JM does not take responsibility for the translation
Entréen Hus 2
I salg 2 ledige boliger

Lørenskog / Lørenskog

Entréen Hus 2

Fint og gjennomtenkt

Entréen Hus 2

I Entréen Hus 2 får du fine og gjennomtenkte leiligheter med sosiale soner som gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. Byggingen er i gang.

Vi har tenkt på deg lenge – og nå kan vi ønske velkommen inn i Entréen!

Tenk at du har flyttet inn i Entréen i Losbyveien 1. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

Nysgjerrig på fremdriften i prosjektet? Les mer i vår prosjektlogg

Ta heisen til taket

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Visningslokale

Visningslokalet i Losbyveien 1 ligger ved siden av Hageland. Her vil du få mulighet til å se på plantegninger, prisliste, 3D-modell av hele boligprosjektet og snakke med JM sine representanter.

Foreløpig forventet ferdigstillelse i 1. kvartal 2019.

For mer informasjon om boligprosjektet
HOLD MEG OPPDATERT

Utomhusplan

Boliger - Entréen Hus 2

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Det gode livet mellom husene

  For at fine nye leiligheten din også gi høyere livskvalitet, så har vi lagt stor vekt på å skape gode sosiale soner i Entréen. Bli kjent med kvaliteter vi er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

  Les mer om boligprosjektet

  Fine og gjennomtenkte leiligheter

  I Entréen tilbyr vi lyse og moderne leiligheter med romslige balkonger. Alle leilighetene vender inn mot en felles innergård og et delvis lukket gårdsrom. 

  Les mer om boligene

  En ny bydel i Lørenskog

  Vi starter boligprosjektet Entréen med Hus 3, Hus 2 og Hus 1. Her skal vi i JM bidra sterkt i å bygge en helt ny og trivelig bydel i enden av Skårersletta. Totalt vil bydelen gi Lørenskog ca. 1300 nye boliger.

  Les mer om Lørenskog

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen