JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Akershus / Lørenskog

Entréen Urban Kommende

 • Kommune: Lørenskog
 • Område: Lørenskog
 • Antall rom: 2 - 5
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bjarne Haugens gate
  1475 Finstadjordet
 • Status: Kommende
 • Boliger: 32

FORVENTET SALGSSTART HØSTEN 2019

Du kan allerede nå forberede deg til salgsstart ved å melde deg som interessent. 

Som VIP-medlem får du forkjøpsrett og mulighet til å legge inn kjøpetilbud før leilighetene legges ut for offentlig salg. Les mer og bli VIP-medlem her >>

Ny leilighet. Ditt valg. Ditt liv. 

URBAN handler om å leve et aktivt og sosialt liv i splitter ny leilighet. Det handler om kort vei til butikken, bussen eller skogen. Det handler om gode møteplasser i felleshagen, på taket eller i den nye gågata. Det handler om deg og ditt liv. Velkommen til Entréen URBAN, i hjertet av den nye bydelen i Lørenskog! 

Entréen URBAN blir noe helt nytt. Her blir det leiligheter som er skreddersydd for et moderne og aktivt liv. Velg mellom om tre unike innredningskonsepter: Rå, Krydder og Frisk. Alle stilene er nøye sammensatt av vår innredningsansvarlig slik at du skal være sikker på at du får en stilren og moderne leilighet. I våre konsepter er alt tenkt på, fra kjøkkenfronter, til baderomsinnredning, til farger på vegg. Du trenger bare å tenke på alle de morsomme opplevelsene og minnene du får i din nye leilighet. 

Vil du være blant de første som får mer informasjon? Da bør du melde interesse allerede i dag >> 

Dette er Entréen URBAN:

 • Moderne 2- til 5-roms leiligheter
 • Egen balkong eller markterrasse
 • Velg mellom 3 unike innredningskonsepter inkludert i prisen
 • Flere leiligheter tilrettelagt for hybel
 • Egen balkong eller uteplass
 • Sykkelparkering med el-sykkel lading
 • Takterrasser
 • Sykkelverksted

Takterrasser 

Selv om du får ny balkong eller terrasse i din nye leilighet kan det være fint å vite at du får tilgang til to fine takterrasser som beboer i URBAN. Takhagene deles inn i ulike soner. Her får du rolige soner med solbenker hvor du kan trekke deg tilbake, en aktiv sone med plantekasser for dyrking, og en sosial sone hvor du kan være sosial med dine venner, eller kanskje dine nye naboer. Takhagene får en fin belysning og opparbeides med fine busker og planter. 

Løkentunet - den nye gågaten 

URBAN får umiddelbar nærhet til den nye gågaten som kommer. Gågaten blir en naturlig samlingsplass for områdets beboere.  Her håper vi på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

Kort vei til marka og butikker

Nærmeste nabo i sør er Østmarka, som er full av vakre opplevelser. Ta med deg hengekøya og en god bok og ta deg en pause fra hverdagen.

Fra Entréen er det kun 5 minutter å gå til Triaden kjøpesenter med 75 butikker, spisesteder og bakeri. Mot nord og Lørenskog sentrum er det et stort utvalg av butikker og servicefasiliteter.

Bo i Entréen - jobb eller studer i Oslo

Jobber eller studerer du i Oslo er det enkelt å komme seg til Oslo med buss. Nærmeste bussholdeplass er ca. 3 minutters gange fra leiligheten din og bussen tar deg til Bjørvika på 24 minutter.  

Ble du nysgjerrig? Meld deg som interessent så holder vi deg oppdatert >> 

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

I URBAN kan du velge mellom 3 unike innredningskonsepter, FRISK, RÅ eller KRYDDER. Du flytter inn i en helt ny, stilren og helhetlig leilighet. Du trenger bare å tenke på hvordan du vil møblere din nye leilighet, og alle opplevelsene og minnene du vil skape i din nye leilighet. 

3 konsepter - velg din favoritt

I Entréen URBAN har innredningsansvarlig Marita Hestbråten satt sammen 3 unike
konsepter som oppgraderer leilighetene utover vår vanlige innredningspakke JM-Original. Konseptene er nøye satt sammen med tanke på fargekombinasjon i stil med innredning, på både kjøkken og bad, slik at det blir en helhet gjennom hele leiligheten. 

La deg inspirere av de tre ulike stilene og velg din favoritt! 

FRISK - #LYST #Skandinavisk #Moderne

Et nordisk uttrykk med harmoniske og lune grønntoner, en delikat fargepalett som har kommet for å bli. Her med en sval grønn kjøkkenfront kombinert med en rolig base. Her er det bare å leke seg videre for å sette sitt personlige preg

Krydder - #varm #Spennende #ELEGANT

En naturlig fargepalett som bringer en behagelig nyanse av naturens harmoni inn i hjemmet. Konseptet er basert på klassiske materialer med en touch av kontrast mellom blanke og matte flater, med et krydret innslag av rødt som
skaper en spennende variasjon.

Rå - #TØFF #SOFISTIKERT #DYBDE

En sofistikert fargepalett med selvtillit og dybde for stilsikre hjem. En varm grå nyanse av farger og materialer med bryting av blått, som utstråler et internasjonalt preg. Om du liker det klassiske eller rustikke, er dette en spennende stil å utforske videre.

VIl du holdes oppdatert?

MELD INTERESSE IDAG! 

Som VIP-medlem får du forkjøpsrett. Blir du medlem nå øker dine sjanser for at du får velge akkurat den boligen du har mest lyst på.

VIP-SALGSSTART
Prisliste og mulighet for å legge inn kjøpetilbud er kun tilgjengelig for våre VIP-kunder. Perioden varer i 10 dager og boligene tildeles ut fra din ansiennitet som VIP-medlem.

Dersom du er interessert i mer enn en bolig, kan du legge inn kjøpetilbud på flere boliger i prioritert rekkefølge. Du vil kun få gjennomslag for ett kjøp.

OFFENTLIG SALGSSTART
De resterende leilighetene åpnes opp for offentlig salg. Her er det førstemann-til-mølla som gjelder.

VIP-medlemskap koster kr 100 per år.

TRYKK HER FOR Å LESE MER OG BLI VIP-MEDLEM

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerkede boliger

Se live bilde fra byggeplassen. Bildet oppdateres hvert tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Fordeler med ny JM-bolig

Å flytte inn i en splitter ny leilighet eller et nytt hus er en herlig følelse. Her ligger ingen rester fra noen annens liv, verken i skuffer eller skap - dette er skapt kun for deg. Det er imidlertid bare én av de mange fordelene med å kjøpe nybolig av Nordens ledende boligbygger.

Les mer om fordelene her

Ny og trivelig bydel

Lett å komme seg på jobb eller skole i Oslo

Fra Entréen er det kun få minutters gange til nærmeste bussholdeplass som har hyppige avganger mot Oslo. 

Triaden (i Gamleveien) - Helsfyr T: 16 minutter (buss 110E)
Triaden (i Gamleveien) - Bjørvika : 24 minutter 

I tillegg går det nattbusser. 

Se rutetider på ruter.no

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Lørenskog

  Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm, og har mye å tilby sine innbyggere. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet. Kommunen strekker seg over 70 km2, og ved inngangen til 2014 telte Lørenskogs innbyggere 34.700.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer