JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Akershus / Lørenskog

Entréen Hus 5, oppgang D I salg : 2 ledige boliger

 • Kommune: Lørenskog
 • Område: Lørenskog
 • Pris: kr 2 200 000 - 9 600 000
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 30 - 130 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Gamleveien
  1475 Finstadjordet
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 37

Entréen er et populært boligprosjekt i Lørenskog. Her får du gjennomtenkte leiligheter med fokus på gode, felles fasiliteter. Bor du i Entréen får du også tilgang til fellesstue, gjesteleilighet, ski- og sykkelverksted, i tillegg til flotte takterrasser. Vi har tenkt på deg lenge - velkommen til Entréen!

DET GODE LIVET MELLOM HUSENE

Fornøyde kunder har lært oss at livet mellom husene er like viktig som leilighetene. Gode sosiale soner gir bedre livskvalitet. I hus 4, 5 og 6 deler beboerne felles stue, gjesteleilighet, ski- og sykkelverksted - kvaliteter vi er alene om blant leilighetsprosjektene i nærområdet. 

Mellom de to siste byggetrinnene kommer det en hyggelig gågate – som når hele prosjektet står ferdig vil være en naturlig inngang til den nye bydelen. I gågata håper vi på frisør, apotek, kaffebar og bakeri. Rema 1000 er åpnet og ligger i hus 1, så er blir det effektivt å gjøre dine matinnkjøp. 

I hus 5 oppg. D har vi leiligheter fra 30 - 130 kvm, fordelt på 9 etasjer. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass. Høyt oppe ligger en deilig, felles takterrasse og mellom husene er det et stort, grønt indre gårdsrom. 

KORT OM LEILIGHETENE

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
 • Gjennomgående lys eikeparkett
 • Balkong eller terrasse
 • Mulighet for tilvalg
 • Downlights på bad

Entréen vil etter planen bestå av totalt ca 470 selveierleiligheter fordelt på ca 8 bygg. 

Fantastisk takterrasse

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

KJEKT Å BLI KJENT

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Besøk vår nye visningsleilighet i hus 3

Vi har innredet en 3-roms leilighet i hus 3. Besøk oss på visning og se selv de kvalitetene som leveres i prosjektet og få et innblikk i hvor fint det blir å bo i Entréen. Se bilder fra visningsleiligheten i vår prosjektlogg 

Tenk at du har flyttet inn i Entréen på Lørenskog. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Entréen Hus 5, oppgang D

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Felles sosial stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Solstudie viser hvordan solen faller i ulike årstider under forskjellige tider på døgnet, og viser 16 tidspunkter under to årstider. Solstudie er en simulering og kan skille seg fra virkeligheten. 

GÅ TIL SOLSTUDIE

Entréen passer mange

I Losbyveien 1 får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne. Uansett favoritt: Du får et lyst og moderne hjem med romslig balkong eller terrasse. Praktisk og gjennomtenkt med god JM standard.

Det gode livet mellom husene

I Entréen får du trivelige sosiale soner både på bakken og takterrassen. Dessuten rom alle beboerne har felles: smørebod, sykkelbod og ekstra stue. Dette er kvaliteter Entréen er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

Felles stue, smørebod og sykkelbod

Den ekstra stua er perfekt når dere trenger litt større plass. Du kan invitere ca. 30 gjester. Sykkelboden er glimrende for oppbevaring og vedlikehold. I smøreboden spenner du på deg skia og gå rett ut i marka.

Luftig på toppen

Bra på bakken, luftig på den felles takterrassen kneiser høyt oppe. Ta heisen til enda bedre utsikt. Det hender det blir så varmt at litt ekstra vind i håret er deilig…

Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original. Alle rommene, med unntak av bad, har lys 3-stavs parkett og du får også downlights på bad, og i entré på 3- og 4-roms.

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Romslig entré

I Entréen har vi hatt fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter optimalt. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. 

ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING

I de aller fleste leilighetene har vi valgt en åpen, eller delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne formen mener vi bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Praktisk er det også.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Baderom

Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter.

Private uteplasser og felleshage

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. Nyt en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, eller ta middagen på balkongen.

For å se den flotte takterrassen klikker du på -Bytt panorama i menyen og deretter klikker du på Takterrasse.

GÅ TIL PANORAMA

Parkering

Pris per p-plass er kr 250 000,- (+ evt. dok. avgift).

Gjesteparkering vil bli etablert i forbindelse med ferdigstillelse av Hus 6, estimert til 2. kvaral 2021.

Sportsbod

Prisen inkluderer 1 sportsbod i kjeller. Leiligheter mindre enn 50 kvm har 2,5 kvm sportsbod. Leiligheter større enn 50 kvm får sportsbod på 5 kvm. 

Felleskostnader

Felleskostnader utarbeidet av forretningsfører OBOS: Størrelsen på felleskostnader er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader pr mnd er kr 42,- pr BRA. Dette inkluderer sameiets ordinære driftsutgifter, fjernvarme  inkludert oppvarmet vann og varme på baderoms gulv, kabel-tv og internett levert av Altibox og ev. andre ytelser sameiet rekvirerer.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles iht. vedtektene.

Forretningsfører vil på vegne av sameiet, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

10% av kjøpesummen forfaller til betaling 3 dager etter at selger har stilt sikkerhet iht bustadsoppføringsloven §12. Beløpet skal være fri egenkapital, dvs at betaling ikke forutsetter pant i boligen, og det kan ikke være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger betales 2 dager før overtakelse. Alle innbetalinger skjer til klientkonto hos oppgjørsmegler DnB.

Omkostninger

Det beregnes 2,5% dokumentavgift av tomteverdi. For eksempel 2 roms på 40 kvm BRA betaler kr 5 348,- i dokumentavgift og 4-roms på 88 kvm BRA betaler kr 11 724,- i dokumentavgift. I tillegg kommer tinglysningsgebyr for skjøte og pantedokument kr 1 300,-. Vi tar forbehold om at offentlige gebyrer kan endres.

Arealberegning

Det oppgitte arealet er bruksareal(BRA) og er regnet etter reglene i NS 3940. Bruksareal (BRA) er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder og sjakter. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod med tilstøtende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Sportsbod og balkong/terrasse kommer i tillegg. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt tegninger.

Kjøpsbetingelser/priser

Salgsprisene kan ikke justeres etter aksept fra selger. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. Prislisten er ikke å anse som bindende tilbud fra selger.

Utfyllende informasjon

For ytterligere informasjon om prosjektet og dens forbehold skal Leveransebeskrivelse, kjøpstilbud og kontrakt med vedlegg leses nøye før kjøpsavtale inngås. Det tas forbehold om skrivefeil i prislisten.

 

Ny og trivelig bydel

Gode sosiale soner gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og sykkelbod – kvaliteter du bare får hos oss. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Det kommer dagligvarebutikk, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

Skiverksted for alle

Felles stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Slik ser det ut på byggeplassen nå. Bildet oppdateres hver tiende minutt.

GÅ TIL BYGGEPLASSKAMERA

Velkommen til visning i vår visningsleilighet

Vår visningsleilighet er en flott 3-roms leilighet i hus 3. Her arrangerer vi alle våre visninger. Å besøke en innredet leilighet gir deg et godt innblikk i hvordan det blir å bo i Entréen.

Se bilder fra visningsleiligheten

Om området

Lørenskog

Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm, og har mye å tilby sine innbyggere. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet. Kommunen strekker seg over 70 km2, og ved inngangen til 2014 telte Lørenskogs innbyggere 34.700.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer