JM does not take responsibility for the translation
Myrvoll Stasjon Leiligheter 9
I salg 23 ledige boliger

Oppegård / Myrvoll

Myrvoll Stasjon Leiligheter 9

Hjem til opplevelser

Myrvoll Stasjon Leiligheter 9

HJEM TIL OPPLEVELSER!

Å bo i en splitter ny leilighet på Myrvoll stasjon kan være å kjøpe ferskt brød hos bakeren før du nyter morgenkaffen på balkongen. Det kan være å sitte der mens du ser kjente og ukjente fra nabolaget som glir stille forbi, på vei mot Oslo-toget som ruller inn på perrongen.

Om du ikke tar det samme toget selv, kan livet på Myrvoll stasjon være å se solen stige på himmelen mens du hører vinden i trærne og fuglene som kvitrer. Det kan være å la lydene og luktene lokke deg til skogs, eller ut på en av benkene langs gang- og sykkelstiene som snor seg mellom hus, trær og vann i det grønne nabolaget.

Det kan være vissheten om at torget med alt du trenger i hverdagen – inkludert dagligvarer og baker – ligger rett på utsiden av døren. Eller at hagestell og vedlikehold er tilbakelagte kapitler, og at bilen som tar deg til jobben, hytta eller barnebarna står i en parkeringskjeller under bakken.

Å bo slik, bare 20 minutter fra Oslo sentrum, er rett og slett luksus. Å bo på Myrvoll stasjon er å komme hjem til opplevelser.

På Myrvoll skal vi totalt bygge 480 leiligheter og 150 rekkehus, som skal bli til et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Hus 9 vil bestå av 41 moderne leiligheter.  Myrvoll stasjon får eget torg med butikk og Norby Bakeri, og gangavstand til togstasjon.

KORT OM LEILIGHETENE OG NÆRMILJØET

 • Moderne 2- til 5-roms leiligheter
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Lavt energiforbruk
 • Mulighet for parkering i garasjekjeller
 • Heis

 • Fine naturområder
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll torg med butikk  og Nordby bakeri.

Salgsstart på det første salgstrinnet var senhøsten 2017. Målsetningen vår er byggestart på det første byggetrinnet 1. kvartal 2018 og innflytting fra Q1 2020 (med forbehold om at det ikke dukker opp noe uforutsett).

Vil du holdes oppdatert?
MELD DIN INTERESSE HER 

Situasjonsplan

Boliger - Myrvoll Stasjon Leiligheter 9

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


I nærheten

Se reisetider

  JM som trygg boligleverandør

  Om Myrvoll

  Myrvoll ligger i Oppegård Kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo.  Her er det kort vei til flotte turområder, Oppegård golfbane, The Well, Ingierkollen Slalåmsenter og fine badestrender.

  Les mer om Myrvoll her

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  Innhold i JM bolig

  Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

   Les mer

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen