JM does not take responsibility for the translation

Akershus / Myrvoll

Myrvoll Stasjon Leiligheter 8 I salg : 9 ledige boliger

Hjem til opplevelser

 • Kommune: Oppegård
 • Område: Myrvoll
 • Pris: kr 2 800 000 - 6 950 000
 • Antall rom: 2 - 5
 • Areal: 45 - 105 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Trelastveien 18 A og 18 B
  1415 Oppegård
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2020 - Kvartal 1, 2021 (Foreløpig)
 • Boliger: 24

Vil du bo i leilighet i nærheten av gode naturopplevelser, kun en kort togtur fra Oslo? På Torgkvartalet bygger vi lyse og trivelige leiligheter med hyggelig beliggenhet ved blant annet Salamanderdammen og Myrvoll torg.

I hus 8 vil du finne en variert boligmiks, fra arealeffektive  2-roms, perfekt for førstegangskjøperen, til 3, 4- og 5-roms leiligheter med gjennomtenkte planløsninger.

Å bo i en splitter ny leilighet på Myrvoll stasjon kan være å kjøpe ferskt brød hos den lokale bakeren før du nyter morgenkaffen på balkongen. Det kan være å sitte der mens du ser kjente og ukjente fra nabolaget som er på vei mot Oslo-toget som ruller inn på perrongen.

Om du ikke tar det samme toget selv, kan livet på Myrvoll stasjon være å se solen stige på himmelen mens du hører vinden i trærne og fuglene som kvitrer. Det kan være å la lydene og luktene lokke deg til skogs, eller ut på en av benkene langs gang- og sykkelstiene som snor seg mellom hus, trær og vann i det grønne nabolaget.

Det kan være vissheten om at torget med alt du trenger i hverdagen – inkludert dagligvarer og baker – ligger rett på utsiden av døren. Eller at hagestell og vedlikehold er tilbakelagte kapitler, og at bilen som tar deg til jobben, hytta eller barnebarna står i en parkeringskjeller under bakken.

KORT OM LEILIGHETENE 

 • Moderne 2- til 5-roms leiligheter
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
 • Lavt energiforbruk
 • Svanemerket
 • Mulighet for å kjøpe garasjeplass for kr. 250 000,00
 • Heis

KORT OM NÆROMRÅDET

 • Fine naturområder
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll torg med butikk, frisør, hudpleiesalong og Baker Nordby.
 • Kort vei til Kolbotn sentrum med kjøpesenter, restuaranter Kolben kulturhus med blant annet kino, bibliotek og bredt utvalg av kulturelle opplevelser.

Å bo på Myrvoll stasjon er å komme hjem til opplevelser.

SVANEMERKEDE BOLIGER
Alle leilighetene i hus 8 produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Når du kjøper en svanemerket JM-bolig bidrar du også til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen, og sikrer en bærekraftig fremtid for alle. Les mer om Svanemerket her.

Vil du holdes oppdatert? 
Meld din interesse her 

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Myrvoll Stasjon Leiligheter 8

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Myrvoll stasjon ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen. Det betyr at du kan suse inn til Oslo uten å ty til bilen og alt det innebærer av kø- og parkeringsutfordringer. Oppegård kommune er kjent for sitt gode oppvekstmiljø, noe beboerne på Myrvoll stasjon vil oppleve med kort vei til både skole, barnehager, butikker og naturen. Det tar ikke mange dagene før du innser at bilen blir overflødig i hverdagen. Her kan barna løpe og sykle fritt omkring, samtidig som de voksne kan nyte en kopp kaffe og ferske bakervarer fra bakeriet. Myrvoll stajson ligger også kun noen kilometer fra Kolbotn sentrum. Her finner du kjøpesenter, med det du trenger i hverdagen, Kolben kultursenter med blant annet bibliotek, kino og ikke minst med sitt mangfold av konserter og annen underholdning. 

På Myrvoll stasjon skal vi bygge 480 leiligheter fra 45-131 kvm og 150 rekkehus fra 114-166 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune.

Vil du holdes oppdatert? 
Meld din interesse her 

Mer enn bare et boligfelt

Myrvoll stasjon er mer enn et boligfelt. Det er jakten på markjordbær, skrubbsår på knærne, gode samtaler på smale stier, åpen himmel, spontane nattbad, bestevenninner, fotball etter skolen, frihet og trygghet. Kort sagt, alt som skaper gode minner.

Det vil bli to barnehager på Myrvoll stasjon i regi av Læringsverkstedet. En barnehage vil ligge på Skogsåsen og en nærmere sentrumsfunksjonene på Myrvoll torg og beboerne vil få fortrinnsrett.

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Det er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne. Kilde: laringsverkstedet.no

TA LIVSKVALITETEN TILBAKE

Myrvoll stasjon vil bestå av moderne, tidsriktige hjem som er tilpasset ulike beboeres behov. Kanskje har byleiligheten blitt for trang? Eller huset blitt for stort? Her finner du et splitter nytt hjem, bygd med nettopp dine behov i tankene.

Om du velger leilighet eller rekkehus, har du din egen balkong eller hage hvor du fyller opp energilagrene med en god dose frisk luft fra den vakre skogsnaturen rundt boligområdet. For noen vil Myrvoll stasjon kanskje være starten på et nytt liv, der flere generasjoner flytter til samme område for å nyte godt av å ha hele storfamilien innen gåavstand. Tenk så deilig det er å kunne be barna spise middag hos besteforeldrene, mens du og kjæresten unner dere en date på The Well som ligger 1,5 kilometer unna.

Torgkvartalet - hint av bypuls

Nærmest togstasjonen ligger det trivelige Torgkvartalet, hvor du finner blokkbebyggelse bestående av leiligheter i varierende størrelser. Om du føler for et hint av bypuls, kan du spasere til torget som er områdets sosiale hjerte. Her vil beboerne samles til juletretenning og 17. mai-fest. Men det er spesielt i hverdagen at torget er godt å ha. Kanskje har du glemt å kjøpe gjær til bolledeigen? Hit kan du trygt sende barna i butikken med lapp i lomma, og sjansen er stor for at de møter kompisene sine på veien. Det vil også bli baker, apotek, hudpleie- og frisørsalong på torget. 

Salamanderdammen

Nedenfor Torgkvartalet ligger Salamanderdammen og inviterer til piknik i gresset og kveldsturer om sommeren. Om vinteren kan du fylle kakao på termosen, og vise frem skøyteferdighetene dine på Salamanderisen.

Myrvoll stasjon - hjem til opplevelser

God tur!

Løypenettet i og rundt Oppegård er både mangfoldig og rikt. På Myrvoll stasjon kan du ta på deg joggeskoene og finne mange flotte turløyper i skogen, kun et par minutter unna. Myrvoll stasjon er det perfekte utgangspunktet for en løpetur eller gåtur, både om dagen og  på kvelden. Mørket er ingen hindring, det er nemlig lysløype i umiddelbar nærhet. En tur i nærområdet byr også på natur- og kulturopplevelser, prøv for eksempel Oldtidsveien og Den Fredrikshaldske Kongevei.

Få mer informasjon her:
Oppegård Turlag (DNT) 
Skautravern
Turorientering

PÅ SYKKEL I OPPEGÅRD MED LOKALT SYKKELKART

Oppegård kommune er en sykkelkommune hvor gode sykkelstier er en selvfølge, her er det kun dørstokkmila som stopper deg. Sykkelkartet gir deg nyttig informasjon, har gode forslag til sykkelturer og sørger også for en og annen historisk opplæring. Det tar 10 - 12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 40 minutter er du på Ingierstrand for et kveldsbad på lyse sommerkvelder. Bilen kan du la stå hjemme. Vi ønsker deg en flott tur!

Last ned sykkelkartet her:
Kart - På sykkel i Oppegård
Les mer på Oppegård kommune sin side.

 

 

Varme sommerdager

På varme sommerdager kan du ta et bad på Eister, en liten gåtur unna, eller på Ingierstrand og Hvervenbukta som kun ligger en liten biltur unna. Dersom du ønsker å ta sykkel, tar det ca. 40 minutter til Ingierstrand.

FLOTTE SKILØYPER VENTER PÅ DEG!

Er du glad i langrenn finnes det utallige muligheter, og du trenger ikke reise langt. I gangavstand fra Myrvoll stasjon finner du flere lysløyper, så her er det muligheter for å rekke en langrennstur før middag. 

Lysløypa Greverud - Østli skole - Fløysbonn
Lysløypa Fløysbonn - Greverud

Om sommeren er det mange av de samme løypene som er fine for terrengsykling. 

Se flere skiløyper på skiforeningen.no 

Ingierkollen slalåmsenter

Dersom du har lyst til å kjøre alpint kan du ta turen til Ingierkollen Slalåmsenter, som ligger i kort kjøreavstand fra Myrvoll stasjon. Senteret har familiebakke og egen bakke til barna. Det er lavo med bål, hvor du kan grille medbrakt mat og kiosk hvor du får kjøpt mat og drikke.  Her ligger alt til rette for en fin dag i bakken! 

Følg Ingierkollen slalåmsenter på Facebook

 1. Felleslokale i hus 7- perfekt når du trenger litt større plass til venner og familie.
 2. Myrvoll torg med matbutikk, Baker Nordby, frisør- og hudpleiesenter.
 3. Flotte, felles uteområder med parsellhager, Salamanderdam og fokus på gode møteplasser.
 4. Mange muligheter for å leve et aktivt liv med flotte turstier, sommer som vinter, og 18-hulls golfbane i umiddelbar nærheten.
 5. Gangavstand til Myrvoll togstasjon som tar deg til Oslo S på 21 minutter. 
 6. Ingierkollen slalåmsenter kun noen minutter unna.
 7. Kort vei til flotte strender som Ingierstrand og Hvervenbukta. 
 8. Kolben kulturhus på Kolbotn med mange kulturopplevelser.
 9. Nærhet til velvære; The Well.
 10. Gode planløsninger med fokus på dine behov.

Vil du holdes oppdatert? 
Meld din interesse her 

- her får vi alt vi har drømt om

Fire dager tok det fra Jan (61) og Unni (57) Walbeck så annonsen til de signerte kontrakt om kjøp av leilighet i boligprosjektet Myrvoll stasjon

– Her får vi alt vi har drømt om, sier ekteparet. Etter å ha bodd i rekkehus i Trollåsen på Kolbotn siden 1984, har Jan og Unni nesten hele sitt sosiale nettverk i Oppegård. Dermed har de også vært fast bestemt på å forbli innenfor kommunens grenser når de én dag skulle bytte bolig. 

Les mer her 

1. Felleslokale for hyggelige anledninger

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner, og hva er vel bedre enn et felleslokale for hyggelig anledninger for beboere i hus 6 og 7 - perfekt når du trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon, bursdagsfeiring og nabolagsfest på Myrvoll stasjon. 

2. Sosialt og aktivt på torget

Ned trappen og ut hoveddøra ligger Myrvoll torg. Her får du tak i alt du måtte trenge i nære omgivelser. Den ukentlige storhandelen av mat og dagligvarer – eller en tur om dagen hvis du er av den spontane typen.

Ferske croissanter til helgefrokosten eller kanskje du vil overraske partneren din med en ansiktsbehandling hos den lokale hudpleieren? Her kan du slå av en prat med naboen og kose deg med avisen med en kopp ferskbrygget kaffe fra Baker Nordby. Vi har gjort grundig forarbeid for å gjøre det hyggelig for dere. 

3. Parsellhager

Liker du at det spirer og gror rundt deg, og finner roen med jord på hendene - hva er vel da bedre enn en parsellhage du kan stelle med? På Myrvoll stasjon vil det bli flere felles parsellhager hvor du kan dyrke dine favorittblomster, og imponere familie og venner med veldig kortreist salat.  

 

 

4. Aktivt liv på Myrvoll stasjon

På Myrvoll stasjon kan du ta på deg joggeskoene eller langrennutstyret og finne mange flotte turløyper i skogen, kun et par minutter unna. Mørket er ingen hindring, det er nemlig lysløype i umiddelbar nærhet, som også fører deg til en 18-hulls golfbane med preparerte løyper og akebakke om vinteren. Oppegård kommune er en sykkelkommune hvor gode sykkelstier er en selvfølge, her er det kun dørstokkmila som stopper deg. Sykkelkartet gir deg nyttig informasjon, har gode forslag til sykkelturer og sørger også for en og annen historisk opplæring.

Få mer informasjon  her: 
Oppegård Turlag (DNT)
Kart - På sykkel i Oppegård
Oppegård Golfklubb

5. Gode kollektivmuligheter

Rett ved boligene ligger Myrvoll togstasjon, og 21 minutter senere er du på Oslo S, akkurat nok tid til å nyte en kopp kaffe før du er på jobb. Det er også gode bussforbindelser, både lokalt og inn til Oslo. På Myrvoll torg vil det også være en informasjonstavle fra NSB som vil holde deg oppdatert på rutetider. 

NSB
Ruter

6. Ingierkollen slalåmsenter

Dersom du har lyst til å kjøre alpint kan du ta turen til Ingierkollen Slalåmsenter, som ligger i kort kjøreavstand fra Myrvoll stasjon. Senteret har familiebakke og egen bakke til barna. Det er lavvo med bål hvor du kan grille medbrakt mat, og kiosk hvor du får kjøpt mat og drikke. Her ligger alt til rette for en fin dag i bakken! 

Følg Ingierkollen slalåmsenter på Facebook

7. Varme sommerdager

På varme sommerdager kan du ta et bad på Eister ved Gjersjøen, en liten gåtur unna. Dersom du foretrekker havet ligger Ingierstrand og Hvervenbukta en rask biltur unna. Om du ønsker å få opp pulsen før du hopper i havet fra 10 meter´n, tar det ca. 40 minutter å sykle til Ingerstrand. På Hvervenbukta, en hyggelig familevennlig strand, finner du blant annet Anne på Landet som serverer nybakte boller. 

8. Konserter og kultur

Kun en kort tur unna, rett ved Kolbotn stasjon, finner du Kolben kulturhus. Her kan du kose deg på konsert med venninnegjengen, eller hva med å ta med deg kjæresten på en romantisk middag på Gamle Tårnhuset restaurant og fortsette daten på teater. Kolben tilbyr et bredt spekter av kulturopplevelser som konserter, teater, show, kino o.l.

Oppegård bibliotek finner du også på Kolben. Her er mulighetene mange for å lese gamle klassikere eller siste nytt, og holde seg oppdatert for både store og små.  

Kolben kulturhus
Oppegård bibliotek

9. Velvære på The Well

Ønsker du å unne deg litt luksus i hverdagen ligger The Well, et spa- og velværesenter rett i nærheten. Har kan du nyte dagen med svømming, massasje, bad og spabehandlinger fra hele verden. 

The Well

10. Gode planløsninger

Vi har jobbet lenge med å utvikle gode planløsninger, tilpasset ulike behov for mennesker i alle faser i livet.

Om leilighetene:

 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Lavt energiforbruk
 • Mulighet for parkering i garasjekjeller
 • Heis
 • Gode tilvalgsmuligheter

JM ORIGINAL

Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og bærekraft – og foretrekker naturmaterialer som er «snille» både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Vil du holdes oppdatert?

MELD INTERESSE FOR MYRVOLL STASJON  

Les mer om prosjektet her

Det nye torget blir godt å ha i hverdagen. Kanskje gjør du den ukentlige storhandelen av mat og dagligvarer – eller kanskje tar du en tur om dagen, hvis du er av den spontane typen? Kanskje har du glemt å kjøpe gjær til bolledeigen? Hit kan du trygt sende barna i butikken med lapp i lomma, og sjansen er stor for at de møter kompisene sine på veien. 

Hva med ferske croissanter til helgefrokosten, eller kanskje du vil overraske partneren din med en ansiktsbehandling hos den lokale hudpleieren? Og med egen frisørsalong blir det lett å gjøre noe med  "bad-hair-days".

På Myrvoll torg kan du slå av en prat med naboen, og kose deg med avisen med en kopp ferskbrygget kaffe fra Baker Nordby. 

Vi har gjort grundig forarbeid for å gjøre det hyggelig for dere. 

Vil du holdes oppdatert? 
Meld din interesse her 

Din lokale baker

Baker Nordby åpner en filial på Myrvoll stasjon. Her kan du stikke innom på morgenen å kjøpe en kaffe på vei til jobb, gå ned lørdag morgen og kjøpe rykende fersk brød til familien, eller sette deg ned og ta en deilig kanelbolle. På kvelden fyrer bakeriet opp pizzaovnen og serverer italienske pizzaer. 

Baker Nordby er et bakeri med opprinnelse i Oslo, som har bakt brød, kaker og boller siden 1908. Baker Nordby har også røtter i naturen. Den gode baksten starter med de gode råvarene. Korn i kakene, melk i muffinsene og fløte i fyllet. Rett og slett fra jord til bord. Slik de bakte i 1908, og slik de baker i dag. 

Vi har alltid konsentrert oss om deig – for at du skal få den beste baksten. En bakemesters kunst ligger i detaljene. Selv om mye har forandret seg siden de satte den første deigen på Tøyen i 1908, lever tradisjoner videre. For å gjenspeile deres rotfeste i de naturlige råvarene henter de naturen inn i bakeriene. Fargene, luktene og ikke minst smakene skal vitne om vår kjærlighet for den gode, naturlige baksten.

Hjertelig velkommen til Baker Nordby!

Interiør og møbler

Vi gleder oss stort til å bli en del av Myrvoll torg - med vår butikk «det gledes" setter vi oss som mål å bli en inspirasjonskilde i nærmiljøet. Hos oss skal det alltid være hyggelig å komme innom. I butikken vil du finne alt fra møbler og interiørartikler til vertinnegave og et lite utvalg klær.

I tillegg til butikken jobber vi også som interiørkonsulenter. Vi besøker gjerne vi ditt hjem og kommer med anbefalinger og veiledning på utnyttelse av din bolig, samt at vi utarbeider en fargepalett og leverer et møbleringsforslag.

Butikken på Myrvoll torg åpner 1. Mars 2020, men vi tar gjerne befaringer allerede nå. Besøk gjerne våre hjemmesider: detgledes.no

Egentid på Myrvoll torg

På Myrvoll torg vil du også få mulighet til egentid hos Hudpleiesenteret - for han og henne. 

Hudpleiesenteret for Han og Henne ble etablert januar 2000 og er godt innarbeidet og har mange trofaste kunder. De har et bredt tilbud av hud/kroppsbehandlinger til både han og henne med dyktige konsulenter.

De har salg av medisinske hudpleieprodukter fra Exuviance og  Dr.med.Christine Schrammek, samt at du kan kjøpe et gave til noen som fortjener noen ekstra.

Les mer her

 

 

Stor og flott Kiwi på Myrvoll torg

På Myrvoll torg skal Kiwi åpne en av sine største butikker, og her vil du finne alt du trenger både til hverdag og fest. Hos Kiwi kan du handle kjapt, trygt og billig.

Kiwi ønsker å fremstå som den mest positive kjeden, med de beste og hyggeligste medarbeidere.

KIWI har en prisprofil med klart mål om å bli oppfattet som billigst og med fokus på å være best på frukt og grønnsaker.

 

JM Norge Svanemerke med lisensnummer

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

 

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:
- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet
- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy
- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen
- Rikelig tilgang til dagslys

Les mer om svanemerkede boliger her

Solstudie viser hvordan solen faller i ulike årstider under forskjellige tider på døgnet, og viser hvordan solen faller fra klokken 06-21 under to årstider. Solstudie er en simulering og kan skille seg fra virkeligheten. 

Gå til solstudie

Spesielle muligheter for vanlige folk

Blir du medlem allerede nå øker du dine sjanser for at nettopp du får kjøpe din drømmeleilighet på Myrvoll stasjon. Som VIP-kunde får du nemlig forkjøpsrett. Det betyr at du kan legge inn kjøpetilbud før boligene legges ut for offentlig salg. Som medlem får du også tilgang til prislisten og boligvelgeren før alle andre.

Det lønner seg å melde seg inn tidlig. Dersom det er to VIP-medlemmer legger inn kjøpetilbud på samme bolig er det nemlig ansienniteten som avgjør hvem som får kjøpe.

VIP-medlemskap koster kr 100 per år.
Nå spanderer vi det første året ved bruk av rabattkode: MYR2019. Gyldig til 17. oktober 2019.

Ttykk her for å bli VIP-medlem

 

 

 

Om området

Myrvoll

Myrvoll stasjon blir et helt nytt boligområde på Myrvoll, som ligger i Oppegård Kommune. Det er en god kommune å bo i, med mange tilbud til innbyggerne. På Myrvoll har vi nærhet til naturliv og servicetilbud, med turstier rett utenfor døren og her ligger alt til rette for et aktivt liv.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer

Nærliggende prosjekter