JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Akershus / Lørenskog

Entréen Hus 1 Utsolgt :

Fint og gjennomtenkt

 • Kommune: Lørenskog
 • Område: Lørenskog
 • Antall rom: 1 - 5
 • Areal: 32 - 128 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bjarne Haugensgate 7
  1475 Finstadjordet
 • Status: Utsolgt
 • Ferdigstillelse: Innflyttingsklar
 • Boliger: 58

Hus 1 er utsolgt og innflyttet, men vi har fine leiligheter igjen i hus 4 og 5. 

Les mer om hus 4

Les mer om hus 5 oppg. D

Les mer om hus 5 oppg. C og E 

Boligprosjektet Entréen ligger rett ved Triaden i Lørenskog. Her får du fine og gjennomtenkte leiligheter med tilgang til flotte felles fasiliteter som takterrasser, ski- og sykkelverksted og fellesstue. Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse.

Vi har tenkt på deg lenge - Velkommen til Entréen i Lørenskog!

Flott takterrasse

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Besøk vår nye visningsleilighet i hus 3

Vi har innredet en 3-roms leilighet i hus 3. Besøk oss på visning og se selv de kvalitetene som leveres i prosjektet og få et innblikk i hvor fint det blir å bo i Entréen. 
Se bilder fra visningsleiligheten

Tenk at du har flyttet inn i Entréen på Lørenskog. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Entréen Hus 1

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Felles sosial stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Parkering

Pris per p-plass er kr 250 000,- + ( dok. avgift) . NB! De som kjøper en p-plass i tillegg er ikke garanert å få p-plass under byggetrinn 1, men vil få plass under byggetrinn 2. Det betyr også at de ved overtagelse vil få en midlertidig p-plass frem til byggetrinn 2 er ferdig. Gjesteparkering er planlagt i senere byggetrinn. Ta kontakt med salgssjef for mer informasjon.

Sportsbod:

Prisen inkluderer 1 sportsbod i Plan 1/kjeller.

Felleskostnader er utarbeidet av forretningsfører USBL:

Størrelsen på felleskostnader er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader pr. mnd. inkluderer sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirer. Videre er kostnad fjernvarme som inkluderer oppvarmet vann, fakturert etter forbruk etter eierbrøk. Forretningsfører USBL har stipulert kostnaden til ca kr. 10,- pr kvm BRA. I tillegg kommer ca kr 439,- pr mnd for tv og internett levert av Altibox.

Seksjoner med p-plass vil bli estimert til en felleskostnad på ca kr 150,- pr p-plass pr mnd. Det utarbeides i disse dager, og det er basert på erfaringstall. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles iht vedtektene. Forretningsfører vil på vegne av sameiet, innkreve 2 måneders ekstra felleskostnad som startkapital til sameiet. Kapitaltilskuddet vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

For ytterligere informasjon se kontraktsvedlegget driftsbudsjett

JM har hevet forbeholdene for gjennomføring av prosjektet:

Overtakelse er satt til 542 byggedager etter at forbeholdene ble hevet den 1. november.
Transport av kontrakt vil ikke bli godkjent fra JM før 01.03.2018 uansett årsak.

Overtagelse 2. kvartal 2019.

For ytterligere informasjon se kjøpekontrakt

Betalingsbetingelser:

10% av kjøpesummen forfaller til betaling innen 10 virkedager etter kontraktsinngåelse.
Dersom det er et selskap som er kjøper, skal beløpet utgjøre 20% av kjøpesummen. Beløpet skal være fri egenkapital, dvs at betaling ikke forutsetter pant i boligen og det kan ikke være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at JM ikke kan disponere over beløpet. For ytterligere informasjon se Leveransebeskrivelse 8. Kontraktsmessige forhold.
JM stiller sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser iht. kontrakten i samsvar med bustadoppføringslova. §12. Sikkerheten utgjør 3% av kjøpesum frem til overtakelse, deretter øker sikkerheten til 5% og vil gjelde i fem år etter overtakelsen. For ytterligere informasjon se Leveransebeskrivelse 8. Kontraktsmessige forhold.

Omkostninger:

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales 2,5 % av tomteverdi/andel tomteverdi (se prosjektbeskrivelsen), tinglysningsgebyr for skjøte med kr 525,-, tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr 730,-.Videre skal kjøper betale 2 måneders felleskostnader til likviditetstilskudd til sameiet som faktureres direkte fra forretningsfører.  

Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer. Kostnader for takstmann ved behov for fastsettelse av gjenstående arbeider på fellesarealer ved overtakelse belastes sameiet.

Arealberegning:

Det oppgitte arealet er bruksareal (BRA) og er regnet etter reglene i NS 3940.
Bruksareal (BRA) er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder og sjakter. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod med tilstøtende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoareal innenfor omsluttende vegger. Sportsbod og balkong/terrasse kommer i tillegg. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt fra tegninger.

Kjøpsbetingelser/priser:

Salgsprisene kan ikke justeres etter aksept fra selger. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger.
Prislisten er ikke å anse som bindende tilbud fra selger.

Utfyllende informasjon:

For ytterligere informasjon om prosjektet og dens forbehold skal Leveransebeskrivelse, kjøpstilbud og kontrakt med vedlegg leses nøye før kjøpsavtale inngås.

NB! Vedrørende de leiligheter som har mulighet for hybel, kan dette bestilles på tilvalg mot en ekstra kostnad. Spør salgsleder om ca pris for å få hybel levert.

Det tas forbehold om skrivefeil i prislisten.

Entréen passer mange

I Entréen Hus 1 får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne. Uansett favoritt: Du får et lyst og moderne hjem med romslig balkong eller terrasse. Praktisk og gjennomtenkt med god JM standard.

Stor stue eller ekstra soverom?

Vi har også godt utvalg av selveierleiligheter fra 32 til 128 m2 der vi gir deg to alternative planløsninger. Stor stue eller ekstra soverom? Ditt valg – kostnadsfritt.

Det gode livet mellom husene

I Entréen får du trivelige sosiale soner både på bakken og takterrassen. Dessuten rom alle beboerne har felles: smørebod, sykkelbod og ekstra stue. Dette er kvaliteter Entréen er alene om blant leilighetsprosjektene i området.

Felles stue, smørebod og sykkelbod

Den ekstra stua er perfekt når dere trenger litt større plass. Du kan invitere ca. 30 gjester. Sykkelboden er glimrende for oppbevaring og vedlikehold. I smøreboden spenner du på deg skia og gå rett ut i marka.

Luftig på toppen

Bra på bakken, luftig på den felles takterrassen kneiser høyt oppe. Ta heisen til enda bedre utsikt. Det hender det blir så varmt at litt ekstra vind i håret er deilig…

Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Heis fra parkeringskjeller til alle etasjer

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

Romslig entré

I Entréen har vi hatt fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter optimalt. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette. 

ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING

I de aller fleste leilighetene har vi valgt en åpen, eller delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne formen mener vi bidrar til en lysere, luftigere og mer sosial leilighet. Praktisk er det også.

Moderne kjøkken

Kjøkkenet kommer med ren og stilfull innredning fra svanemerkede Marbodal. Kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, ovn og induksjonstopp er integrert i kjøkkenet og vi har valgt kvalitetssikre Siemens som leverandør. Kvalitetskjøkkenet leveres selvfølgelig med skap og skuffer med dempere.

Baderom

Badet innredes med hjørnedusj med herdede glassvegger, downlights, og Geberit toalett. Den øvrige baderomsinnredningen kommer fra Svedbergs. Gulvet støpes med varmekabler og matte fliser. En bred servant med to dype skuffer under servanten, gir gode oppbevaringsmuligheter for badekåper, håndklær og andre nødvendigheter.

Private uteplasser og felleshage

La uteplassen bli en frisk forlengelse av stuen. Alle leilighetene har egen balkong eller terrasse. Nyt en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, eller ta middagen på balkongen.

Eksempel planløsning

Ny og trivelig bydel

Gode sosiale soner gjør god bokvalitet til bedre livskvalitet. I Entréen på Lørenskog deler beboerne en felles stue, smørebod og sykkelbod – kvaliteter du bare får hos oss. I gågata er det grillsteder og parkmiljøer. Det kommer dagligvarebutikk, og vi håper på frisør, apotek, kaffebar og bakeri.

Skiverksted for alle

Felles stue

For at høy bokvalitet skal bli til bedre livskvalitet, har vi lagt stor vekt på at den fine leiligheten skal omgis av gode sosiale soner: Grillsteder, parkmiljøer, ski- og sykkelverksted, sykkelbod og felles stue. Perfekt når dere trenger litt større plass til venner og familie.

Velkommen til dåp, konfirmasjon og 60-årsdag i Entréen!

Her kan du følge utvikling på byggeplassen. Bildet oppdateres hvert 10. minutt. 

Klikk her for å se bildet i fullskjerm.

Velkommen til visning i vår visningsleilighet

Vår visningsleilighet er en flott 3-roms leilighet i hus 3. Her arrangerer vi alle våre visninger. Å besøke en innredet leilighet gir deg et godt innblikk i hvordan det blir å bo i Entréen.

Se bilder fra visningsleiligheten

Om området

Lørenskog

Lørenskog ligger mellom Oslo og Lillestrøm, og har mye å tilby sine innbyggere. Her får du flere av byens fordeler, uten å måtte gi avkall på naturens nærhet. Kommunen strekker seg over 70 km2, og ved inngangen til 2014 telte Lørenskogs innbyggere 34.700.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer