JM does not take responsibility for the translation
Myrvoll Stasjon Leiligheter 5
I salg 9 ledige boliger

Oppegård / Myrvoll

Myrvoll Stasjon Leiligheter 5

Hjem til opplevelser

Vi er klare for byggestart!

Første spadetaket tas. Vi starter med grunnarbeider, graving og tilrettelegging for vann og strøm.

Meld din interesse her.

HJEM TIL OPPLEVELSER!

På Myrvoll stasjon er det godt å komme hjem. Hverdagen preges av tid sammen med de du bryr deg om, enten det er du og kjæresten som tar en kveldstur etter middag i en av de flotte turløypene i området eller hele familien som går på kafe sammen lørdag formiddag. Om vinteren har du også skiløyper rett utenfor døra, og når golfsesongen starter har du Oppegård Golfbane i umiddelbar nærhet.

I naturskjønne omgivelser i Oppegård kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo, ligger Myrvoll stasjon. Her kan du spasere til din «egen» togstasjon, det vil være fine og gode uteplasser hvor barna kan leke og ha det gøy, og de voksne kan kose seg på sin flotte balkong eller hva med å slå av en prat med naboene på Myrvoll torg, områdets sosiale hjerte og urbane møtepunkt.  Alle stiene, gang- og sykkelveier på Trelasttomta ender eller starter på torget. Her kan dere ha markedsdager, 17. mai-feiring og julegrantenning. Å bo slik, ca. 20 minutter fra Oslo, er rett og slett luksus.

Vi i JM har bygd bekymringsfrie boliger i over 70 år, slik at du som kjøper virkelig kan nyte følelsen av en bolig som er bygd bare for deg. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap. Vi leverer et hjem hvor du kan leve det livet du vil og hvor du kan skape din egen stil og  historie. Et hjem som inviterer til små og store øyeblikk, eller hverdagsmagi som vi liker å kalle det.

På Myrvoll skal vi totalt bygge 480 leiligheter og 150 rekkehus, som skal bli til et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Hus 5 vil bestå av 20 moderne leiligheter.  Myrvoll stasjon får eget torg med butikk og Norby Bakeri, og gangavstand til togstasjon.

KORT OM LEILIGHETENE OG NÆRMILJØET

 • Moderne 2- til 4-roms leiligheter
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Lavt energiforbruk
 • Mulighet for parkering i garasjekjeller
 • Heis

 • Fine naturområder
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet
 • Egen togstasjon - du slipper å kjøre bil til toget
 • Myrvoll torg med butikk  og Nordby bakeri.

Vil du holdes oppdatert?


MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET  


Boliger - Myrvoll Stasjon Leiligheter 5

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


I nærheten

Se reisetider

  Om Myrvoll

  Myrvoll ligger i Oppegård Kommune, kun ca. 20 minutter unna Oslo.  Her er det kort vei til flotte turområder, Oppegård golfbane, The Well, Ingierkollen Slalåmsenter og fine badestrender.

  Les mer om Myrvoll her

  Fordeler med ny bolig

  Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg.

   Les mer

  JM som en trygg boligleverandør

  Innhold i JM bolig

  Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.

   Les mer

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen