JM does not take responsibility for the translation
28

onsdag

november

2018

200 solgte LEILIGHETER i Entréen!

«Vi har tenkt på deg lenge» 

Entréen la ut de første 43 leilighetene for salg i september 2016. Nå, 2 år senere, har vi passert 200 solgte! Byggingen pågår for fullt i Losbyveien og i disse dager flytter spente beboere inn i hus 3.  I løpet av første halvår i 2019 er det duket for innflytting i hus 1 og 2.

I hus 1 har vi fortsatt ledige 3- og 4-roms leiligheter, så her har du mulighet til å sikre deg en leilighet med kort overtagelse. Gå til prislisten for hus 1 >>

Før salgsstart av leilighetene i hus 5, oppg. C og E åpnet vi også vår nye visningsleilighet i hus 3. Visningsleiligheten er en flott 3-roms endeleilighet i 10. etasje. Ved å besøke visningsleiligheten får du et fint innblikk i hvordan det blir å bo i Entréen. Se bilder av visningsleiligheten >>

200 solgte boliger måtte også feires på kontoret på Lilleaker.
200 solgte boliger måtte også feires på kontoret på Lilleaker.

Godt fornøyd med salget 

Salgsleder Helle Thorsdalen har stått for salget på Entréen helt fra starten og er godt fornøyd med salget så langt:

- Responsen fra markedet har vært veldig bra. Prosjektet har fokusert på å skape gjennomtenkte leiligheter fra arealeffektive 1-roms til duplex-leiligheter over to etasjer. I tillegg har vi fokusert på å skape et godt bomiljø med fellesstue, ski- og sykkelverksted, gjesteleilighet, grønt og skjermet gårdsrom og takterrasser.  Dette er kvaliteter som har blitt godt mottatt av kjøperne. 

Salgssjef Helle Thorsdalen i visningsleiligheten til Entréen.
Salgssjef Helle Thorsdalen i visningsleiligheten til Entréen.

Byggingen pågår for fullt!

Det skjer mye på Entréen for tiden.  I november ble de første leilighetene overlevert til lykkelige Entréen beboere. Det er full produksjon på byggeplassen om dagen med arbeid med den 12.000 m2 store kjelleren. oppstart av råbygget til hus 4 og innspurt av hus 1 og 2, hvor overleveringer kommer fortløpende utover vinteren/våren 2019. 

Vil du lese mer om de ulike salgstrinnene med ledige leiligheter? 

Gå til Hus 1 >>

Gå til hus 4 >>

Gå til hus 5 oppg. D >>

Gå til hus 5 oppg. C og E >>