JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Akershus / Vestre Billingstad

Bergerløkka - Sentralen I salg : 14 ledige boliger

 • Kommune: Asker
 • Område: Vestre Billingstad
 • Antall rom: 2 - 6
 • Areal: 47 - 140 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Transistorfaret 2
  1396 Billingstad
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2021 - Kvartal 1, 2022 (Foreløpig)
 • Boliger: 24

Velkommen til S E N T R A L E N - Bergerløkkas sosiale hjerte. Her blir det moderne og fine 2- til 6-roms leiligheter. Velg mellom 3 ulike innredningskonsepter - inkludert i prisen.

Bergerløkka er den del av et helt nytt boligområde under bygging på Vestre Billingstad i Asker. Her bor du i rolige og avslappende omgivelser, nær Vestmarka og Oslofjorden, samtidig som du kun er en kort buss- eller togtur unna Oslo sentrum med alle tilbud du kan tenke deg.

Sentralen blir Bergerløkkas sosiale hjerte. Her blir det felles storstue i underetasjen, gjesterom og sykkelparking med vask. I Sentralen blir det totalt 24 leiligheter, de aller fleste blir 2-roms leiligheter på 47 kvm. Alle leilighetene får åpen kjøkkenløsning i stue med egen balkong eller uteplass. 

Velg mellom tre innredningskonsepter - inkludert i prisen

JMs boliger leveres alltid med innredning av høy kvalitet – JM Original. Ved å velge konsept får du oppgraderte innredninger og hvitevarer i forhold til JM Original.

I Sentralen kan du velge mellom tre skreddersydde innredningskonsepter. Konseptene består av en rekke innredningsvalg og materialvalg som gir deg en moderne og stilren leilighet. 

Kort om Sentralen:

 • 16 stk 2-roms leiligheter
 • 3- til 6-roms leiligheter (en stor 4-roms med egen utleiedel)
 • Velg mellom tre ulike innredningskonsepter
 • Svanemerkede leiligheter
 • Egen balkong eller uteplass
 • Sykkelparkering og sykkelvask i underetasjen
 • Grønne, felles hager mellom husene 
 • Felles storstue til utlån
 • Felles gjesterom til utlån
 • Dagligvare og bussholdeplass i gangavstand
 • Bildelingsordning
 • Mulighet for kjøp av parkeringsplass

Felles goder for deg som bor på Bergerløkka

På Bergerløkka er det lagt til rette for at du skal kunne være sosial, med dine venner eller kanskje dine nye naboer. På bakkeplan kommer det en flott storstue som vil romme kjøkken og langbord der det kan dekkes til ca. 30 personer, samt et sofaområde med prosjektor og lerret. Fra storstua blir det utgang til fin festplass. Inviter til yoga, spillkveld eller fotballkamp på storskjerm - mulighetene er mange! Får du mange gjester på besøk kan det også være kjekt å vite at du kan låne gjesterom med bad til dine gjester. 

Lett å leve et aktivt liv

På Bergerløkka blir det lett å være aktiv. I underetasjen blir det en praktisk sykkelparkering med vaskemuligheter for både sykkel og hund. I den kommende hovedgaten kommer det sandvolleyballbane og liten fotballbane. På Bergerløkka får du marka, med flotte turmuligheter hele året, rett i nærheten, og det er flere fine badestrender i kort sykkelavstand. Treningssenter er også kun en kort sykkeltur unna. Les mer om mulighetene i området >>

Butikker og fritid 

Dagligvarehandelen gjør du enkelt på Kiwi som ligger like rundt hjørnet. Holmen kjøpesenter ligger en kort sykkeltur unna. Shopping, kino og restauranter finner du i Sandvika, i tillegg til Sandvika storsenter, som er blant landets største kjøpesentre. Asker sentrum ligger kun en liten tog- eller busstur unna, med et bredt tilbud av butikker og serveringssteder. 

Bo på Bergerløkka - jobb eller studer i Oslo

Bor du i Bergerløkka kan du enkelt komme deg til Oslo. Det er noen få minutter å gå til nærmeste bussholdeplass som tar deg til Oslo på ca. 27 minutter. Bussen har hyppige avganger i rushtiden. Dersom du heller ønsker å ta tog, er det ca. 1,2 km å gå til Billingstad togstasjon. Med toget tar det 22 minutter til Nationaltheateret stasjon. Billingstad togstasjon har rikelig med sykkelparkering. 

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Bergerløkka - Sentralen

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

Ferdig utbygd vil Bergerløkka telle ca. 570 lyse og moderne leiligheter, med gode planløsninger og gode solforhold.

Sentralen, Bergerløkkas sosiale hjerte, vil bestå av totalt 24 leiligheter. 16 av disse blir 2-roms leiligheter på 47 m2. I tillegg kommer det 3- til 4-roms leiligheter, og en 4-roms toppleilighet med egen utleiedel. I byggets underetasje blir det fellesstue, gjesterom og sykkelparkering. 

Arkitektur

Sentralen har tilknytning til områdets opprinnelse som industriområde. Et tydelig hus i rød murstein med ærlige og rustikke detaljer. Med synlige detaljer som spiraltrapp, og med sykkelverksted på gateplan som et av symbolene på dette.

Alle leilighetene er gjennomgående med kontakt ut på begge sider av huset. Svalgangen er et sted nær inngangsdøren, som gir rom for møter mellom naboene, og fine plasser i solen sent på ettermiddagen.

Leilighetene får egen balkong med sotet glassrekkverk eller markterrasse mot syd.

Storstue og gjesterom

I Sentralen får du mer enn bare en leilighet. Felles goder du deler med andre beboere på Bergerløkka er:

Felles storstue på 129 kvm

Storstua blir et flott samlingssted. Her kan du invitere venner, familie eller naboene på selskap, yoga, fotballkvelder, bakekvelder eller spillkvelder. Mulighetene er mange!

Storstua blir på hele 129 kvm med store vindusflater og utgang til fin terrasse. Storstua vil få et praktisk kjøkken med kjøkkenøy, sofaområde med lerret til prosjektor på vegg, og spiseplass med mulighet for å dekke til ca. 30 personer. 

Gjesterom - når du trenger mer plass til dine gjester

Gjesterommet vil gi ekstra overnattingsmulighet når man trenger det. Kanskje du har en 2-roms og får foreldrene på besøk? Eller kanskje du trenger et rom til under julefeiringen? Da er det kjekt å kunne låne et ekstra rom. 

Dette er felles goder som kan leies/lånes av alle beboere på Bergerløkka.

Livet mellom husene

Det handler om godt naboskap, om å kunne sosialisere hvis du vil. En innbydende og innholdsrik hage med pergola og sittegrupper, flaggstang og grillplass, bordtennis og balanselek, akebakke og frukthage. Her blir det hyggelig å møte nye naboer og gode venner. 

Utenfor egen hage skjer det også mye moro. I den kommende hovedgaten kommer en liten fotballbane, sandvolleyball og annen morsom gatelek i tillegg til parkområde og torg.

I Sentralen får du fine og moderne leiligheter. Les mer om hva som inngår i leilighetene. 

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet er en viktig arena for vårt sosiale liv. Hva er vel mer naturlig enn å sette av god plass til spisebordet? I Sentralen kan du velge mellom tre innredningskonsepter med hver sin stil på kjøkkenet.

LETT

Kjøkkenfronter fra Marbodal i fargen lingrønn, hvit benkeplate i laminat utførelse og hvite fishbone-fliser på vegg. 

RØFF

Kjøkkenfronter fra Marbodal i fargen mellomgrå, svart matt benkeplate i laminat utførelse med oppkant på kjøkkenvegg. 

VARM

Kjøkkenfronter fra Marbodal med beige fronter, brunbeige benkeplate i laminat utførelse med oppkant på kjøkkenvegg. 

Lys og hyggelig stue

Leilighetene får lyse og fine stuer med store vindusflater. Med åpen kjøkkenløsning får du ikke bare utnyttet plassen godt, men det er også med på å skape en hyggelig og sosial leilighet.

Fra stuen er det utgang til balkong eller markterrasse.  

Romslig og delikat bad

Baderommet er der dagen starter og avsluttes. Rommets praktiske løsning er derfor planlagt både for travle hverdager og for langsomme stunder for pleie av kropp og sjel.

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Alle leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

I Sentralen kan du velge mellom 3 unike innredningskonsepter som oppgraderer leilighetene utover det vanlige. KJøper du leilighet i Sentralen er innredningskonsept inkludert i prisen. Her er innredning, på både kjøkken og bad, fargekombinasjoner og materialer satt sammen, slik at det blir en helhet gjennom hele leiligheten. Du flytter inn i en helt ny, stilren og helhetlig leilighet. Du trenger bare å tenke på hvordan du vil møblere din nye leilighet, og alle opplevelsene og minnene du vil skape i din nye leilighet. 

La deg inspirere av de tre ulike stilene og velg din favoritt! 

LETT

Et nordisk uttrykk med harmoniske og lune grønntoner, en delikat fargepalett som har kommet for å bli. Her med en sval grønn kjøkkenfront kombinert med en rolig base. Her er det bare å leke seg videre for å sette sitt personlige preg.

Illustrasjonen er veiledende. Avvik kan forekomme

VARM

En naturlig fargepalett som bringer en behagelig nyanse av naturens harmoni inn i hjemmet. Konseptet er basert på klassiske materialer med en touch av kontrast mellom blanke og matte flater, med et krydret innslag av rødt som skaper en spennende variasjon.

Illustrasjonen er veiledende. Avvik kan forekomme. 

RØFF

En sofistikert fargepalett med selvtillit og dybde for stilsikre hjem. En varm grå nyanse av farger og materialer med bryting av blått, som utstråler et internasjonalt preg. Om du liker det klassiske eller rustikke, er dette en spennende stil å utforske videre.

Illustrasjonen er veiledende. Avvik kan forekomme. 

Hele 84 prosent sier de ønsker å bo i en miljøvennlig bolig. Det får du når du kjøper en JM-bolig. Ved å bygge svanemerkede boliger sikrer vi at våre etterkommere kan leke, lære og vokse opp på en trygg og sunn måte.

Miljøsertifiseringen bidrar også til å redusere belastningen på klima, vårt biologiske mangfold og sørger for en mer bærekraftig fremtid for alle.

En svanemerket JM-bolig gir deg som kunde en rekke fordeler:

- 25% mer energieffektiv bolig enn myndighetskravet

- Godt isolert bolig som krever lite energi og reduserer støy

- Bedre luftkvalitet og fuktsikring som er bra for helsen

- Rikelig tilgang til dagslys


LES MER OM SVANEMERKEDE BOLIGER HER

Svanemerkede boliger

Om området

Vestre Billingstad

Vestre Billingstad, midt mellom Sandvika og Asker, blir et nytt og viktig knutepunkt. 190 mål nærings- og landbruksområder skal forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer