JM does not take responsibility for the translation
Vestre Billingstad

Vestre Billingstad

Asker

   Vestre Billingstad

   Vestre Billingstad, midt mellom Sandvika og Asker, blir et nytt og viktig knutepunkt. 190 mål nærings- og landbruksområder skal forvandles til et urbant og attraktivt bomiljø med gode uteområder. I den nye og hyggelige bydelen vil det på sikt bo 4000 mennesker omgitt av grønne og moderne løsninger.

   Nytt og spennende boligområde

   Vårt prosjekt heter Bergerløkka og vil bestå av ca. 570 leiligheter.  JM samarbeider med Asker kommune og 3 andre utbyggere om utviklingen av området. Totalt blir det 1650 boliger, med forventet utbygging av 100-150 boliger i året. 

   Stort mangfold – noe for alle

   Variert bebyggelse gir differensiert befolkning. Et stort mangfold leilighetstyper gir et tilbud for alle – også prismessig. Leilighetene vi tilbyr varierer derfor fra 1-roms til 4-roms. Bergerløkka passer derfor godt om du er ung og førstegangskjøper, familie med små eller store barn, par eller singel. 

   Prosjekt i området

   I nærheten

   Se reisetider

    Grønn mobilitet

    Kollektivdekningen er god: Det er 100 meter til bussen, 1,2 km til lokaltoget som går fire ganger i timen, 45-50 minutter med flytoget fra Sandvika til Gardermoen. Det er 4,4 km til Sandvika og 7,1 til Asker sentrum. Til Oslo S er det 18 km. Vi planlegger for bildelingsordning.

    Sykle til jobb?

    Til Oslo sentrum er reisetiden ca. 20 minutter til 35 minutter – alt etter trafikk og framkomstmiddel. En sprek syklist er i Oslo sentrum på under 1 time. Nye stier, gang- og sykkelveier gjør det trygt og enkelt å komme seg til barnehage, skole, togstasjon – og Vestmarka.

    Ny barnehage kommer

    Omtrent midt det nye boligområdet, på Birøkterkollen, kommer det stor barnehage. Fra før det en rekke skoler og barnehager et kort stykke unna. Holmentoppen og Holmen barnehage ligger i kort avstand fra din nye leilighet. Læringsverkstedet barnehage ligger i kort avstand fra Billingstad togstasjon. Billingstad barnehage har fem avdelinger og ligger 2,3 km fra den nye leiligheten din. 

    Skoler i nabolaget

    Til Hvalstad barneskole vil ny gang- og sykkelvei være etablert når de første flytter inn på Bergerløkka. På Mellom-Nes (800 m) er det både barnehage og barneskole. Samme avstand til Torstad ungdomsskole og nye Landøya skole, som er under bygging. Nesbru videregående skole i Bergerveien er nærmeste nabo. Ungdommen kan vente til det ringer inn før de går hjemmefra…

    Nytt nærsenter

    Hverdagshandelen på vei hjem fra jobb skal være enkel. Vi bygger nytt nærsenter i gangavstand fra boligene, og har mange spennende planer for at dette skal bli en viktig arena og møteplass. Det er 100 meter til godt etablerte Kiwi.

    Shopping midt i Asker

    På Slependen finner du bl. a. IKEA, matbutikker og Slependen senter. Holmensenteret består av 50 butikker og serviceenheter. Her finner du blant annet frisør, apotek, Meny, ICA Super matvarebutikk, baker, Vinmonopolet og postkontor m.m. 

    Tur og natur

    På Vestre Billingstad bor du grønt og landlig, med kort vei til Oslofjorden. Neselva slynger seg gjennom området. Her gyter sjøørreten, så vi tar godt vare på elveleiet, planter, fisk og dyreliv. Vi opparbeider akebakke og direkte adkomst til tursti/skiløype. I nord troner Skaugumsåsen, Askers mest populære utsiktspunkt. Vestmarka er stappfull av turmuligheter.

    • Elixia Billingstad
    • Holmen klatresenter
    • Holmen klatresenter
    • Holmenskjæret er en fin badeplass med sandstrand og knauser.
    • Holmenskjæret er en fin badeplass med sandstrand og knauser.
    • Hvalstrand
    • Hvalstrand Bad er en flott badestrand med egen parkering, sandstrand, sletter og knauser.
    • Hvalstrand
    • Er du glad i å padle kajakk, er det mange muligheter i nærheten.
    • Neselva
    / 15