JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Akershus / Lørenskog

Entréen Hus 2 Utsolgt :

Fint og gjennomtenkt

 • Kommune: Lørenskog
 • Område: Lørenskog
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 29 - 86 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Losbyveien 1
  1475 Finstadjordet
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Kvartal 1, 2019 (Foreløpig)
 • Boliger: 30

Hus 2 er utsolgt, men vi har fine leiligheter igjen i hus 1, 4 og 5. 

Les mer om hus 1 

Les mer om hus 4

Les mer om hus 5 oppg. D

Les mer om hus 5 oppg. C og E 

Entréen byr på fine og gjennomtenkte leiligheter nær Triaden kjøpesenter i Lørenskog. Her får du tilgang til flotte felles takterrasser, ski- og sykkelverksted, fellesstue og gjesteleilighet.

Tenk at du har flyttet inn i Entréen i Losbyveien 1. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

Kort om leilighetene: 

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer inkludert
 • Flislagt baderom med komfortvarme i gulv
 • Gjennomgående lys eikeparkett
 • Balkong eller terrasse
 • Mulighet for tilvalg
 • Downlights i entré og på bad

Finn din drømmebolig i ett av våre hus: 

Entréen hus 1

Entréen hus 4

Entréen hus 5 oppgang D 

Entréen hus 5 oppg. C og E

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Ta heisen til taket

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

 

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Entréen Hus 2

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Entréen passer mange

I Losbyveien 1 får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne. Uansett favoritt: Du får et lyst og moderne hjem med romslig balkong eller terrasse. Praktisk og gjennomtenkt med god JM standard.

Stor stue eller ekstra soverom?

Vi har også godt utvalg av selveierleiligheter fra 29 til 86 m2 der vi gir deg to alternative planløsninger. Stor stue eller ekstra soverom? Ditt valg – kostnadsfritt.

Det gode livet mellom husene

I Entréen får du trivelige sosiale soner både på bakken og takterrassen. Dessuten rom alle beboerne har felles: smørebod, sykkelbod og ekstra stue. Dette er kvaliteter Entréen er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

Felles stue, smørebod og sykkelbod

Den ekstra stua er perfekt når dere trenger litt større plass. Du kan invitere ca. 30 gjester. Sykkelboden er glimrende for oppbevaring og vedlikehold. I smøreboden spenner du på deg skia og gå rett ut i marka.

Luftig på toppen

Bra på bakken, luftig på den felles takterrassen kneiser høyt oppe. Ta heisen til enda bedre utsikt. Det hender det blir så varmt at litt ekstra vind i håret er deilig…

Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Romslig entré

I Entréen har vi hatt fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter optimalt. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. 

Åpen stue- og kjøkkenløsning

I de aller fleste leilighetene har vi valgt en åpen, eller delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne formen mener vi bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Praktisk er det også.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Baderom

Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter.

Private uteplasser og felleshage

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. Nyt en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, eller ta middagen på balkongen.

Ny og trivelig bydel

Gode sosiale soner gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og sykkelbod – kvaliteter du bare får hos oss. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Det kommer dagligvarebutikk, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

Smørebod for alle

Fornøyde kunder har lært oss at livet mellom husene er like viktig som den fine leiligheten. I Entréen får beboerne blant annet felles smørebod. Helt perfekt når du kan spenne på deg skia og går ett ut i Østmarka. Verken glider eller klister har noe i de fine leilighetene å gjøre. Vi lager felles stue og sykkelbod også, tilgjengelig for alle.

Felles stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Lørenskog

  Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm, og har mye å tilby sine innbyggere. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet. Kommunen strekker seg over 70 km2, og ved inngangen til 2014 telte Lørenskogs innbyggere 34.700.

   Les mer

  Fornøyde kunder er viktigst

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer

  Utsolgte prosjekter