JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Akershus / Lørenskog

Entréen Hus 2 Utsolgt :

Fint og gjennomtenkt

 • Kommune: Lørenskog
 • Område: Lørenskog
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 29 - 86 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Losbyveien 1
  1475 Finstadjordet
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Kvartal 1, 2019 (Foreløpig)
 • Boliger: 30

Det er fortsatt en ledig leilighet igjen, en 4- roms, inkludert p-plass. Innflytning 1. kvartal 2019.

Tenk at du har flyttet inn i Entréen i Losbyveien 1. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

Ta heisen til taket

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Visningslokale

Visningslokalet i Losbyveien 1 ligger ved siden av Hageland. Her vil du få mulighet til å se på plantegninger, prisliste, 3D-modell av hele boligprosjektet og snakke med JM sine representanter.

Forventet ferdigstillelse i 1. kvartal 2019.

For mer informasjon om boligprosjektet
HOLD MEG OPPDATERT

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Entréen Hus 2

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Fasaden for Hus 2 vender inn mot det grønne fellesområdet.
Hyggelig stue med gjennomgående god standard
Nyt solen på egen balkong med direkte adgang fra stuen.
Det grønne fellesområdet vil bli familievennlig og fint
Hyggelig stue med gjennomgående god standard.
Kjøkkeninnredningen fra svanemerkede Marbodal er av høy kvalitet og leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens.
Moderne bad med vegghengt toalett og innsvingbare dusjvegger og innredning fra Svedbergs.
For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, smørebod, sykkelbod – og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.
Gode sosiale soner gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og sykkelbod – kvaliteter du bare får hos oss. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Det kommer dagligvarebutikk, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.
I Entréen får beboerne blant annet felles smørebod. Helt perfekt når du kan spenne på deg skia og gå rett ut i Østmarka. Verken glider eller klister har noe i de fine leilighetene å gjøre.
Utomhusplan
Utomhusplan

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Parkering

For leiligheter større enn 50 BRA inkluderer 1 garasjeplass i felles garasje. Leiligheter mindre enn 70 BRA kan kjøpe en garasjeplass. Pris pr. plass er kr 250.000,- + ( dok.avgift kr 5250,-) . Det er mulighet for kjøp av flere, så lenge det er ledige plasser.

NB! De som kjøper en p-plass i tillegg er ikke garantert å få p-plass under byggetrinn 1, men vil få plass under byggetrinn 2. Det betyr også at de ved overtagelse vil få en midlertidig p-plass frem til byggetrinn 2 er ferdig.

Gjesteparkering er planlagt i senere byggetrinn. Ta kontakt med salgsleder for mer informasjon.

Sportsbod

Prisen inkluderer 1 sportsbod i Plan 1/kjeller.

Felleskostnader

Felleskostnader utarbeidet av forretningsfører USBL: Størrelsen på felleskostnader er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader pr mnd inkluderer sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirer. Disse varere fra kr 1 164,- pr mnd for 1-roms på 29 BRA til kr 2 285,- pr mnd for 4-roms på 86 BRA.

I tillegg er det estimert en kostnad for fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter faktisk forbruk. Forretningsfører USBL har stipulert kostnaden til ca kr. 10,- pr kvm BRA. I tillegg kommer kr 439,- pr måned for tv og internett levert av Altibox. Seksjoner med garasjeplass vil bli estimert til en felleskostnad på ca kr 150,- pr garasjeplass pr måned. Det utarbeides i disse dager, og det er basert på erfaringstall for felles garasje. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles iht vedtektene.

Forretningsfører vil på vegne av sameiet, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen. For ytterligere informasjon se kontraktsvedlegget driftsbudsjett

Betalingsbetingelser

10% av kjøpesummen forfaller til betaling 3 dager etter at selger har stilt sikkerhet iht bustadsoppføringsloven §12. Beløpet skal være fri egenkapital, dvs at betaling ikke forutsetter pant i boligen, og det kan ikke være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger betales 2 dager før overtakelse. Alle innbetalinger skjer til klientkonto hos oppgjørsmegler DnB.

Omkostninger

Det beregnes 2,5% dokumentavgift av tomteverdi, fra kr 3 846,- til kr 11 406,-. For eksempel 1 roms på 29 BRA betaler kr 3 846,- i dokumentavgift og 1 4-roms på 86 BRA betaler kr 11 406,- i dokumentavgift. I tillegg kommer tinglysningsgebyr for skjøte og pantedokument kr 1 222,- hvis et pantedokument. Vi tar forbehold om at offentlige gebyrer kan endres.

Arealberegning

Det oppgitte arealet er bruksareal(BRA) og er regnet etter reglene i NS 3940. Bruksareal (BRA) er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder og sjakter. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod med tilstøtende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Sportsbod og balkong/terrasse kommer i tillegg. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt tegninger.

Kjøpsbetingelser/priser

Salgsprisene kan ikke justeres etter aksept fra selger. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. Prislisten er ikke å anse som bindende tilbud fra selger.

Utfyllende informasjon

For ytterligere informasjon om prosjektet og dens forbehold skal Leveransebeskrivelse, kjøpstilbud og kontrakt med vedlegg leses nøye før kjøpsavtale inngås. Det tas forbehold om skrivefeil i prislisten.

Entréen passer mange

I Losbyveien 1 får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne. Uansett favoritt: Du får et lyst og moderne hjem med romslig balkong eller terrasse. Praktisk og gjennomtenkt med god JM standard.

Stor stue eller ekstra soverom?

Vi har også godt utvalg av selveierleiligheter fra 29 til 86 m2 der vi gir deg to alternative planløsninger. Stor stue eller ekstra soverom? Ditt valg – kostnadsfritt.

Det gode livet mellom husene

I Entréen får du trivelige sosiale soner både på bakken og takterrassen. Dessuten rom alle beboerne har felles: smørebod, sykkelbod og ekstra stue. Dette er kvaliteter Entréen er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

Felles stue, smørebod og sykkelbod

Den ekstra stua er perfekt når dere trenger litt større plass. Du kan invitere ca. 30 gjester. Sykkelboden er glimrende for oppbevaring og vedlikehold. I smøreboden spenner du på deg skia og gå rett ut i marka.

Luftig på toppen

Bra på bakken, luftig på den felles takterrassen kneiser høyt oppe. Ta heisen til enda bedre utsikt. Det hender det blir så varmt at litt ekstra vind i håret er deilig…

Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Romslig entré

I Entréen har vi hatt fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter optimalt. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. 

Åpen stue- og kjøkkenløsning

I de aller fleste leilighetene har vi valgt en åpen, eller delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne formen mener vi bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Praktisk er det også.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Baderom

Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter.

Private uteplasser og felleshage

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. Nyt en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, eller ta middagen på balkongen.

Ny og trivelig bydel

Gode sosiale soner gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og sykkelbod – kvaliteter du bare får hos oss. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Det kommer dagligvarebutikk, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

Smørebod for alle

Fornøyde kunder har lært oss at livet mellom husene er like viktig som den fine leiligheten. I Entréen får beboerne blant annet felles smørebod. Helt perfekt når du kan spenne på deg skia og går ett ut i Østmarka. Verken glider eller klister har noe i de fine leilighetene å gjøre. Vi lager felles stue og sykkelbod også, tilgjengelig for alle.

Felles stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Om området

Lørenskog

Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm, og har mye å tilby sine innbyggere. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet. Kommunen strekker seg over 70 km2, og ved inngangen til 2014 telte Lørenskogs innbyggere 34.700.

 Les mer

Fornøyde kunder er viktigst

Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde boligkunder (KTI). Det er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer

Utsolgte prosjekter