JM does not take responsibility for the translation
/ 9

Akershus / Vestre Billingstad

Bergerløkka Hus 11, 12 og 13 I salg : 37 ledige boliger

Så utrolig mye mer enn en fin leilighet

 • Kommune: Asker
 • Område: Vestre Billingstad
 • Pris: kr 2 000 000 - 8 300 000
 • Antall rom: 1 - 4
 • Areal: 29 - 129 kvm
 • Boligtype: Leilighet
 • Eieform: Selveier
 • Adresse: Bergerveien 12
  1396 Billingstad
 • Status: I salg
 • Ferdigstillelse: Kvartal 4, 2021 - Kvartal 1, 2022 (Foreløpig)
 • Boliger: 53

På Vestre Billingstad i Asker er vi i gang med å forvandle et industriområde til et nytt og levende boligområde. I hus 11-13 kan du velge mellom 1- til 4-roms leiligheter, alle med egen balkong eller markterrasse. På Bergerløkka tilrettelegges det for et godt liv mellom husene. Her blir det felles, grønne hager med lekeapparater og møteplasser, og felles storstue hvor du kan invitere til selskap.

Hus 11, 12 og 13 vil bestå av totalt 53 leiligheter. Her kan du velge mellom arealeffektive 1-roms, klassiske 3-roms eller romslige 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får utgang til balkong eller terrasse. Mellom husene blir det hyggelige grønne hager. 

Kort om Bergerløkka:

 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer - velg mellom fire ulike kjøkken kostnadsfritt
 • Egen balkong eller markterrasse
 • Mulighet for tilvalg - tilpass interiøret til din smak
 • Parkeringskjeller
 • Ski- og sykkelverksted 
 • Fellesstue med kjøkken og overnattingsmuligheter 

Det gode livet mellom husene

Bomiljøet er tilrettelagt for å skape et godt fellesskap. Hagen tilrettelegges for lek og hygge. Her blir det lekeapparater og sandkasser for de minste og langbord hvor man kan møte naboen over en kopp kaffe. 

Inviter til selskap i ’Storstua’

Beboerne i Bergerløkka vil dele en flott, felles storstue, med tilhørende kjøkken, bad. Her kan du feire små og store begivenheter med familie og venner, eller samle naboene til fotballkveld eller bokklubb. Mulighetene er mange!  I tillegg kan du som beboer låne et gjesterom når du trenger ekstra plass til dine gjester. 

Ut i marka, ned til sjøen

Bergerløkka er blir mer enn bare leiligheten din. Bor du på Bergerløkka blir det enkelt å være aktiv. Det blir felles sykkelbod/sykkelverksted. Om vinteren kan du smøre skiene i smøreboden og ta turen ut i Vestmarka. Mulighetene er mange. Les mer om området

Bo på Bergerløkka - jobb i Oslo

Bor du i Bergerløkka kan du enkelt komme deg til Oslo. Det er noen få minutter å gå til nærmeste bussholdeplass som tar deg til Oslo på ca. 27 minutter. Bussen har hyppige avganger i rushtiden. Dersom du heller ønsker å ta tog, er det ca. 1,2 km å gå til Billingstad togstasjon. Med toget tar det 22 minutter til Nationaltheateret stasjon. Billingstad togstasjon har rikelig med sykkelparkering. 

Bergerløkka blir så utrolig mye mer enn bare en leilighet. Velkommen!

 • Prosjektplanlegging

 • VIP-salgsstart

 • Salgsstart

 • Byggestart

 • Innredningsvalg

 • Ferdigstillelse

Boliger - Bergerløkka Hus 11, 12 og 13

 • Ledig

 • Reservert

 • Solgt


Fant ingen boliger med disse kriterier

Illustrasjoner og 3D-bilder kan avvike fra virkeligheten.

53 fine leiligheter å velge mellom

I hus 11 -13 spenner leilighetene fra arealeffektive 1-roms til romslige 4-roms. Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse. 

Livet mellom husene

Det handler om godt naboskap, om å kunne sosialisere hvis du vil. En innbydende og innholdsrik hage med pergola og sittegrupper, flaggstang og grillplass, bordtennis og balanselek, akebakke og frukthage. Her blir det hyggelig å møte nye naboer og gode venner. 

Utenfor egen hage skjer det også mye moro. I den kommende hovedgaten kommer en liten fotballbane, sandvolleyball og annen morsom gatelek i tillegg til parkområde og torg.

Flotte uteområder

Her slynger grønne planter, blomster og drueranker seg langs treverket og lager en trivelig omramming av bord og benker. Grillen er også plassert her, så det skal være enkelt å invitere til hygge i hagen. For de lekne er det både klatrestativ, balanseliner, hengekøye og bordtennisbord å finne mellom husene. Et stort mangfold grønne lunger med frukt og bær finner du utenfor gårdsrommene, som for eksempel epletrær ved akebakken. Mellom husene er det gangsoner i alle retninger. Direkte og tilnærmet bilfri tilgang til tursti. 

Storstue og gjesterom

På Bergerløkka får du mer enn bare en leilighet. Storstua blir et flott samlingssted. Her kan du invitere venner, familie eller naboene på selskap, yoga, barselstreff, fotballkvelder, bakekvelder eller sjakkturneringer. Mulighetene er mange!

Storstua blir på hele 129 kvm med store vindusflater og utgang til fin terrasse. Storstua vil få et praktisk kjøkken med kjøkkenøy, sofaområde med lerret til prosjektor på vegg, og spiseplass med mulighet for å dekke til ca. 30 personer.

Gjesterom - når du trenger mer plass til dine gjester

Gjesterommet vil gi ekstra overnattingsmulighet når man trenger det. Kanskje du har en 2-roms og får foreldrene på besøk? Eller kanskje du trenger et rom til under julefeiringen? Da er det kjekt å kunne låne et ekstra rom. 

Storstua og gjesterommet vil ferdigstilles i løpet av byggetrinn 2. I ventetiden vil beboere få en midlertidig fellesstue med overnattingsmulighet i hus 6.

Smøre- og sykkelbod

På Bergerløkka er det lagt til rette for et aktivt liv med en felles sykkel- og smørebod. Her kan du vedlikeholde sykkelen din eller preppe skiene dine.

Om vinteren kan du spenne på deg skiene ved jordene til Berger gård og komme inn på skiløypene innover i marka

Garasjekjeller

På Bergerløkka vil det bli et underjordisk garasjeanlegg med plasser som kan kjøpes mot et pristillegg. Fra garasjeanlegget har du alltid enkel tilgang til din leilighet med heis. 

Bildeling - bra for deg og bra for miljøet 

Er du blant de som ikke er avhengig av bil daglig, men ønsker tilgang på bil av og til? Bor du i Bergerløkka blir du automatisk medlem av bilpool-ordningen og kan enkelt bestille deg en bil, når behovet melder seg. Praktisk for deg, bra for lommeboken og miljøet.

Ny barnehage i 2022* - fortrinnsrett for beboere i Bergerløkka

Beliggende på den lille kollen skal det bygges en ny barnehage. Beboere i Bergerløkka får fortrinnsrett til denne barnehagen. Planene for den kommende barnehagen er blant annet uteområder m/gapahuk og grillplass rett utenfor barnehagens område

Fra før det en rekke skoler og barnehager et kort stykke unna. 

Barnehager i nærheten:

 • Holmentoppen
 • Holmen barnehage
 • Læringsverkstedet barnehage 
 • Billingstad barnehage

* Planlagt ferdig. 

Trygg og morsom skolevei

Før de første boligene er klare, vil det komme en ny gang- og sykkelvei som møter det eksisterende veinettet til Hvalstad barneskole. Det blir en hyggelig skolevei langs jordene til Berger gård.

Prosjektets visjon

Aktiv: Tilrettelagt for et aktivt liv. Gangsoner i alle retninger. Direkte og tilnærmet bilfri tilgang til tursti. Flotte turmuligheter i Vestmarka, kort vei til sjøen om sommeren. Godt tilrettelagt for sykler og en grønn hverdag. Felles smørebod og sykkelrom for prepping av sykkel. Lett å reise fra, lett å komme til.

Leken: Inspirerende lekeapparater for unge og eldre mellom husene. Å ha det moro er vel så viktig som å konkurrere – det preger tilbudet til barn og unge. Lekenhet er også i deler av arkitekturen. Et stort mangfold av grønne lunger med frukt og bær og inkluderende møteplasser for beboere i alle aldre og livssituasjoner.

Trygg: Å kjøpe kvalitet av en erfaren boligbygger er en god investering. Her kan du bo lenge eller bytte til noe større eller mindre med årene. Nærbutikk og god kollektivdekning gjør hverdagen enklere. Barna har kort vei til barnehagen og til skolen.

Grønn mobilitet

Kollektivdekningen i området er veldig god. Det er et par hundre meter til bussen som tar deg til Oslo sentrum på 20 minutter. Foretrekker du tog, så finner du Billingstad togstasjon en liten gåtur unna, som tar deg til Nationaltheateret stasjon på 22 minutter. Vi planlegger også for bildelingsordning. En sprek syklist er i Oslo sentrum på under 1 time. Nye stier, gang- og sykkelveier gjør det trygt og enkelt å komme seg til barnehage, skole og Vestmarka.

Nært fjorden og marka

Korte avstander gjør livet enklere. På Billingstad bor du i nærheten av en rekke skoler, barnehager, butikker og kollektiv trafikk. Nærheten til både fjorden og marka gjør det også enkelt å leve et aktivt liv. 

Les mer om nærområdet

JM Original gir deg et komplett og velutstyrt hjem, med spennende tilvalgsmuligheter som gjør at du enkelt velger den beste løsningen for deg og dine.  Når vi i JM innreder et nytt hjem, gjør vi det med omsorg. Vi stiller høye krav til funksjon, design og holdbarhet – og foretrekker naturmaterialer som er ”snille” både mot deg og miljøet. Våre nøye gjennomtenkte materialvalg har vi samlet i et innredningssortiment som vi kaller JM Original.

 

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet er en viktig arena for vårt sosiale liv. Hva er vel mer naturlig enn å sette av god plass til spisebordet? På kjøkkenet er selvfølgelig hvitevarer inkludert. 

Illustrasjonen viser kjøkken med beige fronter som er tilgjengelig som kostnadsfritt tilvalg. 

Lys og hyggelig stue

Leilighetene får lyse og fine stuer med store vindusflater. Med åpen kjøkkenløsning får du ikke bare utnyttet plassen godt, men det er også med på å skape en hyggelig og sosial leilighet.

Fra stuen er det utgang til balkong eller markterrasse. Flere av de største leilighetene har to balkonger eller terrasser. 

Romslig og delikat bad

Baderommet er der dagen starter og avsluttes. Rommets praktiske løsning er derfor planlagt både for travle hverdager og for langsomme stunder for pleie av kropp og sjel.

Baderommet leveres med lyst servantskap med smart oppbevaring. Fliser på gulv og vegg, samt komfortvarme i gulv, gjør det lunt og godt å oppholde seg på badet. Vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne med vegger som kan slås inn når dusjen ikke er i bruk. 

I noen av leilighetene blir det mulighet for badekar. 

Eikeparkett på gulv - robust og lunt

Alle leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett som standard, med unntak av baderom. Eik er et tradisjonelt og slitesterkt materiale, like godt egnet til inngangsparti og røffe fjellsko som i stuen til bare føtter og morgenkåpe. 

Skulle du ønske andre alternativer, har vi en rekke alternativer å velge mellom i vårt tilvalgssortiment. Parketten kommer fra leverandører med et tydelig miljøansvar og er basert på godkjente tresorter.

ALT HAR SIN PLASS

Leilighetene leveres med effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. I boden kan du oppbevare ting du ikke bruker til daglig. I skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet utnyttes plassen fra gulv til tak. Innredning (hylle og stang) som kan bygges på - enten som tilvalg eller i ettertid.

JM Norge Svanemerke med lisensnummerAlle leilighetene i Bergerløkka skal produseres og merkes i samsvar med miljøsertifikatet Svanemerket. Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet for å gi forbrukerne troverdig og helhetlig informasjon i kjøpsøyeblikket. Svanemerket gjelder hele livssyklusen til produktet og alle aspekter som råvareutvinning, etikk, lokal forurensing, kjemikalier, helse, energiforbruk, klimagassutslipp, kvalitet, gjenvinnbarhet med mer. Hensikten med merket er å gi forbrukerne reell mulighet til å ta et informert miljøvalg.

Selv om Svanemerket er godt kjent på mange produkter folk flest bruker i hverdagen, er det ikke så mange som bruker Svanemerket på bygg og bolig. Bransjen har utviklet egne standarder for miljøvennlighet i prosjektene, men det kan være vanskelig for forbrukerne å sette seg inn i hva alle disse innebærer. Vi har valgt Svanemerket som miljøstandard fordi det er en bransjeoverskridende miljøsertifisering som folk kjenner godt fra før. Dermed blir det lett for våre kjøpere å stole på at våre boliger faktisk er miljøvennlige.

Svanen er et kvalitetsstempel på miljøområdet, og dette stiller krav til oss som utbygger. For å kunne bruke svanemerket må JM som utbygger kunne dokumentere at alle materialer som boligene består av er innenfor miljøkravene. For å kunne være sikre på at vi klarer dette, krever vi i JM at alle våre leverandører sørger for at deres produkter også møter miljøkravene. Alle tilvalg for boligene i dette prosjektet har dokumentasjon på at krav til Svanemerking er oppfylt. Dermed kan du være sikker på at uansett hva du velger av våre tilvalg, får du en svanemerket bolig. Som en del av vårt ansvar for en bærekraftig boligutvikling sier vi nei til å levere produkter som er i strid med vår miljøpolicy. Heldigvis er det mye flott å velge i som oppfyller miljøkravene. 

Les mer om svanemerking i JM

I nærheten

Se reisetider

  Om området

  Vestre Billingstad

  Vestre Billingstad, midt mellom Sandvika og Asker, blir et nytt og viktig knutepunkt. 190 mål nærings- og landbruksområder skal forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger.

   Les mer

  JM har de mest fornøyde kundene

  JM Norge har for fjerde gang på fem år de mest fornøyde kundene i bransjen. Dette er vi umåtelig stolte av. For oss er det nemlig det viktigste: å gi folk akkurat den boligopplevelsen de har drømt om!

   Les mer