Utsolgt

Vann

Heggeodden

Kvalitetsbygg med lekre fasader

Utsolgt

Heggeodden stod ferdig i 2014 og alle leilighetene er overlevert. Her bor du midt i sentrum og kloss i vannkanten. Den fine turveien rundt odden med bryggeanlegg, står ferdig til sommeren. Her er det duket for morgenbad og flotte padleturer. Forretninger og små spisesteder etableres ut mot miljøgaten. Felles ”storstue” for hyggelige sammenkoster eier du sammen med dine naboer. Nyopprustet togstasjon ligger bare en kort spasertur unna.

Heggeodden er et kvalitetsbygg med lekre fasader, p-kjeller og heis. Alle leilighetene har romslige balkonger samt kjøkken med integrerte hvitevarer.

• Flotte fasader, parkeringskjeller og heis
• Vannbåren varme og balansert ventilasjon
• Gjennomgående leiligheter
• Møteplasser for beboerne med felles "storstue" til hverdag og fest
• Badebrygge og turvei langs vannet
• Kjøkken m/integrerte hvitevarer
• Sydvendte balkonger
• Sentralt med kort vei til toget, 30 min fra Oslo

Det du trenger til daglig har du like over gaten; matbutikk, legesenter, tannlege, frisør, post, bibliotek og seniorsenter.

Oppdaterte byggeplass bilder finner du her

Her ser du oversikt over alle byggene i Heggeodden trinn 1 & 2

Trinn 1 - Blå Bygg C+D+E
Trinn 2 - Gule Bygg A+B+F

Husene

Husene har fått fasader i hvit teglstein i kombinasjon med mørk grå tegl, lys trepanel og pusset mur. Balkongrekkverkene er i glass og aluminium. Leilighetene på bakkeplan har private hagearealer i tillegg til markterrasse. Et underjordisk garasjeanlegg strekker seg under alle byggene med heis til hvert leilighetsplan.

Boligene på Heggeodden er bygget med høye kvaliteteskrav til tilgjengelighet ute og inne, og legger til rette for enkelt vedlikehold og lavere energiforbruk.

Ny småby vokser frem i Heggedal

Heggedal sentrum skal få gaterom, torg og små, intime steder hvor folk kan møtes. Forretningene vil være med på å skape bymiljø som skal gi puls til det nye sentrum. I følge kommunens planer skal dette bli Askers tettsted nummer to, og Askers kulturbygd.

Se Heggedal's nye sentrum med Heggeodden i vannkanten

Grønt nabolag

De hvite husene ligger i et parkanlegg med små tun som bidrar til landsbyfølelsen – her er det lett å få kontakt med naboen. Det er opparbeideten flott turvei langs vannet med hyggelige møteplasser og badebrygge. Her kan du nyte solnedgangen, eller prøve om ørreten biter.

Veien på forsiden av Heggeodden er en miljøgate med 40-sone, beplantning og fortau på begge sider. Butikker på gateplan bidrar til et levende miljø. Det er en fin overgang mellom den flotte naturen ved Gjellumvannet og et mer urbant sentrum.

Nærområdet rundt Heggeodden