JM does not take responsibility for the translation
Myrvoll Stasjon
I salg

Oppegård / Myrvoll

Myrvoll Stasjon

Moderne leiligheter og rekkehus

HJEM TIL OPPLEVELSER!

På Myrvoll stasjon er det godt å komme hjem. Hverdagen preges av tid sammen med de du bryr deg om, enten det er du og kjæresten som tar en kveldstur etter middag i en av de flotte turløypene i området eller hele familien som går på kafe sammen lørdag formiddag. Om vinteren har du også skiløyper rett utenfor døra, og når golfsesongen starter har du Oppegård Golfbane i umiddelbar nærhet.

I naturskjønne omgivelser i Oppegård kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo, ligger Myrvoll stasjon. Her kan du spasere til din «egen» togstasjon, det vil være fine og gode uteplasser hvor barna kan leke og ha det gøy, og de voksne kan kose seg på sin flotte balkong eller hva med å slå av en prat med naboene på Myrvoll torg, områdets sosiale hjerte og urbane møtepunkt.  Alle stiene, gang- og sykkelveier på Trelasttomta ender eller starter på torget. Her kan dere ha markedsdager, 17. mai-feiring og julegrantenning. Å bo slik, ca. 20 minutter fra Oslo, er rett og slett luksus.

Vi i JM har bygd bekymringsfrie boliger i over 70 år, slik at du som kjøper virkelig kan nyte følelsen av en bolig som er bygd bare for deg. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap. Vi leverer et hjem hvor du kan leve det livet du vil og hvor du kan skape din egen stil og  historie. Et hjem som inviterer til små og store øyeblikk, eller hverdagsmagi som vi liker å kalle det.

Myrvoll stasjon er delt i to hovedområder, Skogsåsen hvor rekkehusene vil ligge og Trelasttomta hvor vi skal bygge leiligheter. Vi skal bygge ca. 480 leiligheter fra ca. 45-125 kvm og 150 rekkehus fra ca. 120-166 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune.

FAKTA OM BOLIGENE

 • Moderne boliger med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Heis og underjordisk garasjeanlegg
 • Miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk
 • Smarte planløsninger

FØRSTE SALGSTRINN VIL BESTÅ AV FØLGENDE REKKEHUS OG LEILIGHETER:

Myrvoll stasjon Rekkehus A-D

Antall rom: 5-6
Areal: 122-155 kvm
Antall: 26

Les mer om rekkehus A-D

Myrvoll stasjon Rekkehus E-I

Antall rom: 5-6
Areal: 122-155 kvm
Antall: 32

Les mer om rekkehus E-I

Myrvoll stasjon Leiligheter 5

Antall rom: 2-5
Areal: 47-118 kvm
Antall: 20

Les mer om Hus 5

Myrvoll stasjon Leiligheter 9

Antall rom: 2-5
Areal: 45-108 kvm
Antall: 41

Les mer om Hus 9

Salgsstart på det første salgstrinnet for leilighetene var høsten 2017. Målsetningen vår er byggestart på det første byggetrinnet 1. kvartal 2018 og innflytting fra 2. kvartal 2019 (med forbehold om at det ikke dukker opp noe uforutsett).

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET


I nærheten

Se reisetider

  JM som trygg boligleverandør

  Den sosiale byen

  I boligprosjektet Myrvoll Stasjon ønsker vi å skape noe unikt. En liten "by" med både leiligheter, næringsarealer og moderne rekkehus på høydedraget rett ved siden av blokkbebyggelsen. Her bygges det med tanke på å skape et levende og rikt bomiljø for alle aldersgrupper. 

  Myrvoll Stasjon blir et sted hvor du kan finne roen og lade batteriene, i tillegg ligger alt til rette for et aktivt liv, med naturen rett utenfor døren. Myrvoll Stasjon blir et sted hvor barna kan leke fritt, hvor naboene kjenner hverandre, og et sted man kan finne roen etter en hektisk uke på jobb i byen.

  I kjernen av prosjektet kommer det et bilfritt handelstorg med matvarebutikk, bakeri, lekeplass og barnehage. Korte avstander gjør at du kan gå rett fra togstasjonen til matbutikken etter jobb, kjøpe inn til dagens måltid og samtidig rekke en løpetur etter middag. Alt ligger til rette for det gode, moderne livet i denne sjarmerende byen. 

  I Myrvoll Stasjon får du en bolig du gleder deg til å komme hjem til. Et fristed hvor du kan senke skuldrene og lade batteriene – tett omkranset av flott natur.

  Hjemmet - vår viktigste ladestasjon

  Et godt hjem er et sted hvor du kan senke skuldrene, finne roen og lade batteriene. I Myrvoll Stasjon er alt lagt til rette. Sett deg ned i godstolen med favorittboken, og se ut over den flotte naturen.

  Mulighet for å sette seg ut i frisk luft er en viktig trivselsfaktor, derfor vil alle boliger i Myrvoll Stasjon komme med egen balkong eller uteplass. Rekkehusene kommer med terrasse på bakkeplan og hage. Enkelte vil også få en egen takterrasse.

  Visjon

  I arbeidet med områdeplanen har vi definert en visjon:

  • Leve sunt og miljøvennlig
  • Møte andre mennesker
  • La bilen stå
  • Handle lokalt
  • Oppleve natur

   Myrvoll Stasjon - Se illustrasjon av tomten her

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen