JM does not take responsibility for the translation
Entréen Hus 4
I salg 46 ledige boliger

Lørenskog / Lørenskog

Entréen Hus 4

FINT OG GJENNOMTENKT

Felles sosial stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Ledige leiligheter selges nå etter førstemann-til-mølla prinsippet til fastpris. Det er mulig å reservere leilighet med forbehold om finansiering med inntil to arbeidsdager.

Meld din interesse

Vi har tenkt på deg lenge – og ønsker deg velkommen inn i Entréen! Entréen er et meget populært boligprosjekt på Lørenskog.

DET GODE LIVET MELLOM HUSENE
Fornøyde kunder har lært oss at livet mellom husene er like viktig som leilighetene. Gode sosiale soner gir bedre livskvalitet. I hus 4, 5 og 6 deler beboerne felles stue, gjesteleilighet, ski- og sykkelverksted - kvaliteter vi er alene om blant leilighetsprosjektene i nærområdet. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Rema 1000 kommer allerede i første byggetrinn, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

De 75 leilighetene som nå kommer for salg er mellom 40 og 110 kvm fordelt på 7 etasjer, og alle leilighetene får egen balkong eller uteplass. Noen av de større leilighetene har to balkonger og alternative planløsninger. Høye oppe kneiser en deilig, felles takterrasse og mellom husene er det et stort, grønt indre gårdsrom. Nyt sola på egen uteplass eller felles terrasse.

KORT OM LEILIGHETENE

  • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
  • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
  • Gjennomgående lys eikeparkett
  • Balkong eller terrasse
  • Mulighet for tilvalg
  • Downlights i entré og på bad

 

Entréen vil etter planen bestå av totalt ca 450 selveierleiligheter fordelt på ca 8 bygg. Tenk at du har flyttet inn i Entréen på Lørenskog. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

TA HEISEN TIL TAKET

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

KJEKT Å BLI KJENT

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

VISNINGSLOKALE

Visningslokalet i Losbyveien 1 ligger ved siden av Hageland, innkjørsel fra Gamleveien.

MELD INTERESSE FOR PROSJEKTET

 

 

Utomhusplan

Boliger - Entréen Hus 4

  • Ledig

  • Reservert

  • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider