JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Akershus / Myrvoll

Myrvoll Stasjon Rekkehus A-D Utsolgt :

Hjem til opplevelser

 • Kommune: Oppegård
 • Område: Myrvoll
 • Antall rom: 5 - 6
 • Areal: 122 - 155 kvm
 • Boligtype: Rekkehus
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Skogsåsen
  1412 Sofiemyr
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar - Kvartal 2, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 26

For overlevering er det ulike perioder for ferdigstillelse, avhengig av hvilket hus man har kjøpt. Kontakt salgsansvarlig for ytterligere informasjon.

På Skogsåsen bygger vi familievennlige rekkehus, og boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune.

Å bo i et splitter nytt rekkehus på Myrvoll stasjon kan være å høre fuglekvitter og vinden i tretoppene når du og barna rusler den korte veien til barnehagen på morgenkvisten. Det kan være å spasere videre til perrongen og vite at du akkurat har tid til å nyte morgenkaffen ombord, før du hopper av toget i Oslo.

Det kan være å plukke med deg ferske varer fra bakeren på det livlige landsbytorget noen timer senere, før du kommer hjem til en moderne familiebolig i grønne omgivelser. Det kan være å spise middag sammen med barna før de løper ut til kameratene på lekeplassen, eller dere og nabofamilien sykler ut i skogen med saft og kaffe i sekken.

Livet på Myrvoll stasjon kan være å snøre på deg joggesko etter barnas leggetid, for å trekke inn den friske luften mens du angriper lysløypa i ditt eget tempo. Det kan også være å nyte en stille stund på en mild terrasse mens solen går ned.

Å bo slik, bare 20 minutter fra Oslo sentrum, er rett og slett luksus. Å bo på Myrvoll stasjon er å komme hjem til opplevelser.

Første salgstrinn på Skogsåsen vil bestå av 26 rekkehus. Myrvoll stasjon får eget torg med butikk og Norby Bakeri, og gangavstand til togstasjon. Det vil også bli to barnehager på område i regi av Læringsverkstedet, hvor beboerne har fortrinnstrett.

KORT OM REKKEHUSENE OG NÆROMRÅDET

 • Moderne rekkehus med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Miljøvennlige rekkehus med lavt energiforbruk
 • Det følger en garasjeplass pr rekkehus, og det kan være mulighet å kjøpe en ekstra plass 
 • Utvendig bod ved inngangsparti på ca.6 kvm
 • Gode uteplasser
 • Fine naturområder
 • Trygt oppvekstmiljø med to barnehager på området
 • Kort vei til skole
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll torg med dagligvare og Baker Nordby
 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Myrvoll Stasjon Rekkehus A-D

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Nærområdet til Myrvoll stasjon

Bosett deg i nærheten av de gode naturopplevelsene. Myrvoll stasjon ligger i nærheten av mange flotte turområder, badestrender og shoppingmuligheter.

Se bilder av nærområdet her

I boligvelgeren ser du ledige og solgte rekkehus.

Vi gjør oppmerksom på at rekkehusene kun er illustrasjon. Merk at boligvelgeren ikke fungerer optimalt på mobil.

GÅ TIL BOLIGVELGER

KORT OM REKKEHUSENE

 • Moderne rekkehus med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Fliselagt bad med komfortvarme i gulv
 • Miljøvennlige rekkehus med lavt energiforbruk
 • Underjordisk garasjeanlegg
 • Gode uteplasser

Les mer om de ulike hustypene her.

JM ORIGINAL

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og bærekraft – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Kjøkken med hyggelig spisekrok

Kjøkkenet får kvalitetsinnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens som kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp inkludert. Resten av innredningen er opp til deg og din smak

Stue med store vindusflater

Stue med store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og utgang til balkong.

Lyst og moderne baderom

Ditt nye bad får selvsagt flotte fliser på vegger og gulv. Badet har dusjvegger som slår inn for å frigi plass, vegghengt WC og selvfølgelig komfortvarme i gulv.

Fantastisk terrasse

La terrassen bli en forlengelse av stuen hvor du kan nyte en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, og nyte varme sommerkvelder etter middag.

Om boligprosjektet

Myrvoll stasjon ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det betyr at du kan suse inn til Oslo uten å ty til bilen og alt det innebærer av kø- og parkeringsutfordringer.

Les mer om boligprosjektet

Myrvoll stasjon ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det betyr at du kan suse inn til Oslo uten å ty til bilen og alt det innebærer av kø- og parkeringsutfordringer. Oppegård kommune er kjent for sitt gode oppvekstmiljø, noe beboerne på Myrvoll stasjon vil oppleve med kort vei til både skole, barnehager, butikker og naturen. Det tar ikke mange dagene før du innser at bilen blir overflødig i hverdagen. Her kan barna løpe og sykle fritt omkring, samtidig som de voksne kan nyte en kopp kaffe og ferske bakervarer fra bakeriet.

På Myrvoll stasjon skal vi bygge 480 leiligheter fra 45-131 kvm og 150 rekkehus fra 114-166 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. 

 

Mer enn bare et boligfelt

Myrvoll stasjon er mer enn et boligfelt. Det er jakten på markjordbær, skrubbsår på knærne, gode samtaler på smale stier, åpen himmel, spontane nattbad, bestevenninner, fotball etter skolen, frihet og trygghet. Kort sagt, alt som skaper gode minner.

Det vil bli to barnehager på Myrvoll stasjon i regi av Læringsverkstedet. En barnehage vil ligge på Skogsåsen og en nærmere sentrumsfunksjonene på Myrvoll torg og beboerne vil få fortrinnsrett.

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Det er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne. Kilde: laringsverkstedet.no

TA LIVSKVALITETEN TILBAKE

Myrvoll stasjon vil bestå av moderne, tidsriktige hjem som er tilpasset ulike beboeres behov. Kanskje har byleiligheten blitt for trang? Eller huset blitt for stort? Her finner du et splitter nytt hjem, bygd med nettopp dine behov i tankene.

Om du velger leilighet eller rekkehus, har du din egen balkong eller hage hvor du fyller opp energilagrene med en god dose frisk luft fra den vakre skogsnaturen rundt boligområdet. For noen vil Myrvoll stasjon kanskje være starten på et nytt liv, der flere generasjoner flytter til samme område for å nyte godt av å ha hele storfamilien innen gåavstand. Tenk så deilig det er å kunne be barna spise middag hos besteforeldrene, mens du og kjæresten unner dere en date på The Well som ligger 1,5 kilometer unna.

Torgkvartalet - hint av bypuls

Nærmest togstasjonen ligger det trivelige Torgkvartalet, hvor du finner blokkbebyggelse bestående av leiligheter i varierende størrelser. Om du føler for et hint av bypuls, kan du spasere til torget som er områdets sosiale hjerte. Her vil beboerne samles til juletretenning og 17. mai-fest. Men det er spesielt i hverdagen at torget er godt å ha. Kanskje har du glemt å kjøpe gjær til bolledeigen? Hit kan du trygt sende barna i butikken med lapp i lomma, og sjansen er stor for at de møter kompisene sine på veien. Det vil også bli baker, apotek, hudpleie- og frisørsalong på torget. 

Salamanderdammen

Nedenfor Torgkvartalet ligger Salamanderdammen og inviterer til piknik i gresset og kveldsturer om sommeren. Om vinteren kan du fylle kakao på termosen, og vise frem skøyteferdighetene dine på Salamanderisen.

Myrvoll stasjon - hjem til opplevelser

God tur!

Løypenettet i og rundt Oppegård er både mangfoldig og rikt. På Myrvoll stasjon kan du ta på deg joggeskoene og finne mange flotte turløyper i skogen, kun et par minutter unna. Myrvoll stasjon er det perfekte utgangspunktet for en løpetur eller gåtur, både om dagen og  på kvelden. Mørket er ingen hindring, det er nemlig lysløype i umiddelbar nærhet. En tur i nærområdet byr også på natur- og kulturopplevelser, prøv for eksempel Oldtidsveien og Den Fredrikshaldske Kongevei.

Få mer informasjon her:
Oppegård Turlag (DNT) 
Skautravern
Turorientering

PÅ SYKKEL I OPPEGÅRD MED LOKALT SYKKELKART

Oppegård kommune er en sykkelkommune hvor gode sykkelstier er en selvfølge, her er det kun dørstokkmila som stopper deg. Sykkelkartet gir deg nyttig informasjon, har gode forslag til sykkelturer og sørger også for en og annen historisk opplæring. Det tar 10 - 12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 40 minutter er du på Ingierstrand for et kveldsbad på lyse sommerkvelder. Bilen kan du la stå hjemme. Vi ønsker deg en flott tur!

Last ned sykkelkartet her:
Kart - På sykkel i Oppegård
Les mer på Oppegård kommune sin side.

 

 

Varme sommerdager

På varme sommerdager kan du ta et bad på Eister, en liten gåtur unna, eller på Ingierstrand og Hvervenbukta som kun ligger en liten biltur unna. Dersom du ønsker å ta sykkel, tar det ca. 40 minutter til Ingierstrand.

FLOTTE SKILØYPER VENTER PÅ DEG!

Er du glad i langrenn finnes det utallige muligheter, og du trenger ikke reise langt. I gangavstand fra Myrvoll stasjon finner du flere lysløyper, så her er det muligheter for å rekke en langrennstur før middag. 

Lysløypa Greverud - Østli skole - Fløysbonn
Lysløypa Fløysbonn - Greverud

Om sommeren er det mange av de samme løypene som er fine for terrengsykling. 

Se flere skiløyper på skiforeningen.no 

Ingierkollen slalåmsenter

Dersom du har lyst til å kjøre alpint kan du ta turen til Ingierkollen Slalåmsenter, som ligger i kort kjøreavstand fra Myrvoll stasjon. Senteret har familiebakke og egen bakke til barna. Det er lavo med bål, hvor du kan grille medbrakt mat og kiosk hvor du får kjøpt mat og drikke.  Her ligger alt til rette for en fin dag i bakken! 

Følg Ingierkollen slalåmsenter på Facebook

Det nye torget blir godt å ha i hverdagen. Kanskje gjør du den ukentlige storhandelen av mat og dagligvarer – eller kanskje tar du en tur om dagen, hvis du er av den spontane typen? Kanskje har du glemt å kjøpe gjær til bolledeigen? Hit kan du trygt sende barna i butikken med lapp i lomma, og sjansen er stor for at de møter kompisene sine på veien. 

Hva med ferske croissanter til helgefrokosten, eller kanskje du vil overraske partneren din med en ansiktsbehandling hos den lokale hudpleieren? Og med egen frisørsalong blir det lett å gjøre noe med  "bad-hair-days".

På Myrvoll torg kan du slå av en prat med naboen, og kose deg med avisen med en kopp ferskbrygget kaffe fra Baker Nordby. 

Vi har gjort grundig forarbeid for å gjøre det hyggelig for dere. 

Din lokale baker

Baker Nordby åpner en filial på Myrvoll stasjon. Her kan du stikke innom på morgenen å kjøpe en kaffe på vei til jobb, gå ned lørdag morgen og kjøpe rykende fersk brød til familien, eller sette deg ned og ta en deilig kanelbolle. På kvelden fyrer bakeriet opp pizzaovnen og serverer italienske pizzaer. 

Baker Nordby er et bakeri med opprinnelse i Oslo, som har bakt brød, kaker og boller siden 1908. Baker Nordby har også røtter i naturen. Den gode baksten starter med de gode råvarene. Korn i kakene, melk i muffinsene og fløte i fyllet. Rett og slett fra jord til bord. Slik de bakte i 1908, og slik de baker i dag. 

Vi har alltid konsentrert oss om deig – for at du skal få den beste baksten. En bakemesters kunst ligger i detaljene. Selv om mye har forandret seg siden de satte den første deigen på Tøyen i 1908, lever tradisjoner videre. For å gjenspeile deres rotfeste i de naturlige råvarene henter de naturen inn i bakeriene. Fargene, luktene og ikke minst smakene skal vitne om vår kjærlighet for den gode, naturlige baksten.

Hjertelig velkommen til Baker Nordby!

Interiør og møbler

Vi gleder oss stort til å bli en del av Myrvoll torg - med vår butikk «det gledes" setter vi oss som mål å bli en inspirasjonskilde i nærmiljøet. Hos oss skal det alltid være hyggelig å komme innom. I butikken vil du finne alt fra møbler og interiørartikler til vertinnegave og et lite utvalg klær.

I tillegg til butikken jobber vi også som interiørkonsulenter. Vi besøker gjerne vi ditt hjem og kommer med anbefalinger og veiledning på utnyttelse av din bolig, samt at vi utarbeider en fargepalett og leverer et møbleringsforslag.

Butikken på Myrvoll torg åpner 1. Mars 2020, men vi tar gjerne befaringer allerede nå. Besøk gjerne våre hjemmesider: detgledes.no

Egentid på Myrvoll torg

På Myrvoll torg vil du også få mulighet til egentid hos Hudpleiesenteret - for han og henne. 

Hudpleiesenteret for Han og Henne ble etablert januar 2000 og er godt innarbeidet og har mange trofaste kunder. De har et bredt tilbud av hud/kroppsbehandlinger til både han og henne med dyktige konsulenter.

De har salg av medisinske hudpleieprodukter fra Exuviance og  Dr.med.Christine Schrammek, samt at du kan kjøpe et gave til noen som fortjener noen ekstra.

Les mer her

 

 

Stor og flott Kiwi på Myrvoll torg

På Myrvoll torg skal Kiwi åpne en av sine største butikker, og her vil du finne alt du trenger både til hverdag og fest. Hos Kiwi kan du handle kjapt, trygt og billig.

Kiwi ønsker å fremstå som den mest positive kjeden, med de beste og hyggeligste medarbeidere.

KIWI har en prisprofil med klart mål om å bli oppfattet som billigst og med fokus på å være best på frukt og grønnsaker.

 

Myrvoll stasjon rekkehus A-D  vil bestå av 26 familievennlige boliger. Du kan velge mellom tre ulike hustyper. Hustypene har moderne arkitektur og en smart planløsning, som bidrar til lys, luft og trivsel. Uteområdene opparbeides med lekeplasser og grøntarealer. Her blir det bra for barna å vokse opp.

Rekkehus 2T

Dette er et funksjonelt 2-plans rekkehus som dekker de fleste barnefamiliers behov og ønsker. Her kan du velge den løsningen som passer best for akkurat din familie; 3 eller 4 soverom, utvidet kjøkkeninnredning eller innebygget trapp i 1. etasje for mer lagringsplass. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg

Uteplass både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover kvelden.

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små.

Se kontraktstegninger for å se nøyaktig løsning for hvert rekkehus.

Rekkehus 3G

Dette er rekkehuset for familier med både ungdom og små barn i huset. Huset er «multifunksjonelt» med blant annet egen kjellerstue og stue/kjøkken i 1. etasje som gir mulighet for flere aktiviteter samtidig.

Uteplasser både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover kvelden. Her vil dere få egen ”frokostbalkong¨ med direkte utgang fra stue i 1. etasje. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg. 

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små, og deres besøk.

Se kontraktstegninger for å se nøyaktig løsning for hvert rekkehus.

 

Rekkehus 2,5T

Dette rekkehuset passer veldig bra for familier med både ungdom og små barn i huset. Huset er «multifunksjonelt» og har rom og soner for ulike aktiviteter med samtidighet. Egen loftstue med god plass kan også brukes til lek, trening eller som gjesterom. Huset har ekstra oppbevaring i bod i 3. etasje, og ønskes enda mer lagringsplass så kan trapp i 1. etasje bygges inn. Varmekabler i gangen sikrer at våte barnesko tørker over natten og du har også mulighet for peisovn på tilvalg. Uteplass både mot øst og vest sikrer sol hele dagen og utover kvelden.

I denne hustypen har du mulighet til å sikre behovene til både store og små og deres besøk.

Se kontraktstegninger for å se nøyaktig løsning for hvert rekkehus.

 

Se ledige rekkehus her

Om området

Myrvoll

Myrvoll stasjon blir et helt nytt boligområde på Myrvoll, som ligger i Oppegård Kommune. Det er en god kommune å bo i, med mange tilbud til innbyggerne. På Myrvoll har vi nærhet til naturliv og servicetilbud, med turstier rett utenfor døren og her ligger alt til rette for et aktivt liv.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer

Nærliggende prosjekter