JM does not take responsibility for the translation
/ 11

Akershus / Myrvoll

Myrvoll Stasjon Rekkehus J-Q Kommende

 • Kommune: Oppegård
 • Område: Myrvoll
 • Antall rom: 4 - 6
 • Areal: 115 - 143 kvm
 • Boligtype: Rekkehus
 • Adresse: Skogsåsen
  1415 Oppegård
 • Status: Kommende
 • Boliger: 41

Forventet salgsstart: september 2018

På Myrvoll stasjon skal vi bygge 480 leiligheter fra 45-131 kvm og 150 rekkehus fra 114-166 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Trinn 3 vil bestå av 41 boliger fra 114 til 142 kvm.

Å bo i et splitter nytt rekkehus på Myrvoll stasjon kan være å høre fuglekvitter og vinden i tretoppene når du og barna rusler den korte veien til barnehagen på morgenkvisten. Det kan være å spasere videre til perrongen og vite at du akkurat har tid til å nyte morgenkaffen ombord, før du hopper av toget i Oslo.

Det kan være å plukke med deg ferske varer fra bakeren på det livlige landsbytorget noen timer senere, før du kommer hjem til en moderne familiebolig i grønne omgivelser. Det kan være å spise middag sammen med barna før de løper ut til kameratene på lekeplassen, eller dere og nabofamilien sykler ut i skogen med saft og kaffe i sekken.

Livet på Myrvoll stasjon kan være å snøre på deg joggesko etter barnas leggetid, for å trekke inn den friske luften mens du angriper lysløypa i ditt eget tempo. Det kan også være å nyte en stille stund på en mild terrasse mens solen går ned.

Å bo slik, bare 20 minutter fra Oslo sentrum, er rett og slett luksus. Å bo på Myrvoll stasjon er å komme hjem til opplevelser.

Tredje salgstrinn på Skogsåsen vil bestå av 41 familievennlige rekkehus. Myrvoll stasjon får eget torg med butikk og Norby Bakeri, og gangavstand til togstasjon. Det vil også bli to barnehager på område i regi av Læringsverkstedet, hvor beboerne har fortrinnstrett.

FAKTA OM REKKEHUSENE OG NÆROMRÅDET

 • Moderne rekkehus med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Miljøvennlige rekkehus med lavt energiforbruk
 • Underjordisk garasjeanlegg

 • Gode uteplasser
 • Fine naturområder
 • Trygt oppvekstmiljø med to barnehager på området
 • Kort vei til skole
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll torg med dagligvare og Nordby bakeri

Meld interesse her

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Moderne kjøkken med inkluderte hvitevarer
Kjøkken med inkluderte hvitevarer
Illustrasjon
Utgang til terrasse
Flotte turområder
Oppegård Golfbane
Hvervenbukta med Anne på Landet Café
Ingierstrand
Sofiemyr fotballbane med treningsmuligheter
Oppegård Båthavn
Gjersjøen - Eister
Kolbotn torg
Utomhusplan
Hyggelig kjøkken med integrerte hvitevarer

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

KORT OM REKKEHUSENE

 • Moderne rekkehus med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Fliselagt bad med komfortvarme i gulv
 • Miljøvennlige rekkehus med lavt energiforbruk
 • Underjordisk garasjeanlegg
 • Gode uteplasser

JM ORIGINAL

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og bærekraft – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet får kvalitetsinnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp inkludert. Resten av innredningen er opp til deg og din smak

Hyggelig stue

Stue med store vindusflater som slipper inn godt med dagslys.

Lyst og moderne baderom

Ditt nye bad får selvsagt flotte fliser på vegger og gulv. Badet har dusjvegger som slår inn for å frigi plass, vegghengt WC og selvfølgelig komfortvarme i gulv.

Om boligprosjektet

Myrvoll stasjon ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det betyr at du kan suse inn til Oslo uten å ty til bilen og alt det innebærer av kø- og parkeringsutfordringer.

Les mer om boligprosjektet

Myrvoll stasjon ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det betyr at du kan suse inn til Oslo uten å ty til bilen og alt det innebærer av kø- og parkeringsutfordringer. Oppegård kommune er kjent for sitt gode oppvekstmiljø, noe beboerne på Myrvoll stasjon vil oppleve med kort vei til både skole, barnehager, butikker og naturen. Det tar ikke mange dagene før du innser at bilen blir overflødig i hverdagen. Her kan barna løpe og sykle fritt omkring, samtidig som de voksne kan nyte en kopp kaffe og ferske bakervarer fra bakeriet.

På Myrvoll stasjon skal vi bygge 480 leiligheter fra 45-131 kvm og 150 rekkehus fra 114-166 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune.

Mer enn bare et boligfelt

Myrvoll stasjon er mer enn et boligfelt. Det er jakten på markjordbær, skrubbsår på knærne, gode samtaler på smale stier, åpen himmel, spontane nattbad, bestevenninner, fotball etter skolen, frihet og trygghet. Kort sagt, alt som skaper gode minner.

Det vil bli to barnehager på Myrvoll stasjon i regi av Læringsverkstedet. En barnehage vil ligge på Skogsåsen og en nærmere sentrumsfunksjonene på Myrvoll torg og beboerne vil få fortrinnsrett.

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Det er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne. Kilde: laringsverkstedet.no

TA LIVSKVALITETEN TILBAKE

Myrvoll stasjon vil bestå av moderne, tidsriktige hjem som er tilpasset ulike beboeres behov. Kanskje har byleiligheten blitt for trang? Eller huset blitt for stort? Her finner du et splitter nytt hjem, bygd med nettopp dine behov i tankene.

Om du velger leilighet eller rekkehus, har du din egen balkong eller hage hvor du fyller opp energilagrene med en god dose frisk luft fra den vakre skogsnaturen rundt boligområdet. For noen vil Myrvoll stasjon kanskje være starten på et nytt liv, der flere generasjoner flytter til samme område for å nyte godt av å ha hele storfamilien innen gåavstand. Tenk så deilig det er å kunne be barna spise middag hos besteforeldrene, mens du og kjæresten unner dere en date på The Well som ligger 1,5 kilometer unna.

Torgkvartalet - hint av bypuls

Nærmest togstasjonen ligger det trivelige Torgkvartalet, hvor du finner blokkbebyggelse bestående av leiligheter i varierende størrelser. Om du føler for et hint av bypuls, kan du spasere til torget som er områdets sosiale hjerte. Her vil beboerne samles til juletretenning og 17. mai-fest. Men det er spesielt i hverdagen at torget er godt å ha. Kanskje har du glemt å kjøpe gjær til bolledeigen? Hit kan du trygt sende barna i butikken med lapp i lomma, og sjansen er stor for at de møter kompisene sine på veien. Det vil også dukke opp flere butikker etterhvert, slik at du kan gjøre det aller meste i nærområdet.

Salamanderdammen

Nedenfor Torgkvartalet ligger Salamanderdammen og inviterer til piknik i gresset og kveldsturer om sommeren. Om vinteren kan du fylle kakao på termosen, og vise frem skøyteferdighetene dine på Salamanderisen.

God tur!

Løypenettet i og rundt Oppegård er både mangfoldig og rikt. På Myrvoll stasjon kan du ta på deg joggeskoene og finne mange flotte turløyper i skogen, kun et par minutter unna. Myrvoll stasjon er det perfekte utgangspunktet for en løpetur eller gåtur, både om dagen og  på kvelden. Mørket er ingen hindring, det er nemlig lysløype i umiddelbar nærhet. En tur i nærområdet byr også på natur- og kulturopplevelser, prøv for eksempel Oldtidsveien og Den Fredrikshaldske Kongevei.

Få mer informasjon her:
Oppegård Turlag (DNT) 
Skautravern
Turorientering

PÅ SYKKEL I OPPEGÅRD MED LOKALT SYKKELKART

Oppegård kommune er en sykkelkommune hvor gode sykkelstier er en selvfølge, her er det kun dørstokkmila som stopper deg. Sykkelkartet gir deg nyttig informasjon, har gode forslag til sykkelturer og sørger også for en og annen historisk opplæring. Det tar 10 - 12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 40 minutter er du på Ingierstrand for et kveldsbad på lyse sommerkvelder. Bilen kan du la stå hjemme. Vi ønsker deg en flott tur!

Last ned sykkelkartet her:
Kart - På sykkel i Oppegård
Les mer på Oppegård kommune sin side.

 

 

Varme sommerdager

På varme sommerdager kan du ta et bad på Eister, en liten gåtur unna, eller på Ingierstrand og Hvervenbukta som kun ligger en liten biltur unna. Dersom du ønsker å ta sykkel, tar det ca. 40 minutter til Ingierstrand.

FLOTTE SKILØYPER VENTER PÅ DEG!

Er du glad i langrenn finnes det utallige muligheter, og du trenger ikke reise langt. I gangavstand fra Myrvoll stasjon finner du flere lysløyper, så her er det muligheter for å rekke en langrennstur før middag. 

Lysløypa Greverud - Østli skole - Fløysbonn
Lysløypa Fløysbonn - Greverud

Om sommeren er det mange av de samme løypene som er fine for terrengsykling. 

Se flere skiløyper på skiforeningen.no 

Ingierkollen slalåmsenter

Dersom du har lyst til å kjøre alpint kan du ta turen til Ingierkollen Slalåmsenter, som ligger i kort kjøreavstand fra Myrvoll stasjon. Senteret har familiebakke og egen bakke til barna. Det er lavo med bål, hvor du kan grille medbrakt mat og kiosk hvor du får kjøpt mat og drikke.  Her ligger alt til rette for en fin dag i bakken! 

Følg Ingierkollen slalåmsender på Facebook

Myrvoll stasjon rekkehus J-Q vil bestå av 41 familievennlige boliger. Du kan velge mellom fire ulike hustyper. Hustypene har moderne arkitektur og smarte planløsninger, som bidrar til lys, luft og trivsel. Uteområdene opparbeides med lekeplasser og grøntarealer. Her blir det bra for barna å vokse opp.

Rekkehus 2Ø

Dette er et funksjonelt 2-plans rekkehus som dekker de fleste barnefamiliers behov og ønsker. Her kan du velge den løsningen som passer best for akkurat din familie; 3 eller 4 soverom, eller innebygget trapp i 1. etasje for mer lagringsplass. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg

Uteplass både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover ettermiddagen/kvelden.

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små.

 

Rekkehus 2+U

Dette er rekkehuset for familier med både ungdom og små barn i huset. Huset er «multifunksjonelt» med blant annet egen kjellerstue og stue/kjøkken i 1. etasje som gir mulighet for flere aktiviteter samtidig.

Uteplasser både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover ettermiddagen. Her vil dere få egen romslig og "lun" terrasse med direkte utgang fra stue i 1. etasje. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg. 

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små, og deres besøk.

 

 

Rekkehus 1+U_T

Dette er et funksjonelt 2-plans rekkehus. Her finner dere "alle" funksjoner som bad, soverom, kjøkken og stue i inngangsetasjen. Denne typen dekker de fleste barnefamiliers behov og ønsker.

Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg

Uteplass både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover ettermiddagen.

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små.

Rekkehus 2_6

Dette er et funksjonelt 2-plans rekkehus som dekker de fleste barnefamiliers behov og ønsker. Her kan du velge den løsningen som passer best for akkurat din familie; 3 eller 4 soverom. Boligen har også to komplette bad, hvorav det ene har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg

Uteplass både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover ettermiddagen/kvelden.

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små.

Ønsker du å holdes oppdatert? Meld interesse her

JM Norge Svanemerke med lisensnummerSvanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere av produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

Se reisetider

  Om området

  Myrvoll

  Myrvoll stasjon blir et helt nytt boligområde på Myrvoll, som ligger i Oppegård Kommune. Det er en god kommune å bo i, med mange tilbud til innbyggerne. På Myrvoll har vi nærhet til naturliv og servicetilbud, med turstier rett utenfor døren. Myrvoll stasjon utvikles rundt de kvalitetene bevisste boligkjøpere ønsker seg for fremtiden.

   Les mer

  Fornøyde kunder er viktigst

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer