssetting. Det er godt med stikkontakter i rommene, slik at du enkelt kan møblere på en måte som passer deg.

Leilighetene varmes opp ved hjelp av vannbåren varme i baderomsgulv og radiatorer for øvrig. I tillegg er de utstyrt med balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som gjør at inneklimaet i leiligheten alltid vil føles behagelig å være i.

Tidsriktig og stilrent design

Alle leilighetene er lyse, med store vindusflater og hvitmalte vegger. Kjøkkeninnredningen er hvit og tidløs, og badet har mørke fliser på gulvet, hvite flislagte vegger og baderomsinnredning. Gulvene for øvrig er 3-stavs eikeparkett. Ønsker du å gjøre endringer i leiligheten, vil det være mulighet til å sette ditt preg på leiligheten gjennom tilvalg. 

FLISLAGT BADEROM

I de flisbelagte baderommene er det rom for avslapning og effektivitet. Det er mulighet for lagring i servantskap. Som standard leveres romslig dusjhjørne med innfellbare glassvegger og vegghengt toalett.

Historisk tilbyr Husbanken lån til svært gunstige betingelser, pr. oktober er gjeldende rente kun 1.58%. Som i vanlige finansinstitusjoner kan man velge mellom fast eller flytende rente,  nedbetalingstid på inntil 30 år.  

Ønsker du å benytte deg av Husbankens tilbud så vil megler bistå med utfylling av lånesøknaden og sørge for behandling av denne. Husbanken gjør en kredittvurdering av kjøper, tilsvarende hva øvrige finansinstitusjoner gjør.

Megler kan bistå i kalkulasjon av de månedlige terminbeløpene med Husbankens gunstige rentebetingelser.  Merk at man som kjøper står helt fritt til valg av finansieringskilde, skulle du ønske beholde din nåværende bankforbindelse er dette selvsagt uproblematisk.

Dersom du har spørsmål rundt Husbankfinansiering er du velkommen til å ta kontakt med megler.

Les mer om Husbankfinansiering her

Om området

Lillestrøm

I Lillestrøm bor du midt mellom hovedstaden og verden. På de 10 minuttene med tog til Oslo S eller Oslo Lufthavn Gardermoen, rekker du kun en ”power nap” på vei til jobb eller eventyr. Da er det ikke rart at den ærverdige stasjonen er byens naturlige knutepunkt.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer