JM does not take responsibility for the translation
Myrvoll stasjon
Kommende

Oppegård / Myrvoll

Myrvoll stasjon

Moderne leiligheter og rekkehus

Vurderer du å flytte ut av gryta – uten å gi slipp på urbane gleder? I naturskjønne omgivelser i Oppegård kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo, planlegger vi et nytt og spennende boligområde. Myrvoll stasjon vil bestå av rekkehus og leiligheter, fordelt over flere salgstrinn, og bilfritt torg med butikk og bakeri.

På Myrvoll stasjon er det godt å komme hjem. Hverdagen preges av tid sammen med de du bryr deg om, enten det er du og kjæresten som tar en kveldstur etter middag, eller hele familien som går på kafe sammen lørdag formiddag. Skogen bugner av blåbær og sopp om høsten og deilige badevann ligger bare en kort sykkeltur unna. På bilfrie Myrvoll torg, som er områdets sosiale hjerte, gjør du daglige innkjøp og slår av en prat med naboene. Å bo slik, ca. 20 minutter fra Oslo, er rett og slett luksus.

På Myrvoll skal vi bygge ca. 480 leiligheter fra ca. 45-125 kvm og ca. 155 rekkehus fra ca. 120-160 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Både utvendig og innvendig vil du oppleve en gjennomgående høy bokvalitet, både i form av gode uteplasser og smarte planløsninger.

FAKTA OM BOLIGPROSJEKTET

 • Moderne boliger med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Heis og underjordisk garasjeanlegg
 • Miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk
 • Gode uteplasser
 • Fine naturområder
 • Trygt oppvekstmiljø med to barnehager på området
 • Kort vei til skole
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll Torg med dagligvare, kafé og bakeri

Første salgstrinn vil bestå av følgende leiligheter og rekkehus:

Myrvoll stasjon Rekkehus A-D

Antall rom: 5-6
Areal: 122-155 kvm
Antall: 26

Les mer om rekkehus A-D

Myrvoll stasjon Leiligheter 5

Antall rom: 2-5
Areal: 47-118 kvm
Antall: 20

Les mer om Hus 5

Myrvoll stasjon Leiligheter 9

Antall rom: 2-5
Areal: 45-108 kvm
Antall: 41

Les mer om Hus 9

Forventet salgsstart på det første salgstrinnet vil være høsten 2017. Målsetningen vår er byggestart på det første byggetrinnet 1. kvartal 2018 og innflytting fra 2. kvartal 2019 (med forbehold om at det ikke dukker opp noe uforutsett).

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET


I nærheten

Se reisetider

  JM som trygg boligleverandør

  Den sosiale byen

  I boligprosjektet Myrvoll Stasjon ønsker vi å skape noe unikt. En liten "by" med både leiligheter, næringsarealer og moderne rekkehus på høydedraget rett ved siden av blokkbebyggelsen. Her bygges det med tanke på å skape et levende og rikt bomiljø for alle aldersgrupper. 

  Myrvoll Stasjon blir et sted hvor du kan finne roen og lade batteriene, i tillegg ligger alt til rette for et aktivt liv, med naturen rett utenfor døren. Myrvoll Stasjon blir et sted hvor barna kan leke fritt, hvor naboene kjenner hverandre, og et sted man kan finne roen etter en hektisk uke på jobb i byen.

  I kjernen av prosjektet kommer det et bilfritt handelstorg med matvarebutikk, bakeri, lekeplass og barnehage. Korte avstander gjør at du kan gå rett fra togstasjonen til matbutikken etter jobb, kjøpe inn til dagens måltid og samtidig rekke en løpetur etter middag. Alt ligger til rette for det gode, moderne livet i denne sjarmerende byen. 

  I Myrvoll Stasjon får du en bolig du gleder deg til å komme hjem til. Et fristed hvor du kan senke skuldrene og lade batteriene – tett omkranset av flott natur.

  Hjemmet - vår viktigste ladestasjon

  Et godt hjem er et sted hvor du kan senke skuldrene, finne roen og lade batteriene. I Myrvoll Stasjon er alt lagt til rette. Sett deg ned i godstolen med favorittboken, og se ut over den flotte naturen.

  Mulighet for å sette seg ut i frisk luft er en viktig trivselsfaktor, derfor vil alle boliger i Myrvoll Stasjon komme med egen balkong eller uteplass. Rekkehusene kommer med terrasse på bakkeplan og hage. Enkelte vil også få en egen takterrasse.

  Visjon

  I arbeidet med områdeplanen har vi definert en visjon:

  • Leve sunt og miljøvennlig
  • Møte andre mennesker
  • La bilen stå
  • Handle lokalt
  • Oppleve natur

   Myrvoll Stasjon - Se illustrasjon av tomten her

  De mest fornøyde kundene i Norge 2014-2016

  For tredje år på rad er det JMs kunder som er mest fornøyd med sin nye bolig.

   Les mer om bransjekåringen