JM does not take responsibility for the translation

Nyhet - velg mellom boliger fra tre ulike konsepter

Smarte kvadrat, Original og Premium

Alle gjør ulike prioriteringer her i livet. Høyst oppe på vår liste ligger å gi flere muligheten til å kjenne på følelsen av en nybygd bolig. Å tilby trivsel etter akkurat dine ønsker og dine prioriteringer. Snart kommer våre boliger i tre forskjellige konsepter: Smarte kvadrat, Original og Premium.

Vi planlegger å lansere første konsept-boligene i løpet av 2019.

Smarte kvadrat

Dette konseptet er basert på den høye JM-kvaliteten med svært gode planløsninger, men mindre rom og færre innredningsvalg. Ideelt for deg som krever kvalitet, trivsel og komfort, men ikke ønsker å legge for mye energi og penger på selve boligen.

Original

Selveste hjertet i vårt tilbud, og det som har gjort oss til den boligleverandøren vi er i dag. Her har hver eneste kvadratcentimeter en nøye gjennomtenkt oppgave å fylle; å gjøre livet ditt så funksjonelt, komfortabelt og bra som mulig. Originalutførelsen rett og slett, og egentlig ingenting nytt for deg som allerede kjenner oss.

Premium

Her snakker vi skreddersydd komfort ned til minste detalj, for deg som ønsker et hjem som reflekterer din stil og smak. Du får gjennomgående påkostede materialvalg, utstyr, service og interiørdetaljer. Inkludert er også en personlig kunderådgiver som følger deg gjennom hele prosessen, også etter at du har flyttet inn.

Nysgjerrig på våre boligprosjekter?

Vi har leiligheter, rekkehus og eneboliger til salgs i store deler av Norge. Finn boligen som passer for deg og dine behov. 

Se boliger i ditt fylke: 

Oslo

Akershus 

Buskerud

Vestfold 

Telemark 

Hordaland 

Rogaland