JM does not take responsibility for the translation
Entréen Hus 1
I salg 13 ledige boliger

Lørenskog / Lørenskog

Entréen Hus 1

Fint og gjennomtenkt

Felles sosial stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Boligprosjektet Entréen har blitt meget populært på Lørenskog og det er fortsatt mulighet å sikre seg en 3- eller 4- roms leilighet i Hus 1. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og tilgang til stor felles takterrasse. Noen leiligheter får også mulighet for egen hybel.

Vi har tenkt på deg lenge – og nå kan vi ønske velkommen inn i Entréen!

Entréen vil etter planen bestå av totalt ca 450 selveierleiligheter fordelt på ca 8 bygg. Tenk at du har flyttet inn i Entréen på Lørenskog. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

Ta heisen til taket

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Visningslokale

Visningslokalet i Losbyveien 1 ligger ved siden av Hageland. Her vil du få mulighet til å se på plantegninger, prisliste, 3D-modell av hele boligprosjektet og snakke med JM sine representanter.

Forventet innflytting i 2. kvartal 2019 (foreløpig). 

For mer informasjon om boligprosjektet
HOLD MEG OPPDATERT

Utomhusplan

Boliger - Entréen Hus 1

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Det gode livet mellom husene

  For at fine nye leiligheten din også gi høyere livskvalitet, så har vi lagt stor vekt på å skape gode sosiale soner i Entréen. Bli kjent med kvaliteter vi er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

  Les mer om boligprosjektet

  Fine og gjennomtenkte leiligheter

  I Entréen tilbyr vi lyse og moderne leiligheter med romslige balkonger. Alle de 43 første vender mot sørvest og et delvis lukket gårdsrom. Fin miks å velge mellom: Fra 27 til 101 m2, fra 2. til 10. etasje.

  Les mer om boligene

  En ny bydel i Lørenskog

  Vi starter boligprosjektet Entréen med Hus 3, Hus 2 og Hus 1. Her skal vi i JM bidra sterkt i å bygge en helt ny og trivelig bydel i enden av Skårersletta. Totalt vil bydelen gi Lørenskog ca. 1300 nye boliger.

  Les mer om Lørenskog

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen