JM does not take responsibility for the translation
Bergerløkka Hus 2, 3 og 4
I salg 19 ledige boliger

Asker / Vestre Billingstad

Bergerløkka Hus 2, 3 og 4

Mer enn bare en fin leilighet

På Vestre Billingstad, i grønne og trivelige omgivelser, omtrent midt mellom Asker og Sandvika, skal vi skape gode hjem for mennesker på forskjellige steder i livet. Velg mellom 1- til 4- roms leiligheter med gode kvaliteter, både innendørs og utendørs.

Vi starter med det innerste tunet med sine seks hus. Første salgstrinn består av Hus 2, 3 og 4 med totalt 47 leiligheter. Den rikholdige boligmenyen spenner fra 1-roms med markterrasse til 4-roms med to uteplasser. En variert miks av typer og størrelser. Førstegangskjøper, ung og nyforelsket, litt eldre og forelsket, barnefamilie med små og / eller store barn, aktiv senior – du finner drømmeleiligheten her!

Kort om leilighetene:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Downlights i entrè og på bad
 • Fine siktlinjer gjennom leiligheten
 • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
 • Flere leiligheter med to uteplasser
 • Flere leiligheter med mulighet for to baderom, enkelte med plass for utslagsvask
 • Mulighet for tilvalg
 • Mulighet for parkering

Det gode livet mellom husene

Bomiljøet er tilrettelagt for godt fellesskap. Inne på tunet etableres en pergola som vil være et naturlig samlingssted for sommerfesten.

Ut i marka, ned til sjøen

Det er flotte turmuligheter i Vestmarka og kort vei til sjøen om sommeren. Godt tilrettelagt for sykler og en grønn hverdag.

Løkkelig på Bergerløkka

Fornøyde kunder har lært oss hvor viktig livet mellom husene er. Vi skaper ei landlig “løkke” med urbane kvaliteter. Tilrettelagt for aktivitet og godt naboskap. Et sammensatt bomiljø skaper dynamikk og trivsel. Derfor er det  stor bredde i leilighetstilbudet.

Mye godt på deling

Bergerløkka er også mer enn bare leiligheten din. Det blir felles sykkelbod/sykkelverksted med vaskeplass for sykkel. I smøreboden kan du preppe ski og løypene ligger like utenfor stuedøren. Her blir det godt å bo. 

Velkommen til Bergerløkka!

Utomhusplan

Boliger - Bergerløkka Hus 2, 3 og 4

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

I nærheten

Se reisetider

  Lyse leiligheter med balkong eller terrasse

  Leilighetene i Bergerløkka leveres med moderne og tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, eikeparkett på gulv og flislagt baderom. Med JM Original får du et komplett og velutstyrt hjem. 

  Les mer om leilighetene

  Så utrolig mye mer enn en fin leilighet!

  I det nye boligområdet Vestre Billingstad, i grønne og trivelige omgivelser skal vi skape gode hjem for mennesker på forskjellige steder i livet. I første salgstrinn lanserer vi 47 lyse og moderne leiligheter. I prosjektet er det lagt vekt på å skape et godt bomiljø, også utenfor boligene. Det gjøres blant annet ved å skape grønne felles uteområder med utegrill, lekeområder til barna, smørebod, sykkelparkering og fellesstue. 

  Les mer om boligprosjektet

  REferanseprosjekter i Akershus

  JM har bygget mange flotte boliger i Akershus. Fra store, nye boligfelt til sentrumsnære leilighetsbygg. 

  Se referanseprosjekter fra Akershus

  FORNØYDE KUNDER ER VIKTIGST

  Med tre førsteplasser og en tredjeplass i Prognosesenterets bransjemåling de siste fire årene er JM i toppen når det gjelder Norges mest fornøyde nyboligkunder.

   Les mer om bransjekåringen