JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Akershus / Vestre Billingstad

Bergerløkka Hus 2, 3 og 4 I salg : 7 ledige boliger

Så utrolig mye mer enn en fin leilighet

 • Kommune: Asker
 • Område: Vestre Billingstad
 • Pris: kr 2 350 000 - 7 480 000
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 29 - 121 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bergerveien 12
  1396 Billingstad
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 3, 2020 - Kvartal 4, 2020 (Foreløpig)
 • Boliger: 47

På Vestre Billingstad, i grønne og trivelige omgivelser, omtrent midt mellom Asker og Sandvika, skal vi skape gode hjem for mennesker på forskjellige steder i livet. Velg mellom 1- til 4- roms leiligheter med gode kvaliteter, både innendørs og utendørs.

Vi starter med det innerste tunet med sine seks hus. Første salgstrinn består av Hus 2, 3 og 4 med totalt 47 leiligheter. Den rikholdige boligmenyen spenner fra 1-roms med markterrasse til 4-roms med to uteplasser. En variert miks av typer og størrelser. Førstegangskjøper, ung og nyforelsket, litt eldre og forelsket, barnefamilie med små og / eller store barn, aktiv senior – du finner drømmeleiligheten her!

Kort om leilighetene:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Downlights i entrè og på bad
 • Fine siktlinjer gjennom leiligheten
 • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
 • Flere leiligheter med to uteplasser
 • Flere leiligheter med mulighet for to baderom, enkelte med plass for utslagsvask
 • Mulighet for tilvalg
 • Mulighet for parkering

Det gode livet mellom husene

Bomiljøet er tilrettelagt for godt fellesskap. Inne på tunet etableres en pergola som vil være et naturlig samlingssted for sommerfesten.

Ut i marka, ned til sjøen

Det er flotte turmuligheter i Vestmarka og kort vei til sjøen om sommeren. Godt tilrettelagt for sykler og en grønn hverdag.

Løkkelig på Bergerløkka

Fornøyde kunder har lært oss hvor viktig livet mellom husene er. Vi skaper ei landlig “løkke” med urbane kvaliteter. Tilrettelagt for aktivitet og godt naboskap. Et sammensatt bomiljø skaper dynamikk og trivsel. Derfor er det  stor bredde i leilighetstilbudet.

Mye godt på deling

Bergerløkka er også mer enn bare leiligheten din. Det blir felles sykkelbod/sykkelverksted med vaskeplass for sykkel. I smøreboden kan du preppe ski og løypene ligger like utenfor stuedøren. Her blir det godt å bo. 

Velkommen til Bergerløkka!

 • Prosjektplanlegging

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Bergerløkka Hus 2, 3 og 4

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

47 fine leiligheter å velge mellom

I det første salgstrinnet spenner leilighetene fra 1-roms på 29 m2 med terrasse, til 4-roms på ca. 121 m2 med to uteplasser. De 47 leilighetene er fordelt på tre hus. 

Livet mellom husene 

Det handler om godt naboskap, om å kunne sosialisere hvis du vil. En innbydende og innholdsrik hage med pergola og sittegrupper, flaggstang og grillplass, bordtennis og balanselek, akebakke og frukthage. Her blir det hyggelig å møte nye naboer og gode venner. En felles storstue til hverdag og fest, er også etablert i første byggetrinn, likeledes stedet der julegranen skal tennes.

Utenfor egen hage skjer det også mye moro. I den kommende hovedgaten kommer en liten fotballbane, sandvolleyball og annen morsom gatelek i tillegg til parkområde og torg.

Fra Bergerløkka er det korte avstander til idrettsarenaer, friluftsliv og rekreasjon – da vi befinner ‘midt i smørøyet’ mellom marka og fjorden.

Flotte uteområder

Her slynger grønne planter, blomster og drueranker seg langs treverket og lager en trivelig omramming av bord og benker. Grillen er også plassert her, så det skal være enkelt å invitere til hygge i hagen. For de lekne er det både klatrestativ, balanseliner, hengekøye og bordtennisbord å finne mellom husene. Et stort mangfold grønne lunger med frukt og bær finner du utenfor gårdsrommene, som for eksempel epletrær ved akebakken. Mellom husene er det gangsoner i alle retninger. Direkte og tilnærmet bilfri tilgang til tursti. 

Smøre- og sykkelbod

På Bergerløkka er det lagt til rette for et aktivt liv med en felles sykkel- og smørebod. Her kan du vedlikeholde sykkelen din eller preppe skiene dine.

Om vinteren kan du spenne på deg skiene ved jordene til Berger gård og komme inn på skiløypene innover i marka

Storstue - for små og store begivenheter

Som beboer i Bergerløkka får du tilgang til å låne en felles storstue hvor du kan invitere til små og store selskap. Her kan du arrangere barnebursdag, 17. mai-feiring eller andre selskap. 

Storstua vil inneholde kjøkken, bad og gjesterom til overnattingsgjester. Storstua er til for å brukes, ikke bare når det er fest. Kanskje du vil samle fotballgjengen for å se tippekampen på storskjerm eller invitere alle nabobarna til filmkveld? Eller hva med en tur i marka med middag i storstua etterpå? 

Ny barnehage i 2022* - fortrinnsrett for beboere i Bergerløkka

Beliggende på den lille kollen skal det bygges en ny barnehage. Beboere i Bergerløkka får fortrinnsrett til denne barnehagen. Planene for den kommende barnehagen er blant annet uteområder m/gapahuk og grillplass rett utenfor barnehagens område

Fra før det en rekke skoler og barnehager et kort stykke unna. 

Barnehager i nærheten:

 • Holmentoppen
 • Holmen barnehage
 • Læringsverkstedet barnehage 
 • Billingstad barnehage

* Planlagt ferdig. 

Trygg og morsom skolevei

Før de første boligene er klare, vil det komme en ny gang- og sykkelvei som møter det eksisterende veinettet til Hvalstad barneskole. Det blir en hyggelig skolevei langs jordene til Berger gård.

Garasjekjeller

På Bergerløkka vil det bli et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din leilighet med heis. 

Bildeling - bra for deg og bra for miljøet 

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? Bor du i Bergerløkka blir du automatisk medlem av bilpool-ordningen og kan enkelt bestille deg en bil, når behovet melder seg. Praktisk for deg, bra for lommeboken og miljøet.

Grønn mobilitet

Kollektivdekningen i området er veldig god. Det er et par hundre meter til bussen som tar deg til Oslo sentrum på 20 minutter. Foretrekker du tog, så finner du Billingstad togstasjon en liten gåtur unna, som tar deg til Nationaltheateret stasjon på 22 minutter. Vi planlegger også for bildelingsordning. En sprek syklist er i Oslo sentrum på under 1 time. Nye stier, gang- og sykkelveier gjør det trygt og enkelt å komme seg til barnehage, skole og Vestmarka.

Nært fjorden og marka

Korte avstander gjør livet enklere. På Billingstad bor du i nærheten av en rekke skoler, barnehager, butikker og kollektiv trafikk. Nærheten til både fjorden og marka gjør det også enkelt å leve et aktivt liv. 

Les mer om nærområdet

Kort om leilighetene:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Downlights i entré og på bad
 • Fine siktlinjer gjennom leiligheten
 • Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
 • Flislagt baderom med vegghengt toalett og komfortvarme i gulv
 • Flere leiligheter med mulighet for to baderom, enkelte med plass for utslagsvask

Komplett og velutstyrt hjem 

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.  Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

Se alle tilgjengelige tilvalg for Bergerløkka Hus 2, 3 og 4 i vår innredningsguide

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet er en viktig arena for vårt sosiale liv. Hva er vel mer naturlig enn å sette av god plass til spisebordet? På kjøkkenet er selvfølgelig hvitevarer inkludert. 

Illustrasjon av leilighetstype 4E.

Lys og hyggelig stue

Leilighetene får lyse og fine stuer med store vindusflater. Med åpen kjøkkenløsning får du ikke bare utnyttet plassen godt, men det er også med på å skape en hyggelig og sosial leilighet.

Fra stuen er det utgang til balkong eller markterrasse. Flere av de største leilighetene har to balkonger eller terrasser. 

Romslig og delikat bad

Baderommet er der dagen starter og avsluttes. Rommets praktiske løsning er derfor planlagt både for travle hverdager og for langsomme stunder for pleie av kropp og sjel.

Baderommet leveres med lyst servantskap med smart oppbevaring. Fliser på gulv og vegg, samt komfortvarme i gulv, gjør det lunt og godt å oppholde seg på badet. Vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne med vegger som kan slås inn når dusjen ikke er i bruk. 

I noen av leilighetene blir det mulighet for badekar. 

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Alle leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

ALT HAR SIN PLASS

Leilighetene leveres med effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. I boden kan du oppbevare ting du ikke bruker til daglig. I skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet utnyttes plassen fra gulv til tak. Innredning (hylle og stang) som kan bygges på - enten som tilvalg eller i ettertid.

Finn ønsket hus ved å klikke på "Vis kart". 

GÅ TIL SOLSTUDIE FOR HUS 2. 3 og 4

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og er tilrettelagt for alle.

Mange av leilighetene på Bergerløkka, også de største leilighetene, kan finansieres gjennom Husbanken med inntil 80% av kjøpesummen til en meget gunstig rente f.t. på 1,5% (nom. rente per jan. 2019). Det er også mulig å søke om avdragsfrihet på inntil 8 år, samt løpetid på inntil 30 år.

Se gjeldende rentesatser fra Husbanken

Ønsker du å benytte deg av Husbankens tilbud, vil vi bistå med utfylling av lånesøknaden og sørge for behandling av denne. Husbanken gjør en kredittvurdering av deg som kjøper på lik linje med øvrige finansinstitusjoner.

Les mer om grunnlån i Husbanken 

Lurer du på om leiligheten du er interessert i har mulighet for husbankfinansering? Ta kontakt med salgsansvarlig Lise Helene Wiik på e-post: lise.wiik@jm.no eller tlf: +47 928 10 074

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle leilighetene i Bergerløkka skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

Om området

Vestre Billingstad

Vestre Billingstad, midt mellom Sandvika og Asker, blir et nytt og viktig knutepunkt. 190 mål nærings- og landbruksområder skal forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger.

 Les mer

JM har de mest fornøyde kundene

JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

 Les mer